If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. От немските - Порше 911 и БМВ М3, М5,
2. От японските - Субаро, Хонда, Мазда
3. От Англииските - Астон Мартин, Лотос, Бентли - макар че вече не са баш Английски - от високопроходимите Рейндж Роувър
4. От американските - Додж Вайпър, чарджър, Мустанг, Шеви Корвет 56г,
ЕЕЕЕ Васко ние с теб явно имаме абсолютно еднакъв вкус по отношение на това което караме и искаме......
Само че на първо място от Япония слагам Хонда (Сивик Р, Акорд, С2000) и от американските слагам на първо място Мустанга (www.westcoastcustoms.com) и всички американски ретро дето са направени добре(примерно Шелбито от 60 секунди)
А и забравих Лексус.....мнооого готини особено новия ИС250 който Санто е пуснал линк. Един мноо добър приятел има ИС200 2.0 В6 (150к.с.) и са със задно предаване и мнооо приятен за каране да не говорим, че и звука не е никак лош!
Аре слезте малко на земята де! То харесването - харесване ама нещо по-реалистично, аз и на едно BMW 525 TDS ще съм доста доволен /че даже и комби/
Peace!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Аре слезте малко на земята де! То харесването - харесване ама нещо по-реалистично, аз и на едно BMW 525 TDS ще съм доста доволен /че даже и комби/
Peace!
За мене даже и това ми се вижда скъпичко.Но съм имал БМВ 728 (год.му беше 78 или някаде там) и със сигурност , ако реша за напред(т.е. ако забогатея )да сменям марката , а това не ми се вярва ще е само за БМВ.
Веднага мога и да (кажа ЗАЩО)се обосновя
-единствено Алфа и БМВ могат
1.да издават такива звуци че да ти потъне десния крак до долу(до дупка)
2.невероятна сигурност при шофиране
3.Бързооборотни
и много са, ама много пред другите автомобили в своя клас(като например цена),като казвам това за сериините производства , без тунинговане.Макарче това са може би моделите които най-добре подлежат на това.
Това е моето мнение!!!!
Такааа, аз пуснах темата, аз насадих офтопик, аз ще трябва да го изкоренявам. Сигурен съм, че всички се кефим на Бентли, Бугати и т.н. Интересно ми беше кои от по-достъпните марки и модели харесвате, или поне бихте направили компромис с тях, така че- както каза Crusader- дайте малко по-земно.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Такааа, аз пуснах темата, аз насадих офтопик, аз ще трябва да го изкоренявам. Сигурен съм, че всички се кефим на Бентли, Бугати и т.н. Интересно ми беше кои от по-достъпните марки и модели харесвате, или поне бихте направили компромис с тях, така че- както каза Crusader- дайте малко по-земно.
Comment