Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе някой ще ходи ли в джамахирията на Формулата???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе някой ще ходи ли в джамахирията на Формулата???

.......да фанем да земем да повикаме заедно.......
    Мисля да си взема йицето дето си го скатах по миналия великден и да се надявам Монтедземоло да ми мине в обсега......ако ли не той Лу.....или поне Кими......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

А някои сме фенове на McLaren
    sigpicAlfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed

Comment

Лошо няма - не може сички да сме червени.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Някой сме и за Алонсо,важното е емоция да имаИначе от петък съм там,ако мернете 147-цата свиркайте
        Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Влади (raiders) и Furious 155 мисля, че ще ходят! Блазе им
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Влади (raiders) и Furious 155 мисля, че ще ходят! Блазе им

с рейс обаче...

ако някой патува и се събирате казвайте по-отрано, че ми писна с тоя превоз
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Ей блазе ви момци, е т'ва се казва фенове.Ей как искам и аз, ама ни време, ни пари...
              Да цъкнете поне някоя снимка ей.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

До година ще ходя и аз обещал съм си го
                Дай Боже живот и здраве с Влади ще се метнем на трибуните на старт-финала
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Кой на кви трибуни ще е бре????

Comment

таз година на поляната... пък до година мислим на трибуните срещу боксовете

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      До година ще ходя и аз обещал съм си го
                      Дай Боже живот и здраве с Влади ще се метнем на трибуните на старт-финала
                      Аз съм го решил само жив и здрав да съм другата година в турция съм на голд билети на главната трибуна срещу боксовете, сега билета за там е 420лв., даже си мисля, че и Светльо ще е с мен, хора давайте да се съберем и с кола да ходим.

Иначе тази година съм за 4 пореден път на тревата или по-точно свободни зони, има добри места за гледане и 3 дни си обикаляш, остават пари и за някоя друга фанелка или сувенир от сергииите на пистата...
                      Last edited by raiders; d.m.y г., 00:12.
                      sigpic
                      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                      0889 636 093

Comment

Най си е готино на Формула в Италия - феновете правят уникална атмосфера.....Имола 05 - на награждаването бях на 15 метра от Шумахер......един от най - незабравимите ми моменти.....1000 човека отдолу ревяха при всяка негова мимика към нас все едно беше син божи......страхотно.....

Comment

Ферарист, ти с какво ще ходиш към Турция?

FIAT Coupe 16VT

Comment

И аз ще ходя за сефте та направо ще изперкам от кеф. Ние ще пътуваме в петък та ще изпуснеме петъчните тренировки, но важното, е че ще сме събота и неделя.
                            Наще места са на трибуна 5 /на 9-10 завой/. Ето го и билетчето
                            Attached Files
                            Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                            sigpic
                            http://vbox7.com/play:884c5234
                            http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

За сега само ще ви завиждам, но някой ден ще ходя! Пожелавам ви страхотно изкарване и после да пуснете по някоя снимка да оплакнем очи
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                              X