Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бре ся и боклук била.

Тук никой не казва че Алфа е боклук.
    Просто както беше казано многократно всяка кола си има и силни и слаби страни.
    И не виждам къде е проблема да си плюем слабите страни на колите.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Кви Алфисти сте вие бе
      sigpic

Comment

• Къш от тука - подмолен фиатски агент такъв
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• хора уморихте ме да си записвам и ми свърши тетрадката да си записвам дефектите които дава кошницата алфа толкова много реални аргументи давате че мисля да си подаря алфата че да се оттърва от множеството и проблеми добре че бяхте вие че да ми отворите очите каква барака съм си взел БЛАГОДАРЯ ВИ

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            Първото мнение в темата:
            "Идеята ми е тук да се дават реални примери и цифри за качествата на ALFA ROMEO да си вдигнем самочувствието и да докажем на голфаджиите че има по добри коли ."
            Моят отговор: Колкото и да си харесвам колата, колкото и да ма кефиеь и въпреки фактът, че ако мога да си избирам отново кола, пак ще си избера тази, казвам най-отговорно, че тва са ебаси трошливите и досадни коли. Все нещо им има и наливаш пари кат ракия в бидон. Та каквото почукало, такова се изтропало.

Това не е изтропване. Ако така приемаш собственото си мнение е лошо...Изтропването го свършиха други...
            Иначе донякъде съм съгласен с теб, че италианците са царе на всякакви схеми с цел източване на пари от хората.
            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
              Това не е изтропване. Ако така приемаш собственото си мнение е лошо...Изтропването го свършиха други...
              Иначе донякъде съм съгласен с теб, че италианците са царе на всякакви схеми с цел източване на пари от хората.
              Изтропване е от гледна точка на това, че колегата е очаквал да завалят хвалби и т.н., а в крайна сметка се оказва, че повечето сме реалисти и всеки казва каквото му е на душата. За мен това е хубаво.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

• Добре де не мислите ли че ако бяха наистина такива курници каквито ги описват - Милано Моторс Фиат и всички производни щяха да са фалирали преди доста години, а вместо това те се разрастват като чели ???

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                  Добре де не мислите ли че ако бяха наистина такива курници каквито ги описват - Милано Моторс Фиат и всички производни щяха да са фалирали преди доста години, а вместо това те се разрастват като чели ???
                  Ооо тука си далече от логиката. Те като нови не са курници. Хората ги взимат, карат 5 гдини макс и после взимат новите модели, а ние им оправяме курниците. Направете анкета колко са Алфи-те втора ръка купени и колко нови.
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

• Колега искаш да кажеш че една алфа след 5 г е за скраб а е дин фолксваген до 20-тата си година се разработва интересно и логично

Comment

• Колегата каза че си купуваме стари коли.
                      И какво са ти влезли VW в главата че все тях ни набиваш на очи.
                      Завист ли те гони що ли?

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                        Ооо тука си далече от логиката. Те като нови не са курници. Хората ги взимат, карат 5 гдини макс и после взимат новите модели, а ние им оправяме курниците. Направете анкета колко са Алфи-те втора ръка купени и колко нови.
                        Определено това е така ... ама то същото важи и за немските , а да не говорим за френските кошници ...
                        Няма вечни неща... просто едни дават фира по рано от други...
                        Много се говори и против форд...
                        Ами бившата ми кола беше форд и за 22 години на пътя са му сменени 2пъти носачи 2 пъти накрайници съединител и каре ... + обичайните обслужвания ... за нещо по сериозно не мога да се сетя .....
                        (казвам 22 години защото баща ми я караше преди мен и и беше опънал 500 000++км)

Comment

• Всички коли стават курници след 5тата година. Няма изключения. Просто някои са така направени, че се чупят повече. Защо на 20 годишната ми Корса и е още оригинално окачването и нищо не тропа? Ся верно, че изгни. Или защо имам приятел с БМВ 97ма година на 200000км, който не е пипнал нищо по него, кара го като олигофрен и само ме пита "абе пак ли си на сервиз". Кво да му кажа по точно? Аз му казвам: ми на сервиз съм кво да направа. Ама като я взема наиш как и се кефя.
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• Една позната, работи в маркетингова агенция, в момента правят проучване за автомобили и понеже търсиха някакво бмв не по старо от 3 години ме помоли да ми направи интервю. Интервято не е толкова важното. По важното е че ми показа списък с марките който търсят, те търсят по няколко коли прозведени след 2006. Общо 200 коли от различни марки. Алфа Ромео я нямаше, а списъка е направен според продаваните коли в българия.Имаше 15 марки коли но не и алфа нито фиат.
                            Мен слабо ме касае, но това, че един дълър (в българия конкретно) се разраства не означава, че продава. Много добре знаете, че се перат пари през тези представителства. Разрастването не е критерий. Продажбите са критерия!!
                            VW са на 5то място по продажби а Алфа ги нема в 15тицата. Дали шв са курница а????Айде малко реализъм. Шибания крайслер 300ц има повече продажби от всички моделии на алфа в българия.
                            Некой да ми обясни причините??????????
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi
                            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov
                              хора уморихте ме да си записвам и ми свърши тетрадката да си записвам дефектите които дава кошницата алфа толкова много реални аргументи давате че мисля да си подаря алфата че да се оттърва от множеството и проблеми добре че бяхте вие че да ми отворите очите каква барака съм си взел БЛАГОДАРЯ ВИ
                              ПламенЧО, спри да си записваш и отвори подразделите за да видиш от какво се оплакват колегите и какви ремонти са правили по колите си..... същото се отнася и за Иво - коне с капаци
                              Пуснали били тема за доказване - малък е форума и темите в него, че виждаш ли ТЕ щели да доказват еди-какво-си в тая тема - мА кои бЕхте вие беееееее, ДОКАЗВАЧИ
                              Откривателите на топлата вода

П.П.
                              Абе, капацитети, вие знаете ли кой е открил топлата вода, А?
                              sigpic

Comment

• Ееее tanatos не знам ама аз преди месец може би ходих на оглед - ами на горубляне познай кои бяха преобладаващите коли - Италянките и мерцедесите... Тук там пасат, БМВ или бърза ГОуФ 3ка, от време на време опелче ...
                                Т.е. въпреки че е курник почти всеки предпочита алфа 98 година с фул ел. пакет от колкото "нечуплив VW" 93 и като се возиш в него чувството е същото като да се возиш в москвич 12ка ....

Comment

Working...
                                X