Известие

Collapse
No announcement yet.

Мелодийки за мобилен телефон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мелодийки за мобилен телефон

Искам да попитам ако някой знае интернет адрес където мога да си заредя мелодийки за ГСМ телефон. Търся нещо в стил БГ рок или по точно класическите групи като щурците, Тангра, ФСБ или подобни. Досега всички сайтове които намерих ме карат да си направя абонамент или има проблем със зареждането.

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Искам да попитам ако някой знае интернет адрес където мога да си заредя мелодийки за ГСМ телефон. Търся нещо в стил БГ рок или по точно класическите групи като щурците, Тангра, ФСБ или подобни. Досега всички сайтове които намерих ме карат да си направя абонамент или има проблем със зареждането.
    Какъв формат?

Comment

Ама в какъв формат ти трябват? Ако е .mp3 направата става много лесна, вече за .mid е малко по филмиращо но пак става имаше някаква програма

Comment

mp3 Ring Tone Gold е програмката която ти трябва, може да прави почти всичко необходимо, да режеш даден участък от песен, да я конвертира в какъвто си файл искаш (мп3, ума, миди и т.н)
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Мр3 ми трябва или по-точно такива които са готови като мелодиика за позвъняване.Аз по-скоро търся от къде да ги заредя мелодийките а не да си ги сглобявам сам, поради факта че ги нямам песните и програмата с която да ги преработвам. Телефонът ми е sonyericsson G705. Също така някой знае ли дали има версия на Skype за този телефон, която да позволява да се набира от телефона до компютъра на даден контакт.
          Last edited by pavlin; d.m.y г., 06:34.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Мр3 ми трябва или по-точно такива които са готови като мелодиика за позвъняване.Аз по-скоро търся от къде да ги заредя мелодийките а не да си ги сглобявам сам, поради факта че ги нямам песните и програмата с която да ги преработвам. Телефонът ми е sonyericsson G705. Също така някой знае ли дали има версия на Skype за този телефон, която да позволява да се набира от телефона до компютъра на даден контакт.
            Ако искаш пиши на лично мога да ти ги направя - кажи кои песни искаш и от къде до къде да са изрязани...и ест качеството (или големината) с което искаш да бъдат направени
            Прегледай този сайт в него има всичко за всякакви телефони - http://www.mobile9.com/

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              mp3 Ring Tone Gold е програмката която ти трябва,...да режеш даден участък от песен....
              Това как става?
              П.П. Избрах си песен, избрах си фрагмент от нея и като дам "сейв ас мп3" го сейфва, но много по-малък фрагмент от песента.
              Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 14:24. Основание: П.П....
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                Това как става?
                П.П. Избрах си песен, избрах си фрагмент от нея и като дам "сейв ас мп3" го сейфва, но много по-малък фрагмент от песента.
                Това става така,защото ползваш демо версията( т.е. не е регистрирана програмката)

Значи първо си регистрираш програмката ( име и сериен код) , ако ги нямаш пиши ми.
                После като маркираш избрания участък и даваш "save as Wav", задаваш някакво име (примерно 111).
                После даваш "Wav to Mp3" и избираш въпросния "111" , даваш му някакво друго име (примерно 222).
                И това е, общо взето.
                111 ти е във Wav формат
                222 ти е вече в Mp3 формат
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Как се работи с mp3 Ring Tone Gold

Относно картинка №2:
                  1.Вмъкване на песен.
                  2.Мястото където ще отиде конвентираната песен.
                  Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:56.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                    Ако искаш пиши на лично мога да ти ги направя - кажи кои песни искаш и от къде до къде да са изрязани...и ест качеството (или големината) с което искаш да бъдат направени
                    Прегледай този сайт в него има всичко за всякакви телефони - http://www.mobile9.com/
                    Колега изпратих ти лично съобщение. Благодаря ти за съдействието.

Comment

Колега готов си дано ти харесат!

Comment

www.zedge.net
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                        X