Известие
Collapse
No announcement yet.
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеНямаш грижа
银行 警 察局公安 局大使 馆飞机场 车 站车站.
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеВ превод?
ПП:Можеш ли да преведеш какво е написано тук?"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеспоред мене е доста глупаво да се убиеш и да не помниш нищо от бала сикато един познат миналата година-заспал пред рестуранта
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеВ превод?
ПП:Можеш ли да преведеш какво е написано тук?всички знаем че Ели е посветила голяма част от живота си на това да научи този древен език
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеаз си се почерпих и си имам спомени от бала,само не помня как съм се прибрали на мен като се прибрах главата ми даваше заето
от алкохол,умора и тн. но нямаше тия пиянски истории които провалят всичко
за което съм адски доволен...
е,един от класа ми разбрах че е дал 50лв. на жената която УЖ взима стотинки за тоалетнитеLast edited by reptli; d.m.y г., 23:15.Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеМирееее, ти сега какво правиш?
Издаваш тайни от личния ни живот ли ?.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениевиж това е друга работаи на мен като се прибрах главата ми даваше заето
от алкохол,умора и тн. но нямаше тия пиянски изтории които провалят всичко
за което съм адски доволен...
е,един от класа ми разбрах че е дал 50лв. на жената която УЖ взима стотинки за тоалетните
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеНищо такова, а и ти не забравяй, че си говорим за висша математика, което ме навежда на мисълта, че трябва да си взема душ и да лягам. Поради факта, че утре имам изпит.
Утре да не си се прибрала ако нямаш 6"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеМарш веднагически да се оправяш и да лягаш тогава.
Утре да не си се прибрала ако нямаш 6да си счупиш пръстите от стискани на палци, че доста късмет ще ми трябва
П.П мерси на всички които ми пожелаха успех в скайп
Лека нощ от мен и сладки сънища.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment