Известие

Collapse
No announcement yet.

"Искам да съм на мястото на полската майка"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Искам да съм на мястото на полската майка"

Май Иванова: "Какво ли не бих дала да съм на мястото на полската майка. И за мен говорят, че съм курва. И мен децата не искат да ме видят. Децата ми са настроени срещу мен"

Един случай от началото на годината, забъркан от митничар, бездействие на полицаи и глупав закон. Отчаяна майка чака децата си от Австралия.

А гледахте ли как започнаха новините по БТВ, по-точно репортажа от Полша?

Как мислите дали да се прилага насилие при връщането на децата на Мая Василева или да продължава да чака?

В тази връзка си позволявам да цитирам част от интервюто с въпросната Мая Иванова, чиито деца живеят в Австралия с баща си:

"Тук има престъпление, извършено от гранични служители. И друго: децата, които са на 7 и 9 г., търпят насилие. Те са грубо отчуждени от майка си, която е полагала непрекъснати нежни грижи за тях от рождението им. Когато тя ги търси по телефона, не ги намира или чува от тях невероятни грубости и измислени истории: ти не си ни майка, ти си такава-онакава, ти ни биеш без причина, мразим те, не искаме да те видим. Бащата и негови близки са набили в съзнанието на тия крехки същества, че нямат майка и родина. Пред съдебен психолог в Сидни нещастните дечица говорят небивалици: В България кучета хапели хората по улиците, българите спели по кофите, зарити в боклуци, учителите и майка им ги пребивали, защото те - родените в България от българи! - били австралийци. "На нас не ни трябват скапани български мартеници!" - тия били последните думи, които чула от тях майка им. Много жени, а и мъже страдат като нея..."

За незапознатите ето линк с цялата история клик

156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Поредното потвърждение, че институциите и органите у нас може да ги размърдат само шубето или келепира.
      Абе хора, всичко това в Асеновград и това в тази тема НЕ Е нормално!
      И не виждам защо двете ненормални неща се противопоставят едно на друго, казусите са сходни но проблемите не.
      Противопоставянето трябва да е по линия - гражданско общество - неработещи институции/органи, а не м/у хората на принципа разделяй и владей - дето ни го пробутват постоянно.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
      X