Известие

Collapse
No announcement yet.

Концерта на Marillion

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Концерта на Marillion

Има ли някой снощи да е ходил на концерта на Marillion?
    Аз бях и страшно много се изкефих, това за момента е най-вълнуващия концерт, на който съм присъствала.Незнам дали има фенове на тази музика, но на мен Marillion са ми една от любимите групи и ги чакам от поне 17-18 години
    Супер свежарки бяха пичовете и пяха и свириха невроятно.
    Имаше няколко парчета от новия албум на групата Happiness Is The Road,доста от старите , също така и няколко парчета от периода им с предишния вокалист Фиш(като например песента Kayleigh)
    Ето две от парчетата, които изпяха снощи
    http://vbox7.com/play:f73d306b
    http://www.youtube.com/watch?v=cwNVf...eature=related
    Last edited by milenamr; d.m.y г., 12:29.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Много дабра група са си ,за съжаление не можах да присъствам на концерта им.
    Стария вокал си беше по -добър,визирам Fish , новия също е доста добър.
    Трябва да има и фенове на качествената музика,стига с тази пошлост дето ни залива отвсякъде.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Аз бях ,но си тръгнах по средата,просто ми бяха скучни с тоя вокал,Фиш си е съвсем друга бира,да не говориме че неговите песни бяха изпяти просто отвратително
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Аз бях ,но си тръгнах по средата,просто ми бяха скучни с тоя вокал,Фиш си е съвсем друга бира,да не говориме че неговите песни бяха изпяти просто отвратително
        E то си е въпрос на вкус може би.
        Аз ги харесвам и през двата им периода(и с Фиш и след това)
        Оценявам ги във всяко тяхно амплоа.Те звучат може да се каже доста различно и дори на мен ми е трудно да ги сравнявам от гледна точка на звученето им по време на Фиш и след това със Стив Хогарт.
        Харесвам ги много и в двата варианта.Това е една от най-любимите ми групи и ги чакам от 91-ва година(когато ми станаха любимци).
        За мен Мерилиън са велики музиканти и с Фиш и със Стив Хогарт, а великите неща са несравними, те са си просто велики.
        А на Фиш също му харесвам и самостоятелното творчество.
        Преди 6 години имах удоволствието и на него да се насладя, когато дойде в Банско .
        И тогава Фиш ме изпълни отвсякъде не само с невероятния си глас, но и със също толкова невероятното му поведение.
        Тогава трябваше да пеят около 10 групи в рамките т.нар "Звездно шоу", което бе определено за 16 август 2003 г.в Банско.
        И за беля заваля пороен дъжд и малко след това за десерт се развали и тонрежисьорския пулт и концерта спря ..точно по средата на песента на Бони Тейлър, при което мадамата се ядоса и си тръгна.
        И концерта се провали.Ние стояхме 2ч удавени под дъжда, който нямаше никакво намерение да спира и чакахме ...какво ли чакахме незнам .....да спре дъжда ,или да падне небето, или някой да оправи пулта ))
        Е надежда имаше и по едно време някой се осмели -към 22.30 да излезе и да каже ,че концерта се проваля -много се извиняват .
        И ние безкрайно разочаровани тръгнахме да си излизаме, обаче тълпата беше огромна и излизането съвсем не беше лесна задача.
        И така придвижвайки се бавно и тъжно към входа след около половин час(към 23 и нещо) излезе Фиш изненадващо и изневиделица и каза, че няма да си тръгне от Банско, докато не си изпее песните, заради които е дошъл.И допълни,че силно се надява утре техническия проблем да е решен и да може ни изпее песните, които е предвидил и апелира към нас да се обадим на приятели и познати, които по една или друга причина не са могли днес (в събота да дойдат) да ги поканим утре безплатно .
        Извини се и той човека без да има грам вина и на следващия ден направо ни разби от кеф, пя та се скъса тоя човек, както си може
        По стандартна процедура за всяка група (или изпълнител ) бе определено време около 30-40 мин, но след като в неделята Фиш пя сам,той почти запълни времето, отредено за всички групи.
        Ами великите са си просто велики и аз лично не мога да ги охарактеризирам по друг начин
        Last edited by milenamr; d.m.y г., 12:28.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Истинските групи имат истински фенове - и затова са още живи, и все така къртят по концерти (и не само де).
          Добре че има кой да ви ръчка да ходите, че да има после кво да разправяте
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

хехехех да бе да. който му се ходи и сам ще си отиде .
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
            X