Известие

Collapse
No announcement yet.

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
    я Маниачке ти на китайски дай един припев
    Нямаш грижа

银行 警 察局公安 局大使 馆飞机场 车 站车站.
    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщение
      Нямаш грижа

银行 警 察局公安 局大使 馆飞机场 车 站车站.
      Е поне долу напиши кое как се изговаря .... или и ти като мен знаеш азиатките езици ....

Comment

В превод?
        ПП:Можеш ли да преведеш какво е написано тук?
        Attached Files
        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

银行 警 察局公安 局大使 馆飞机场 车 站车站 .
          yínháng chajù gōg`ānjù guăn fēijīchăng ŏchēzhàn chēzhàn.
          "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
            В превод?
            Aaaaaa много на сериозно ме взехте, шегувам се бе хора

Comment

според мене е доста глупаво да се убиеш и да не помниш нищо от бала си като един познат миналата година-заспал пред рестуранта
              аз си се почерпих и си имам спомени от бала,само не помня как съм се прибрал

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                В превод?
                е не я карай а си блъска главата в стената де всички знаем че Ели е посветила голяма част от живота си на това да научи този древен език
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

Срамота,да мамиш бедните доверчиви хора като мен тцтцтцтцтцт.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Моля Ви, не претоварвайте мозъка на Ели, че ще блокира
                    Питате ли ме като изтрещи напълно как издръжам а?
                    Да не говорим, че после от лигавщини корема ме боли от смях. Имайте милост към мен !
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Мирееее, ти сега какво правиш?
                      Издаваш тайни от личния ни живот ли ?

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                        аз си се почерпих и си имам спомени от бала,само не помня как съм се прибрал
                        виж това е друга работа и на мен като се прибрах главата ми даваше заето от алкохол,умора и тн. но нямаше тия пиянски истории които провалят всичко за което съм адски доволен...

е,един от класа ми разбрах че е дал 50лв. на жената която УЖ взима стотинки за тоалетните
                        Last edited by reptli; d.m.y г., 23:15.
                        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                        sigpic

Comment

Мирееее, ти сега какво правиш?
                          Издаваш тайни от личния ни живот ли ?
                          Нищо такова, а и ти не забравяй, че си говорим за висша математика, което ме навежда на мисълта, че трябва да си взема душ и да лягам. Поради факта, че утре имам изпит.

Comment

виж това е друга работа и на мен като се прибрах главата ми даваше заето от алкохол,умора и тн. но нямаше тия пиянски изтории които провалят всичко за което съм адски доволен...

е,един от класа ми разбрах че е дал 50лв. на жената която УЖ взима стотинки за тоалетните
                            При нас големи издънки нямаше освен че един си свали панталона в ресторанта и след диското си ходихме из центъра с шишетата,обаче подчертавам поразии не сме правили.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                              Нищо такова, а и ти не забравяй, че си говорим за висша математика, което ме навежда на мисълта, че трябва да си взема душ и да лягам. Поради факта, че утре имам изпит.
                              Марш веднагически да се оправяш и да лягаш тогава.
                              Утре да не си се прибрала ако нямаш 6

Comment

Марш веднагически да се оправяш и да лягаш тогава.
                                Утре да не си се прибрала ако нямаш 6
                                хахахх аз и на три ще се радвам не, че не съм учила, но друго ми е в главата и нещо много не ми се получава утре от два часа да си счупиш пръстите от стискани на палци, че доста късмет ще ми трябва

П.П мерси на всички които ми пожелаха успех в скайп
                                Лека нощ от мен и сладки сънища

Comment

Working...
                                X