Известие
Collapse
No announcement yet.
Ум царува, ум робува, ум патки пасе
Collapse
X
-
отдавна трябвашв да има камери на OMV-то.полицаите много добре знаят какво става там всяка вечер и само идват и ги прогонват,без актове и тем подобни!един приятел наскоро беше ходил да се бега там и казва че полицаите сядали да гледат гонкитепо някой път.ако имаше по-строг контрол може би това нямаше да се случи
-
Точно това е един от проблема-знае се и нищо не се предприема, докато не умре някой, а като умре е за три дни точно /поразприказвата се журналистите и разни други и с това се приключва /Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
На "ОМВ" ИМА камери от деня в който е открито!
Незаконните гонки се провеждат не от 7-8 месеца, а от ДЕСЕТ ГОДИНИ!
Инциденти е имало много, както и СМЪРТНИ СЛУЧАИ!
Полицаите СА тъпанари, мишоци и заухари - без извинение!
Журналистите са по-зле от полицаите....sigpic
Comment
-
Аз не виждам проблем че разни хайвани искат да си мерят колиците и конете, виждам проблем че няма кой да им осигури терен за това......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз не виждам проблем че разни хайвани искат да си мерят колиците и конете, виждам проблем че няма кой да им осигури терен за това......Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
То имаше Божурище в софия ама доколкото знам вече не се провеждат състезания там .....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеТо имаше Божурище в софия ама доколкото знам вече не се провеждат състезания там .....
според мене трябва да се събере петиция от всички авто клубове и да ни асфалтират някъде една отсечка и там да се трепемVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз не виждам проблем че разни хайвани искат да си мерят колиците и конете, виждам проблем че няма кой да им осигури терен за това......
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеЖурналистите малко преувеличават чак и алкохол се пиело
Мир на Праха на Младите момчета.
На Военна рампа го има същия филм,преди известно време и там се претрепа едно момче.
Състезания е имало ,има и винаги ще има.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Само не мога да разбера защо всички се правите на ущипани девойки?!? Келемета се събирали, нам си кои се гонели, а вие какво правите- същото. Нямало актове, на какво основание ще ми напишат акт ако съм там- събиране на публично място?!? И още нещо, мир на прахта им на момчетата, но заради смотан пешеходец отново загива участник в движението. Не защитавам изцепките там, но и прекалени светци се изкарахте всички!
Comment
Comment