Известие

Collapse
No announcement yet.

Христо Ботев

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Поклон пред паметта му!!!
    ALFA ROMEO 145 1.9JTD
    ALFA ROMEO 147 1.9JTD

Comment

ПОКЛОН!!!

Comment

ПОКЛОН!!!

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
          Малко грубовато но ще го споделя.Днеска в 12:00ч завиха сирените(в/у покрива на фирмата имаме сирена и всяка година я включват)та,зави и се спрях макар и за малко щот машината не чака.Поогледах се около мен да видя колегите.............нищо,все 1но че ........абе нямам думи.От цялата бригада сме само 3ма БГ,другите са от малцинствата.Дори се чуха подсвирквания и бучене от тях.Казах си,ако БОТЕВ стане и види това ,ще си рече.
          -Аз за тази родина мила ли си дадох живота?
          Е то по времето на Ботев е било същото, жалкото е че и сега Ботев биха го счели за идиот, ако беше жив.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
            Малко грубовато но ще го споделя.Днеска в 12:00ч завиха сирените(в/у покрива на фирмата имаме сирена и всяка година я включват)та,зави и се спрях макар и за малко щот машината не чака.Поогледах се около мен да видя колегите.............нищо,все 1но че ........абе нямам думи.От цялата бригада сме само 3ма БГ,другите са от малцинствата.Дори се чуха подсвирквания и бучене от тях.Казах си,ако БОТЕВ стане и види това ,ще си рече.
            -Аз за тази родина мила ли си дадох живота?
            Нищо общо няма с малцинствата това неуважение. Е у големото село само един шофьор спря на цариградско и излезе от колата. А отнема една минута. Не е много. Принципно.
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Нищо общо няма с малцинствата това неуважение. Е у големото село само един шофьор спря на цариградско и излезе от колата. А отнема една минута. Не е много. Принципно.
              Че то половината не са чували за Ботев и Неговата Чета!Още повече да се спрат и да отделят една минута от нищожното си съществуване.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Поклон!
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

за голяма жалост сирена ме завари неподготвен в овалния офис и просто нямаше как да се изправя за което се извинявам .... ПОКЛОН пред паметта на всички загинали за свободата на България
                  Alfa Romeo 145 1.4 103HP 16V 1999g.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Че то половината не са чували за Ботев и Неговата Чета!Още повече да се спрат и да отделят една минута от нищожното си съществуване.
                    Така е, проблема не е в малцинствата, а в една част от българския народ, това имах предвид и аз, като казах, че по времето на Ботев е било същото
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Working...
                    X