Колеги алфисти,сигурно не е имало такава тема до сега но няма значение.Та,можете ли да ми кажете каде се изкупуват охлюви?Направо тази година ме разбиха.Имаме малко имение с около 10 декара ливада,и там дядото ходи да коси трева за животните.Направо ,толкова трева не носи колкото охлюви.Със сигурност можем да съберем около 150-200кг.Влязох из нета и чета че около 10-14евро им е кг на големи около 28мм диаметър на черупката.
Известие
Collapse
No announcement yet.
малко смешно но доходно
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеКолеги алфисти,сигурно не е имало такава тема до сега но няма значение.Та,можете ли да ми кажете каде се изкупуват охлюви?Направо тази година ме разбиха.Имаме малко имение с около 10 декара ливада,и там дядото ходи да коси трева за животните.Направо ,толкова трева не носи колкото охлюви.Със сигурност можем да съберем около 150-200кг.Влязох из нета и чета че около 10-14евро им е кг на големи около 28мм диаметър на черупката.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
без майтап,снощи за около 1.5 ч.съм събрал 10-15кг но заваля и се отказах.Last edited by galinves71; d.m.y г., 22:22.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениебез майтап,снощи за около 1.5 съм събрал 10-15кг но заваля и се отказах.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
http://nokbg.eu/ Национален Охлювъден КлъстерAlfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеhttp://nokbg.eu/ Национален Охлювъден Клъстер
Comment
-
Пусни си обява , "охлюви по поръчка", що да е смешна работа това, все пак за пари става дума.Само трябва да разбереш къде и как се изкупуват и ....Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение.... ги взимаха за 70 ст. килограма. ...
Пари може да изкараш ако имаш още двама човека,които да събират за теб без да им плащаш.Миналата пролет съм изкарал около 400лв. но това за една седмица.Остнах без кръстsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Колега сега видях че си от Шумен и ще ти е трудно да идваш до Елин Пелин. Та се поразрових из нета и тва испадна http://www.bulfax.com/?q=node/622823 виж го .
Comment
-
Яката ралта !!! За големи пари от нищото говорим ! Аз ако съм на теб ще ги развъждам и ще продавам постоянно !!! Иначе другото което е стращно са вкусни особено ако аз ти ги сготвя !!! МмММмММ панирани направо няма такъв деликатес !ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщениеЯката ралта !!! За големи пари от нищото говорим ! Аз ако съм на теб ще ги развъждам и ще продавам постоянно !!! Иначе другото което е стращно са вкусни особено ако аз ти ги сготвя !!! МмММмММ панирани направо няма такъв деликатес !
Comment
Comment