If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какви еко такси пак .. взеха ми 1 път 200 лева да се регистрираше колата , сега искат годишно хахаха. Е то тфа е си будала човек. В момента повечето хора немогат да си платят данъка и даржавата не печели и 1 стотинка от този човек докато ако направят данъка около 100 лева доста повече хора биха го платитли, то просто тези наши данъци са смешни ако колата беше 149 к.с. плащаш 247 лева обаче ако е 150 297 е за 1 кон 50 лева отгоре. Качили тоя 1 кон ще изрини асвалта , който и без тфа е под сякаква критика.. бях на екскурзия навартяха са 800 км и нензам как не ми паднаха бъбреците.300 лева данък, 200 лева еко такса, 70 винетка и гражданска отговорност 150 то какво стана 750 лева при условие , че земаш 350 лева заплата.
Няколко пъти съм го казвал ... ако данъка на автомобила беше 1% от неговата стойност, а тази стойност да се определя примерно както каското по шваке много повече хора щяха да си плащат данъка на автомобила Но пък тогава става тежко за тези които определят законите щото вместо да платят 500-600лв данък за колата която струва 200 000 ще трябва да плащат по 2000лв данък ...
Comment