Известие

Collapse
No announcement yet.

Не правете така!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не правете така!

Отправям апел!
    За да спрем касапницата по пътищата, бъдете внимателни и не правете глупости! С тея стари бангии, в най-добрия случай, някоя да роди на 7000 rpm. В най-лошия – гледате черната хроника, предполагам!

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35285

Не правете така! Карайте внимателно! И спазвайте правилника за движение...

Сложете си слънчевите очила, пуснете си хубава музика, бъдете любезни, ако можете...

Абсолютно подкрепям, нищо че и аз съм писал по тази тема. Даже бях пуснал подобна тема по този въпрос "ПРИЗИВ ЗА РАЗУМНО КАРАНЕ ", ма нали знаете всяко чудо до 3 дни и вероятно отдавна е забравена от всички.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

аз пък съм ЗА бързите скорости, стига да някои друг да не пострада, вии са избиваите,не ми дреме кои от тука ше гътне, като му е писано ше стане, само че като вдигате такива скорости, гледаите да сте сами, и сами да си умирате ! не повличаите другите !

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
        аз пък съм ЗА бързите скорости, стига да някои друг да не пострада, вии са избиваите,не ми дреме кои от тука ше гътне, като му е писано ше стане, само че като вдигате такива скорости, гледаите да сте сами, и сами да си умирате ! не повличаите другите !
        Кажи ми ква е гаранцията, че няма да блъснеш някоя друга кола, като не успееш да вземеш завой или се нахакаш в някоя дупка, спукаш гума и се завъртиш.
        Ако ми отговориш на тоя въпрос: карай и с 300 ако искаш в града

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Отправям апел!
          За да спрем касапницата по пътищата, бъдете внимателни и не правете глупости! С тея стари бангии, в най-добрия случай, някоя да роди на 7000 rpm. В най-лошия – гледате черната хроника, предполагам!

Сложете си слънчевите очила, пуснете си хубава музика, бъдете любезни, ако можете...
          Ти какво сега се видя в чудо с тая тема? Всеки от Вас поне веднъж си е пробвал колата. И мен ме е страх от високи скорости и аз изключително рядко вдигам повече от 130. И подкрепям наистина идеята да се спазва ограничението.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Отправям апел!

Пич , ми вземи си малолитражка и си свиркай , що я караш тази бърза Алфа ???

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              И какво....като е алфа значи трябва да хвърчим?! Аман от такива изказвания!
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

По ред причини, теми призоваващи към спазване на закона, са обречени на неразбиране и провал.

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  По ред причини, теми призоваващи към спазване на закона, са обречени на неразбиране и провал.
                  За жалост си прав колега.Може би след няколко години ще се пооправят нещата, но бая народ ще измре дотогава.Дано не сме между тях.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

За мен майсторлъкът е да се успееш да се въздържиш и да използващ мощта на автомобила само когато има условия за това и при нужда - изпреваване.
                    При мен със 166, шестата предавка се ползва над 120км/ч. Ако спазвам законите, ще я ползвам много рядко, даже може и без нея /при 130км/ч. спокойно мога да си карам и на пета/, но в действителност не винаги е така.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

А бе не ви ли писна да се правите на целомъдрени девици. Аз съм убеден, че няма човек който да не е правил нарушение и не си е пробвал колко му върви автомобила. Естествено ,че мярка трябва да има, трябва да се пазят и другите участници в движението и всеки сам да си преценя ситуацията, но да ми пускате такива теми и да се правите колко сте възпитани и културни шофьори ми се струва ,че преигравате доста. Или може би колегата пуснал темата сигурно е безгрешен и затова пръв хвърля камъка .

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Пич, вземал съм си каквото трябва... Страхувам се от млади шофери, яхнали 150 +++ коньови изтребители, в съмнително техническо състояние...

От 23 години съм шофьор, работил съм и като такъв, качвали са се върху ми всякакви идиоти, самозаблудили се , че пътя е Космос и е лично техен...

Който иска да си пръжи мотора, да ходи на Божурище - там си има условия...

Ама на пътя да показва колко му е голям (мотора), айде нема нужда...

Малко ли са ви всекидневните новини за млади хора, тъпо загинали на пътя, щото НЕ МОЖАЛИ да овладеят автомобила...

Не е лошо и да се замислите да подпишете декларация за донорство - има доста болни, чакащи за органи!!!

Те затова призовавам...

Нищо лично

Comment

Е това ще си го сложа в подписа.

Не е лошо и да се замислите да подпишете декларация за донорство - има доста болни, чакащи за органи!!!

А бе не ви ли писна да се правите на целомъдрени девици. Аз съм убеден, че няма човек който да не е правил нарушение и не си е пробвал колко му върви автомобила. Естествено ,че мярка трябва да има, трябва да се пазят и другите участници в движението и всеки сам да си преценя ситуацията, но да ми пускате такива теми и да се правите колко сте възпитани и културни шофьори ми се струва ,че преигравате доста. Или може би колегата пуснал темата сигурно е безгрешен и затова пръв хвърля камъка .
                          Ако беше сложил пари - щеше да загубиш.
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от annihilator Покажи съобщение
                            Стрелката подмина 200.Магистралата Ст. Загора-София.Гуми 205/55r16.
                            Двама възрастни и две деца.Пълен багажник.Лек наклон.
                            ALFA ROMEO !!!
                            ТОВА имах предвид!

Comment

Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 23:24.
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                              X