If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А сега де
Това се появи след потвърждението на сумата и преди същинското плащане:
"Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.
If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again."
Какво стана тука?!
Така е от повече от 3 часа и първо исках да платя 300 долара, но после пробвах и с 6 лири, и пак излезе същото съобщение
Влизам в "PayPal" акаунта, но когато се опитам да отида на плащанията през Ebay изобщо не ми приема паролата
И на мен днес ми изписа това съобщение Sorry — your last action could not be completed Да нямат някаква профилактика В понеделник си платих без проблеми.
И на мен днес ми изписа това съобщение Sorry — your last action could not be completed Да нямат някаква профилактика В понеделник си платих без проблеми.
И на мен ми излиза същия надпис.... няма оправия няколко дена. Обаче ако стоката не е с " Immediate payment" си копуваш през ebay , после влизаш през Paypal.com, не през линк от ебай и там от менюто си намираш плащания за ебай и от там вече става да се плати. Аз от 3 дена се опитвам да си купя телефон и все нестава. Лошото беше, че беше с моментално плащане,но и тях надхитрих - пратих парите в на брат ми акаунта и от неговия стана
На мен през плащанията в акаунта на PayPal не ми приема паролата
Мога да влезна, да си редактирам профила, да пиша, да чета.... НО не ме допуска до плащанията
Аз съм решил да ги отсвиря и да си направя нова регистрация, тъкмо ще си направя и доларова карта на тоя нисък курс
Дължа към 300 долара на един продавач, ама май ше увисне.
Здравейте, колеги. Аз също имах този проблем, от два дена безуспешно се мъчих да платя три неща на един продавач, като си мислех че нещо банката са ми забавили да ми вкарат парите в картата, и поради избързването от моя страна за разплащане и наличието на не цялата сума в картата Paypal ми е блокирала превода( повече от 48 часа. Проблема се оказа друг, прочетох в друг форум за смяната на адреса в Еbay CHECKOUT и с малка промяна на него успях най-накря да платя.
Не можеш да си направиш нов акаунт защото ще засекат картата, че съществува вече и ще ти блокират и него и после хептен не мож се оправи.
На теория можеш да си махнеш старата карта от акаутна, да го затвориш, и да регнеш същата в друг акаунт, пак да я верифнеш и да получиш код, но не е особенно желателно.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Адреса ти в акаунта на PayPal и в Ebay checkout трябва да е един и същ без никаква разлика, при мен имаше незначителна разлика и ...., до началото на месеца нямах проблеми с разплащанията, но онзи ден нъц, блокаж
"Sorry — your last action could not be completed"
Добре де, как така за две поредни плащания преди час нямаше проблем, а за третото последно плащане имаше проблем
И най-вече, какво общо има адреса в този случай, при положение, че никой нищо не променя по него?
Влизам, плащам едно, плащам второ, третото нъцки
При мен има аднати в иБея 3 адреса, в ПП съвсем различен четвърти......не искам да ви казвам че не е от това, просто ви казвам какви адреси имам сложени.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment