Известие

Collapse
No announcement yet.

малко смешно но доходно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малко смешно но доходно

Колеги алфисти,сигурно не е имало такава тема до сега но няма значение.Та,можете ли да ми кажете каде се изкупуват охлюви?Направо тази година ме разбиха.Имаме малко имение с около 10 декара ливада,и там дядото ходи да коси трева за животните.Направо ,толкова трева не носи колкото охлюви.Със сигурност можем да съберем около 150-200кг.Влязох из нета и чета че около 10-14евро им е кг на големи около 28мм диаметър на черупката.

Хааа интересно...Мисля че използваха охлювите в козметичната сфера, а там наистина е доходно...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
      Колеги алфисти,сигурно не е имало такава тема до сега но няма значение.Та,можете ли да ми кажете каде се изкупуват охлюви?Направо тази година ме разбиха.Имаме малко имение с около 10 декара ливада,и там дядото ходи да коси трева за животните.Направо ,толкова трева не носи колкото охлюви.Със сигурност можем да съберем около 150-200кг.Влязох из нета и чета че около 10-14евро им е кг на големи около 28мм диаметър на черупката.
      Еййй много доходно ще излезне това начинание...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

без майтап,снощи за около 1.5 ч.съм събрал 10-15кг но заваля и се отказах.
        Last edited by galinves71; d.m.y г., 22:22.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
          без майтап,снощи за около 1.5 съм събрал 10-15кг но заваля и се отказах.
          Само мога да ви пожелая успех!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

почти цял следобяд вали и оаще продължава,ей братя и сестри утре охлювчетата ще ме чакат по бански костюми.я елатее юхлюви при батко,да ви хващам сладко, сладко.

Comment

http://nokbg.eu/ Национален Охлювъден Клъстер
              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
              Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                http://nokbg.eu/ Национален Охлювъден Клъстер
                а бе това го гледах ама нищо не ми говори.мерси все пак.

Comment

Пусни си обява , "охлюви по поръчка", що да е смешна работа това, все пак за пари става дума.Само трябва да разбереш къде и как се изкупуват и ....
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

МИналата година събирах като алтав два дни из коприва и бодил и изкарах 90 лв. В съседното село ги взимаха за 70 ст. килограма. Сега не съм чувал някои да ги търси.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                      .... ги взимаха за 70 ст. килограма. ...
                      Сега цената е горе-долу същата.Но знам в София и около София къде ги взимат.
                      Пари може да изкараш ако имаш още двама човека,които да събират за теб без да им плащаш.Миналата пролет съм изкарал около 400лв. но това за една седмица.Остнах без кръст
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Колега , в Елин Пелин ископуват охлюви , аз чух че цената е към 5 10 евро . Ако ти е близко мога да разпитам каде се ископуват и да идваш тук да ги предаваш.Даже вчера като се прибирах видях да бродят по полетата за охлюви.

Comment

Колега сега видях че си от Шумен и ще ти е трудно да идваш до Елин Пелин. Та се поразрових из нета и тва испадна http://www.bulfax.com/?q=node/622823 виж го .

Comment

Яката ралта !!! За големи пари от нищото говорим ! Аз ако съм на теб ще ги развъждам и ще продавам постоянно !!! Иначе другото което е стращно са вкусни особено ако аз ти ги сготвя !!! МмММмММ панирани направо няма такъв деликатес !
                            ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                            Nissan Qashqai 2,0 140hp
                            Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                            ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                              Яката ралта !!! За големи пари от нищото говорим ! Аз ако съм на теб ще ги развъждам и ще продавам постоянно !!! Иначе другото което е стращно са вкусни особено ако аз ти ги сготвя !!! МмММмММ панирани направо няма такъв деликатес !
                              И аз съм голям мастер, ама то само охлюви.......

Comment

Working...
                              X