Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на съфорумците с антирадар..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

от 3 години исползвам whistler xtr140 с настояща цена от 140лв. И за никой друг модел на света небих си го заменил, върши ми педфектна работа!!! Дали се е исплатил ? десетократно... а и шофирането е доста по-спокойно с такава машинка.
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
      Това са най-добре похарчените пари за моита кола !
      От 1.5 г. го имам и забравих що е то акт или фиш.
      Даже един път ме отърва от полицаи рекетйори, бяха спряли друга кола спряха и мен и единия ми вика май бързичко караш,кво ше праим сега ще се чееерпим ли ?
      Аз му викам : Не . Карам нормално пък и радара не ви е вкючен,лека вечер. Тоя ме гледаше като насран и вика : Лека вечер.
      С какъв радар си?
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

С какъв радар си?
        Обикновенна Кобра 8200 ,по-малка е от другите и влиза идеално над плафона,ток си взима от плафона и всичко е скрито покрито.
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

колеги,кажете от колко километра сте хващали вкл.радар на куките.Аз като го засекох(беше по нагорнище и след това права отсетчка от драгичево към софия на лукоила-които знае пътя че си го представи),но има няма 400 метра което ми се стори малко.Това ми беше първото засичне така че нямам наблюдения все още.Радара е кобра 9345
          фен

Comment

На магистрала тракия ги хващам от 1.5 км.
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

В равна местност, хващам поп-а от 4-5 км, стрелбата съм хващал и от 7-8 км.....независимо как ви звучи.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ще взема и аз да се обзаведа с един "радар", че съм рисков играч
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

И аз почти винаги съм карал с детектор. Първо кобра R 213 за времето което я ползвах беше супер - от 2001 до 2003г. Тогава нямаше много фалшиви сигнали а куките ги лепеше от 3 км. Скапа се и взех от ония руските. И той вършеше работа макар и да ги хващаше по отблизо. Скапа се... После смених няколко Кобри от ефтини до скъпи и установих че са все еднакви, много ми надуваха главата а куките ги хващат по от близо. Та си взех Уислър, от него съм супер доволен, по добър е от кобрите. Е валентин е ясно че е най добре ма тая цена......
                  С детектор е по сигурно, хем немогат те ушият за нарушение което не си извършил, хем някак си карам по бавно незнам защо, като го забравя и уж се паза уж леко и накрая съм на цялата газ. Та си мисла че до 200 лвовите детекторчета са много полезни, а и бързо се избиват.

Comment

И аз ползвам, Савер 35лв. За 1,5г. при мен поне 10-реални засичания и поне 5-6 при жената.
                    И сега като чета някой мнения по-напред, ми то нали така някой път си свири в нищото, може и да е имало някви далечни стрелби и да е хващал........ определено повечето такива са фалшиви де и няма нищо по-напред.......
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

• Искам да попитам тези детектори хващат ли стационарните радари и камери, че нещо много се навъдиха напоследък
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

• Аз съм без радар,просто не съм убеден в ползата от него.
                        Просто гледам да се съобразявам с знаците до колкото мога или по добрият вариянт намирам си миночистач и плътно зад него.
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

• Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
                          Искам да попитам тези детектори хващат ли стационарните радари и камери, че нещо много се навъдиха напоследък
                          Да......макар и сигнала да е по слаб, и да се хваща от 200 - 300 метра само, пак е нещо, все пак стационарната камера не е кука на живо....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• В момента нямам нито анти-радар нито радар-детектор, но ако бавареца се задържи по-дълго време в мен със сигурност ще си взема едно от двете. Просто мразя извън града на прав път по който пре спокойно може да си караш не с 90 ами със 190 да видя любимата табела "макс. 50". Отделно тия табели не само са наслагани на супер неадекватните места, ами са като гъби... понякога имам чувство, че през 50 метра ги виждам. И към това като добавим уравнението "скорост 90-120 (само за примера) + табела макс. 50 + чекиджия в храстите" какъв мислите е резултата? Резултата е "нека е жив и здрав водача!".

Да не говорим, че ако се намери някой малоумник като мен, който е попаднал в безлюден (на момента) хубав участък и е решил да тества автомобила си - 180-190 и дойде табелата 50 с радара след нея... и ко прайм? Честита нова година през юни!

Иначе аз също сигнализирам за постове по пътя. Предполагам много пъти съм спасявал, а и мен много пъти са ме спасявали.
                            BMW E39 528i

Comment

Working...
                            X