Известие
Collapse
No announcement yet.
Признаваш се за виновен и ти се разминава! В коя държава е възможно?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеNO COMMENT...
Скапано законодателство и от там не добра съдебна система. Не веднъж съм го повтарял, който не е влизал на наказателно дело да влезне, но не на някой мангал и да види цирка какъв е.
Даже и билетите са безплатни, само една проверка за сигурност на входа и готово."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеНе съм съгласен.
Скапано законодателство и от там не добра съдебна система. Не веднъж съм го повтарял, който не е влизал на наказателно дело да влезне, но не на някой мангал и да види цирка какъв е.
Даже и билетите са безплатни, само една проверка за сигурност на входа и готово.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеАко това се случи в Бяла държава, щяха да му разкатаят фамилията до девето коляно. Но тази държава не е от белите. То, въобще, държава има ли?!?
Comment
-
Точно си мислех да пусна една тема с този линк и видях че има.
Първото нещо което ми изскочи в съзнанието беше точно паралела между случая Ставийски и този.
За Максим се вдигна огромен шум, то не бяха протести, до не беше чудо, само и само да го осъдят ефективно - що щото е известен и някой трябва да спекулира с него. Като той самия каза , че ще е по-полезен ако е условно осъден и може да работи за да дава пари за лечението на Мануела. Добре ,че не се стигна до ефективна присъда.
А на този полицай - условна присъда при две убийства. Сигурна съм , че няма да се вдигне почти никакъв шум по случая.
Е някак си е ужасно тъпо с идентични случки да се гледат под различен ъгъл.
MADE IN BULGARIAAlfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
После продължавайте да не гласувате и да очаквате нещо да се промени...Докато всички си клатят краката и нас ще ни клатят!
Т-Р-Я-Б-В-АAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Очаквано, вече са няколко подобните случки.
И за много от тях дори не се и чува...
Друг е въпроса, че все пак има присъда, преди някоя и друга годинка и присъди нямаше.
Сега въпроса пред обществото (ако има такова) е да се намери прага при който присъдите да отговарят на деянията.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеПосле продължавайте да не гласувате и да очаквате нещо да се промени...Докато всички си клатят краката и нас ще ни клатят!
Т-Р-Я-Б-В-А"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Имах колега македонец ,и за изборите специялно се пребра до Македония ,за да гласува.Евала му направих.А ние Бг тата ,изберателните секции са ни под носовете и пак не гласуваме.Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
Comment