Поклон пред паметта му!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Христо Ботев
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеМалко грубовато но ще го споделя.Днеска в 12:00ч завиха сирените(в/у покрива на фирмата имаме сирена и всяка година я включват)та,зави и се спрях макар и за малко щот машината не чака.Поогледах се около мен да видя колегите.............нищо,все 1но че ........абе нямам думи.От цялата бригада сме само 3ма БГ,другите са от малцинствата.Дори се чуха подсвирквания и бучене от тях.Казах си,ако БОТЕВ стане и види това ,ще си рече.
-Аз за тази родина мила ли си дадох живота?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеМалко грубовато но ще го споделя.Днеска в 12:00ч завиха сирените(в/у покрива на фирмата имаме сирена и всяка година я включват)та,зави и се спрях макар и за малко щот машината не чака.Поогледах се около мен да видя колегите.............нищо,все 1но че ........абе нямам думи.От цялата бригада сме само 3ма БГ,другите са от малцинствата.Дори се чуха подсвирквания и бучене от тях.Казах си,ако БОТЕВ стане и види това ,ще си рече.
-Аз за тази родина мила ли си дадох живота?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеНищо общо няма с малцинствата това неуважение. Е у големото село само един шофьор спря на цариградско и излезе от колата. А отнема една минута. Не е много. Принципно.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЧе то половината не са чували за Ботев и Неговата Чета!Още повече да се спрат и да отделят една минута от нищожното си съществуване.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment