Известие

Collapse
No announcement yet.

brera spider

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• brera spider

А бе хора ,днес си направих три чикии на един път за 10 секунди ....
    около 21:45 тази вечер , пътувах от надежда към центъра , и пред дома на културата надежда едно мисля ,видях една брера спойдър ,червена . Мисля ,че тя беше миналата година на изложението купе кабриолет на НДК ...Някой да я е засичал , знае ли се на кого е ? Съфорумец ли е !

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

И аз съм я засичал, но не знам на кого е ...
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      А бе хора ,днес си направих три чикии на един път за 10 секунди ....
      около 21:45 тази вечер , пътувах от надежда към центъра , и пред дома на културата надежда едно мисля ,видях една брера спойдър ,червена . Мисля ,че тя беше миналата година на изложението купе кабриолет на НДК ...Някой да я е засичал , знае ли се на кого е ? Съфорумец ли е !
      Често я засичам на К. Величков и Сливница. Виждала съм да я кара мъж на средна възраст, и странното е че на такава скъпа кола има налепени лепенки по калниците и отзад на бронята. И не мога да си обясня с какъв акъл е направено това.

Това е колата за която говорим според мен.
      Attached Files
      Last edited by Alfa Mania4ka; d.m.y г., 02:22.
      "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщение
        Често я засичам на К. Величков и Сливница. Виждала съм да я кара мъж на средна възраст, и странното е че на такава скъпа кола има налепени лепенки по калниците и отзад на бронята. И не мога да си обясня с какъв акъл е направено това.

Това е колата за която говорим според мен.

селско е, нали видях и една 159-ка при ЦУМ с налепени по калниците емблемки на Ферари, щях да си прережа вените

бтв: аз съм засичал едно спайдерче на графа- червено, с кафяв гюрук- КРАСАВЕЦ не знам дали е същото

Comment

Първоначално публикувано от bad_bat Покажи съобщение
          селско е, нали видях и една 159-ка при ЦУМ с налепени по калниците емблемки на Ферари, щях да си прережа вените

бтв: аз съм засичал едно спайдерче на графа- червено, с кафяв гюрук- КРАСАВЕЦ не знам дали е същото
          Все още не ми се е натъкнало такова животно с лепенки на ферари... и по добре че вече тотално ще смена марката.
          А са spide-ра ... този с лепенките който съм виждала е с черен.
          "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Working...
          X