Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщение
    Mире, какво се занимаваш да обясняваш не мога да разбера.
    Не си ли чувала лафа "нащо гардже е най - убаво". . .
    Всеки който мисли че кара Алфа, ще усъзнае че всъщност само подържа алфа
    АААААА злобчо дека се губиш хи-хи-хи-
    Утре ще ти звънна, че не съм те чувала скоро
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red
      Ами действието се развива има-няма няколко хиляди години преди здравите Алфи
      Жалко, че Сфинкса зачезна някъде, та не може да ни обясни как на практика той въвел марката Алфа Ромео в България и бил един от пионерите преди 8 г., но му трябвали 5г., за да се убеди къв кенеф са
      Все откриватели и пионери в тоя форум и все не карат Алфа...
      Е, нема как всички да сме дръпнали напред с "96г., 2,0 литра бензин атмосферка" - само истинските АлфаДЖИЙ го можете
      sigpic

Comment

• И аз си мислехче ако беше тук SFINKS как щеще да ви нахрани само... Но за съжаление отнесе 1 месечен бан.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Е, нема как всички да сме дръпнали напред с "96г., 2,0 литра бензин атмосферка" - само истинските АлфаДЖИЙ го можете
          Вземи първо си купи Алфа и тогава се дърпай иама внимавай някой да я дръпне с въже, че е останала на пътя

Comment

• Нямам нужда от Алфа - и така ги разминавам като счупени
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              И аз си мислехче ако беше тук SFINKS как щеще да ви нахрани само... Но за съжаление отнесе 1 месечен бан.
              Е не може ли да му махнете бана за 10 мин?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Нямам нужда от Алфа - и така ги разминавам като счупени
                ИИИИ разби ми детските мечти

Comment

• За 10 минути няма да може да ви нахрани всички.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                    За 10 минути няма да може да ви нахрани всички.
                    Еми тогава преценете за колко мин и там му махнете бана..

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                    За 10 минути няма да може да ви нахрани всички.
                    Еми тогава преценете за колко мин и там му махнете бана..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Аз предлагам да се отвори тема "Плюене по АлфаДЖИИте"
                      Насъбрал съм мазна храчка
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Не ми иронизирай колата, защото нито си я виждал, нито имаш представа в какво състояние е. Опитите ти да ме засегнеш са меко казано жалки. Не знам защо продължаваш с дребнавото си заяждане, явно това ти носи някакво извратено чувство за пълноценност. както и да е...За моята кола никога не съм твърдял, че е най-велика в света, но в тоя ценови диапазон не можах да открия нищо по-добро, а преди 2г. търсих около 3 месеца, преди да намеря тази, или по-скоро тя да ме намери. Ти като си толкова отворен ми кажи за тия пари и с тия показатели коя е по-добра? Ако обичаш ми отговори по темата, а не с някакви други глупости...

И това за Алфаджия така можеш да наричаш себе си, но не и мен Нямам нищо общо с подобно понятие и никога не съм имал!
                        Last edited by ivo_red; d.m.y г., 18:14.
                        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                          явно това ти носи някакво извратено чувство за пълноценност. както и да е...
                          Той е много извратен ти незнаеше ли?

Comment

• хора сериозно от време на време почнохте да ми липсвате тука от такава сериозна тема я превърнахте в шампионска ЛИГА ,имаше хора дето се оплакаха от алфа и аз ще се оплача за една година най скъпото нещо по нея е крачна помпа 8 лв /теглих заем за нея щото знаете че частите за алфа са по скъпи от на ферари/ и капва от време на време масълце от двг ,според мен ако беше голф нямаше да има такива огромни проблеми ама на като не разбирам от коли ,имам идея да направим статистика за отделните модели колко се чупят така итака сме много

Comment

• Понеже обещах, ето, качвам файлче със всичко, което досега съм правил по колата.
                              Изводите всеки да си прави сам, и да тълкува нещата, както му изнася.

Аз ще повторя, карам си с кеф колата и не ми пука, а когато трябва да правя нещо по нея - правя го и толкова.
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                                Понеже обещах, ето, качвам файлче със всичко, което досега съм правил по колата.
                                Изводите всеки да си прави сам, и да тълкува нещата, както му изнася.

Аз ще повторя, карам си с кеф колата и не ми пука, а когато трябва да правя нещо по нея - правя го и толкова.
                                Аз освен консумативите за 2г. съм сменил радиатор (около 130-140 лева ако не се лъжа), че стария се спука и цилиндърче на съединителя (някъде 70-тина лева беше). 10 000 к.навъртях и сега планирам нова смяна на масло и др. течности
                                Всичко се прави при Румен, така че ако някой не верва, мое да се консултира с него.
                                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Working...
                                X