Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви не-италански коли харесвате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Определено нещо японско бих избрал Subaru или Mitsubishi!Но за супер кола две мнения няма ето това е истината http://www.koenigsegg.com/ !

Comment

• d

Аз пък още си харесвам ретро
      http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... er_id=2238

Comment

• Моята мечта (когато не обсъждаме любимата италианка) е TVR.
        http://www.autosrapidos.com/superaut...r-typhon01.jpg
        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• TVR са страхотни Sagaris-а определено изглежда прекрасно,но чух,че откакто онзи руски бизнесмен ги купил,качеството им спаднало драстично иначе наистина са невероятни коли

Comment

• Новите собственици са американци. Снимката, на която съм пост-нал линк е на модела Typhon, който е и първото им начинание. Но въпреките убийствените спецификации колата все още не е конкурентноспособна (що се отнася до съотношение качество/цена) на Ferrari, Porsche и пр. И въпреки това ми е мечта.
            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• Първоначално публикувано от DanewRomeo
              Новите собственици са американци. Снимката, на която съм пост-нал линк е на модела Typhon, който е и първото им начинание. Но въпреките убийствените спецификации колата все още не е конкурентноспособна (що се отнася до съотношение качество/цена) на Ferrari, Porsche и пр. И въпреки това ми е мечта.
              Аз пък много искам да имам и една Ланча Делта интеграле. Е тая пила, ще я карам само за кеф Не изтребител бате, а катапулт. Е тва за мене е ЛУДА кола. Нека да е стара и да не е лъскава.
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• САМО VW Jetta Cat 1.6 91

бавна е ама нали за тва има алфа които не е УПОТРЕБВАЛ то4но тая кола не знае какво зна4и думата автомобил по дефиниция

ае и японските стават
                по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Еми така като гледам.....тия горе в ляво всичките
                  '97 155 1.8 16V
                  GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                  the cost of living is dying...everybody pays...
                  sigpic

Comment

• На мен също баварската машина ми е на сърце
                    Play hard.

Comment

• Субару легаси и Нисан. А също и Ford galaxy ама от новите
                      VoDKa + BirA = Koi shte me pRiBiRa? MasTiKa + CoLa = SyBlIcHaI Me GoLa

Comment

• ако не е Алфа /но засега няма такъв вариант/ ....може би японска Mazda,Honda
                        Алфа Ромео 156 2.0 TS '98

Comment

• Bugatti Veyron за италянска кола ли се води?
                          Alfa 156 1.6 TS

Comment

• Аз най-харесвам Lamborghini, те нали са немски вече

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                            1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

• Май трябваше да уточня, че имам предвид коли до 100 хил. лева. Щото тия по-скъпите не вярвам да не харесват на някого . Иначе като алтернативи на италианките виждам само всички модели на СААБ, Хонда Акорд и БМВ 7.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Трябва да има йероглиф по мотора!

Японките са ми любими. Карах Акорд 2,4 190 коня и съм много доволен. Сивик Type R също може. Мазда RX8...и всякакви малки резачки. Но иначе Лексус ми държат класацията. Заканил съм се някой ден и Порше а си взема, ама нека мина първо през повече италиянки ))
                                Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 ts & Mercedes S500L

Comment

Working...
                                X