Първоначално публикувано от slaviego
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
!!!!!!Колеги моля за съдействие!!!!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеКлючовете му ги искат още когато я застрахова, за да ги снимат заедно с документите, така че няма как да излъже за бройката.
Примерно мойта е с 1 ключ и 2 дистанционни за алармата ама я писахме с 1 ключ и 1 дистанционно
Абе дано се оправят нещата ....
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеКлючовете му ги искат още когато я застрахова, за да ги снимат заедно с документите, така че няма как да излъже за бройката.А пък и нали знаеш, че България е страната на неограничените възможности
И това с броя на ключовете се прави точно за такива случаи, да се "презастраховаш" , ако ти откраднат твоя
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Искат колкото ключа са обявени за да ги снимат, въпроса е колко ключа са обявени, ако е само един нямаш грижа, пишеш я открадната, представяш другия ключ и чакаш...
Кофти случка ти се е случила определено... Много огладняха джамбазите, мамка им, не им е стигнала покъщнината ти, та и колата отнесли...Alfa Romeo 166 '02 2,4 JTD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАбе не е точно такаА пък и нали знаеш, че България е страната на неограничените възможности
И това с броя на ключовете се прави точно за такива случаи, да се "презастраховаш" , ако ти откраднат твоя
Last edited by detelazurno; d.m.y г., 14:02.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от slaviego Покажи съобщениеС един ключ е колата и така е застрахована.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
-
Найстина много неприятна случка се получава, при мен е застрахована колата, лошото е, че е открадната с оригиналните ключовете, разбира се това са единствените за нея, те са снимани при маркирането на автомобила, лошото е, че и полицата я няма, разбира се на нея има и мойте телефони, знае се кой е застрахователя и какво може да се случи след това, ще направя всичко възможно да се стигне да благоприятно развите на нещата, от което следва първо да се намери колата, ако е възможно, аз също съм имал открадната кола и то предишната ми и ситуацията не е приятна, надявам се това да е първата и последната застрахована от мен и открадната кола.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
И аз се присъединявам към "наеб***те" сутринта тръгвам за работа и какво да видя колата разбита и всичко каквото имаше вътре са взели дори счупените ми очила.
Вярно неможе да се сравнява с това да ти откраднат колата, но си е доста гадно.
Живем в една отвратителна държава, в която да ти разбият или откраднат колата е нещо нормално и на никои не му пука.Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
Comment