Известие

Collapse
No announcement yet.

Една тъжна история

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И на мен не ми хареса нещо историята . . . Въпросния "бивш боксьор" да беше натъртил някое ченге, тогава вече щеше тотално да сбърка! Има си ред и той е за всички. За недомислиците в закона не е виновен полицая, а относно компетентността автора на историята едва ли е по-компетентен и от най-простия полицай.
    Last edited by code; d.m.y г., 17:21.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

хахахаха

Мале тоя как храни с обиди полицаите - сега може да са всякакви, ама трябва да проявяваме респект все пак, без тях пък анархия... А тоя неприятния възрастен дето му се развикал в РПУто, е само Симеонов дето им бе началник него сектор (бил съм арестуван в 7мо за 24 часа) така че може и да има късче истина в тая история.
      Ето тънките нашенски сметки да спестим някой лев от каско къде ни водят - аз ако живеех в Австрия и вземах на ония пари (сега ги вземам,ама др въпрос) веднага каско и ми е мирна главата. А че тука си е анархия и се случват подобни случки, е друг въпрос, всеки един от нас му се е случвал подобен сакатлък, не е хубаво.
      Alfa 156 2.0 - ех,
      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Колеги, аз по историята няма да вземам отношение, но ще ви разкажа една моя история:
        Преди 6-7 години карах една Лада 2104; една вечер към 23ч се прибираме от София с колегата (с един Голф2) и спираме зад Ладата; какво да видя: вътре на предната седалка отдясно има някой. Отивам до колата, отварям вратата и виждам един мангал седнал, прегърнал една платняна торбичка и човърка нещо по 'барчето' пред скоростния лост. Питам го "Къф си ти бе? Кво прайш тъка?", а той "Ми.. чакам Николай". "Я слез като го чакаш..."
        Сдържах се, не направих нищо, помолих колегата да извика полиция (сградата е на ок.300-400 м); докато чакахме видях пораженията - изскубнат касетофон, насъбрани инструменти и аудио касети от колата в торбичката на циганина (той я хвърли по едно време, ама пак си я взе), потрошена шофьорска седалка и врата (ключалка, механизма на стъклото...)
        Както и да е, идват полицаите, прибраха го, но и аз с тях в полицията да пишем; не мога да си ходя с колата, щото трябвало да правят оглед (часът вече е към 2.30), да съм дойдел на следващия ден (събота) да пиша пак и да правим оглед. Първото нещо, което ме питаха като дойдоха полицаите беше "Много ли го би?"; после казаха, че малко преди това го видели в колата, питали го Николай ли чака (единия полицай ме познаваше), казал "Да" и го оставили.... Мама му и мангал, и скапаните Лади почнал да разбива, а те гопитат какво прави!
        Мога още подробности да ви пиша, имаше после дело, аз не предявих претенции...
        Както и да е: исках да кажа, че 'системата' по никакъв начин не улеснява потърпевшите в подобен род простотии!
        П.С. После доста време приятелите ме бъзикаха за това "Чакам Николай..", направо като виц беше...
        Last edited by nhg; d.m.y г., 14:58.
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

А защо не предяви претенции на делото? Можеш да бъдеш частен обвинител и граждански ищец.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            А защо не предяви претенции на делото? Можеш да бъдеш частен обвинител и граждански ищец.
            A, гледах да свършва всичко по-бързо - сума ти разтакаване за глупости... Пък и реално щетите трудно можеше да си ги оценя; как да предявя иск за 100 лв примерно?
            x145 1.6 boxer

Comment

Incredibile
              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                A, гледах да свършва всичко по-бързо - сума ти разтакаване за глупости... Пък и реално щетите трудно можеше да си ги оценя; как да предявя иск за 100 лв примерно?
                Колега след като ти си имал права и не си ги потърсил,
                защо очакваш друг да го свърши.
                При липсата на повдигнато обвинение как ще има съдебно разглеждане.

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                  Колега след като ти си имал права и не си ги потърсил,
                  защо очакваш друг да го свърши.
                  При липсата на повдигнато обвинение как ще има съдебно разглеждане.
                  Колега, аз не искам друг да търси правата ми - реално загубата на време и разтакаването по разни формалности бяха голямата ми щета...
                  А мангала го съди държавата (имаше обвинение) - глоба 500 лв ако не се лъжа и някаква друга дреболия, щото не му било за пръв път.
                  Пак казвам: не съм искал нищо, просто 'системата' е такава, че хем си потърпевш, хем допълнително ти усложняват живота.
                  x145 1.6 boxer

Comment

Working...
                  X