Известие

Collapse
No announcement yet.

ИГРА :Що е то ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	83.2 Килобайта
ID:	2262955 Click image for larger version

Name:	2.jpg
Size:	83.0 Килобайта
ID:	2262956

Click image for larger version

Name:	3.jpg
Size:	82.0 Килобайта
ID:	2262957 Click image for larger version

Name:	13.jpg
Size:	84.1 Килобайта
ID:	2262958

Оранжевото е истинско Ламбо, бялото е репликата. Собственост са на две семейства имащи общ бизнес, оранжевото е на едното, бялото и СЛР-а на другото. Бялто ламбо се кара от сина им. Ако някой намери разлики д акаже, аз лично съм ги оглеждал подробно и отвътре и отвън и разлики не съм намирал.Само една бълото е с ръчна скоростна кутия.

Репликата е страхотна,излезе им около 50к, като може да излезе и по малко зависи от това колко искаш да ти е пипнат мотора на колата и от материалите за интериора, и това какви екстри искасш. Донор колата е Тойота МР, двигателя е допълнително пипнат, колко коне не се знае. Предването е задно, кутията ръчна.
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      [ATTACH]23855[/ATTACH]

Каква е бялата кола. И сега за тези смятащи,че колата е Lamborghini НЕ Е.
      Това нещо не го разбрах,колата ли трябва да познаваме,или базата на която е правена репликата,и тази реплика я правят върху няколко бази още.
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

• Да не прозвучи като заяждане ,но хората схванаха какво имам впредвид и познаха. А колкото до това репликата върху какви бази още я правят и идея си нямам не съм се интересувал. Ако бях на 20 години и исках да изпонае*а полвин Варна точно такава реплика щях да си взема,защото повярвай ми почти никой не знаеше доскоро че е реплика.И аз ако не се познавах с тях нямаше да разбера. Във варна има още една реплика на Ламбо Кунтач но от много години не съм я виждал.
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi

Comment

Да не прозвучи като заяждане ,но хората схванаха какво имам впредвид и познаха. А колкото до това репликата върху какви бази още я правят и идея си нямам не съм се интересувал. Ако бях на 20 години и исках да изпонае*а полвин Варна точно такава реплика щях да си взема,защото повярвай ми почти никой не знаеше доскоро че е реплика.И аз ако не се познавах с тях нямаше да разбера. Във варна има още една реплика на Ламбо Кунтач но от много години не съм я виждал.
          баси много кофти , че не са направили нещо по което да се различават ако ще и само емблемата да е иначе колата е страшна
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Оранжевото е истинско Ламбо, бялото е репликата.
            Е ,ти ме уби
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Имам предвид да не се полу4и това,какви са тези коли
              TIPO 2.0 91g.
              PUNTO 1.2 04 g.
              156 1.8 TS 00g

Comment

• Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                Имам предвид да не се полу4и това,какви са тези коли
                ами надявам се ферари и ламбо
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• На тези им личи от километри че са реплики или се бъркам. Не съм виждал наживо тези модели сложени до оригинал и немога да кажа. Но качеството на тези е ужасно... Поне да копират с уважение. Сега ми казаха,че тези който са правили бялото ламбо имали готова реплика на Ревентон, само че е за платформа са използвали Мурсиелаго.
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi

Comment

• Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                    Имам предвид да не се полу4и това,какви са тези коли
                    Тези двете неща, са спечелили награди за най-добри реплики.Червеното нещо е MR2,а синьото нещо е Fiero.
                    TIPO 2.0 91g.
                    PUNTO 1.2 04 g.
                    156 1.8 TS 00g

Comment

• Точно това се мъчих да се сетя, на базата на Понтика правеха реплики. Варненския Кунтач е на тази база,ама не се меркал скоро..
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi

Comment

• Това ми го прати един познат, колата е в Ямбол...

Click image for larger version

Name:	DSC00433.jpg
Size:	95.4 Килобайта
ID:	2263071 Click image for larger version

Name:	DSC00436.jpg
Size:	95.0 Килобайта
ID:	2263072
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi

Comment

• Виждам в последно време тази тема се е извратила и доста офтопик се е насабрал с тези fake sh*t реплики.

Затова пускам нова загадка. Според мен тази ще е най-трудната за отгатване, но пускам я защото много хора от форума едва ли са виждали този невероятен автомобил с меко казано втрещяващ дизайн и елементи (на мен лично част от елементите ми напомнят Стелт при самолетите). А интересното е как състезателен автомобил може да има толкова тънки А-колони а вратите да са просто прозрачни от стъкло или друг подобен материал. Но все пак говорим за 1968 година
                          Така, че общо взето смятам, че ще е интересно за много от колегите във форума да научат повече за този автомобил.

Отсега казвам автомобила не е известна марка. Но компанията, която прави този автомобил е участвала и все още участва в доста състезатения и досега не изневерява на странния си дизайн.
                          Attached Files
                          Last edited by niksonjr; d.m.y г., 07:56.
                          Alfa Romeo GTV V6 3.0

Alfa Romeo 145 1.8 TS (Ex)
                          Dream Alfas: Alfa SZ, Alfa GTV6

Comment

• Lotos ли е ?
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                              Lotos ли е ?
                              Не е Лотус!
                              Alfa Romeo GTV V6 3.0

Alfa Romeo 145 1.8 TS (Ex)
                              Dream Alfas: Alfa SZ, Alfa GTV6

Comment

• Прилича много на Lola T70 ама сега погледнах и не намерих точно този вариант...
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                                X