Известие

Collapse
No announcement yet.

Мисля да купя..това

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Koлата на пръв поглед изглежда много добре ама 180 кончета тва ще е голям самолет, но 166 си е 166 много конфортно вози и на дълго не се усеща нищо ..... много добър избор виж и клубните дето се продават ....
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Точно тази ходих да я гледам още миналата година/октомври месец/.
      Возията е като трамвай пред бракуване,не съм много сигурен колко коня е но определено не е 180!
      Миналата година цената беше от 8000лв.после 7600лв.,сега гледам още е паднала.Тогава я продаваше едно келеме,което ме уверяваше че блъскането в предницата е в тампоните!??!
      По-добре ходи и ти и гледай внимателно,все пак може вече да е подменено нещо по предницата.Но определено не е 180 кончета
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Бах тия 180кончета, ако наистина е правено нещо по мАторЯ, моя съвет е да не си взимаш подобно нещо, щото после става страшна работа.Вземи си една читавка от форума, малко повечко парички, но ще си спестиш по-нататъшните мъки.
        Иначе добър избор си направил към модел/марка, остава само да си намериш някой добър екземпляр.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Изглежда добре, само че ме съмнява дали вътре не се крие морга на 500'000км. Ако се навиеш да я гледа въобще трябва да си изключително внимателен. Все пак тва е кола висок клас 00г. и за 6 бона. Малко така, като нереално звучи(както и да им падат цените)

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
            Изглежда добре, само че ме съмнява дали вътре не се крие морга на 500'000км. Ако се навиеш да я гледа въобще трябва да си изключително внимателен. Все пак тва е кола висок клас 00г. и за 6 бона. Малко така, като нереално звучи(както и да им падат цените)
            А то има ли нещо реално изобщо?146 2000г за 3000лв реално ли е?Всичко което не се купува ново,с изключение на ракия си е риск.

Comment

тази кола има много намеси в салона волана е сненян и е най-ниското като екстри изпълнение (съдя по топката на скоростния лост) (ако и той не е сменян) колата стои като обява от мноого отдавна, което не говори добре, когато търсех моята обикалях доста по морги-автокъщи но точно тази не ходих да я гледам моя съвет е влез в раздела за 166 и прочети колкото можеш повече преди да се изкушиш да я вземеш - ниската цена при този модел означава всичко друго но не и изгода
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Аз НЕ бих я взел - или поне не и за тези пари и това инфо което е дадено за нея .
                Който я вземе ми се струва , че скоро ще достигне реалната и цена .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

много сте прави...верно трее се замисля
                  Mercedes C 200 compressor

Comment

Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщение
                    а как са я докарали на 180 от 136 и на мен не ми е ясно ...но пък и не съм много запознат де...затова ви питам вас като по компетентни.Благодарен съм на всеки споделил мнение
                    Ами по принцип след като се сложи чип става от 136 кс на 170-180 кс...затова че в това няма нищо странно, лошото идва от това че щом е чипната още в Италия значи собственика е бил май май състезателче...от тук на сетне сам си прави извода за състоянието на двигателя, а както казва колегата по горе обявата е наистина много стара, но ако ти е на близо Враца нищо не ти пречи да видиш на живо и най-вече на диагностика...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

По добре обърни внимание на :
                      http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...739&f1=details

най-малкото което е новия двигател с 150 кс и е с 6 скорости...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

тая първата 166 съм я виждал на живо миналото лято , но не изглеждаше така .... салона беше мн зле и имаше почуквания от ляво на предницата.
                        Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          мн добре изглежда, цената е мн тънка

едно момче, виладжия на мойто село (много паралия) продаде 1,9 ЖТД за около 5000 лв.- направо щях да припадна като ми казаха... а беше повече от перфектна. Ако знаех, че я продава нямаше и да ви казвам... Бил я продал буквално за часове хората се преорирентираха към италианските "дръгели"какво толко им харесват- не знам

Comment

Правена е! Бегай от тая кочина...

Comment

Изглежда добре,но цената е доста подвеждаща..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
                                Правена е! Бегай от тая кочина...
                                Това е най-лошото,защото не знаеш колко е ръчкана и колко ремонти ти педстоят...особено за тази цена!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                                X