Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв е шанса да ми откраднат колата ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв е шанса да ми откраднат колата ?

Здравейте Колеги,

мисля да идвам до БГ с новата ми придобивка Мерцедес Е 220 ЦДИ 2004 година. Колата е с немски номера. АЗ съм от София но мисля и малко иЗ провинцията да се пораЗходя. Въпроса ми е какъв е шанса да ми я откраднат ? Дочух от хора, че не можело да я откраднат понеже "не пали" тоест не можело да я подкарат, но пак можело да я бутат или теглят. Та ако някой тук евентуално Знае или поЗнава хора от Занаята да попита дали не е по добре пеша да дойда. То е ясно, че колата ми е Застархована но не ми се раЗправя със Застарховки тъпи подкупни полицай и т.н.

.

Първоначално публикувано от petko Покажи съобщение
    ... да попита дали не е по добре пеша да дойда...
    Според мен е по-добре да си дойдеш пеша, пък е и по-здравословно. Само отнема малко повече време, ама...

Сега по-сериозно, макър и да ми е трудно след твоя въпрос. Не го мисли толко, още повече, че е застрахована.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Аз знам за случай дето качват колата на 4 скейтборда и си е я преместват с бутане на някое спокойно място и си ръчкат докато я отворят.
      А за това какъв е шанса: ако знаеш точния брой коли в българия и броя кражби на ден, можеш да сметнеш каква е вероятността твойта да бъде избраната

Comment

Дам, когато не могат да ги запалят ги бутат. Трябва много да внимаваш. Аз лично бих направил каско Колко време ще си в БГ
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

я си стой там в богопомазаната страна където на гешенка викат армаган и те тва е... ние тука доматите ги ядем с колците .....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Оооо шанса е много голям...Моята я крадат 2-3 пъти в седмицата... И всяка седмица ходя да ми плащат застраховката....

П.П Платени паркинги няма, а? Освен това те съветвам да си купиш и ХРАНА И ВОДА от Германия...Освен това си приготви и охрана(поне 2 ма души), защото за такива суми от по 500евра на цяло(почти никой в БГ не ги е виждал) направо ще те отвлекат...

П.П2 Според мен недей идва до България с немски номера...Сигурен съм че ще си единствения който пътува тази дестинация, а и колата ти е уникална....

Успех в престоя тук...
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

100% ще я откраднат.
              Видях я в топ листата на набелязаните коли.
              По-добре си ела пеша, да по тренираш, че така и така ще си ходиш пеш.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
              Fiat Punto 1.9JTD

Comment

в коша
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Браво

Много ви бива да се подигравате! А случайно да сте чували, че се крадат коли и от платени паркинги? Може би никога. Това, че човека има по-нова кола не значи, че трябва да се заяждате! Но то е до култура де!

Comment

Ами , че колата ми не е толкова хубава като Алфа Ромео ми е ясно, но четох , че Мерцедес, БМВ и Ауди били предпочитани от крадците. Затова питам. А 500евро на цяло не съм имал, така че това не е проблем.

Comment

Първоначално публикувано от alra Покажи съобщение
                      Много ви бива да се подигравате! А случайно да сте чували, че се крадат коли и от платени паркинги? Може би никога. Това, че човека има по-нова кола не значи, че трябва да се заяждате! Но то е до култура де!
                      А не мислиш ли че подигравките са повече от основателни???
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        А не мислиш ли че подигравките са повече от основателни???
                        Не не мисля ,че са основателни. Човека си пита,човешки абсолютно нормални неща за бг.
                        sigpic Alfasud/156 1.8ex
                        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от petko Покажи съобщение
                          Ами , че колата ми не е толкова хубава като Алфа Ромео ми е ясно, но четох , че Мерцедес, БМВ и Ауди били предпочитани от крадците. Затова питам. А 500евро на цяло не съм имал, така че това не е проблем.
                          То че не е хубава като алфа е от ясно по ясно, но прави едно пълно каско и небери грижа....
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

колега не му мисли, идваш и вс ще е ок, стига с тея подигравки колеги, кво толкова човека иска да знае, ебаси комплексите дето се избиват тука...
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Ако не беше пуснал тази тема тука никой нямаше да знае,че ще идваш в бг,а сега знаеш ли крадците дали не следят и нашия форум
                              sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                              Ex...
                              Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Working...
                              X