If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Тая кола ми е*а майката. Имам на един фотоколаж всички марки коли и модели участвали в Ф1 от началото до 2004. Гледам и се чудя коя е тази марка....
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Оххх да е.а и Вентурито 260 кухо до е.а.. Съвсем го бян отписал
Оххх да е.а и Вентурито 260 кухо до е.а.. Съвсем го бян отписал
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ браво! Не очаквах толкова да ви затрудни.
За мен лично като кажа френски сериен спортен автомобил и веднага правя асоциация с няколко марки:
-Bugatti(не бих казал, че е чисто френска марка при положение, че е основана от италианец)
-Venturi - автмобилна марка, която лично на мен много ми харесва. Особено 600 LM е страшен автомобил според мен.
Всички други са просто модели на марки които обикновено не правят истински спортни автомобили или ги правят но средно на всеки 20-30 години изкарват по един такъ. Примерно:
-Renault Alpine
-Matra Bagheera
-Matra Murena
Особено на Matra моделите са уникални според мен. Три седалки в един ред и двигател разположен неподсредстено зад тях. И също в Matra Bagheera е правен експеримент с U-образен двигател Супер добро!
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ браво! Не очаквах толкова да ви затрудни.
За мен лично като кажа френски сериен спортен автомобил и веднага правя асоциация с няколко марки:
-Bugatti(не бих казал, че е чисто френска марка при положение, че е основана от италианец)
-Venturi - автмобилна марка, която лично на мен много ми харесва. Особено 600 LM е страшен автомобил според мен.
Всички други са просто модели на марки които обикновено не правят истински спортни автомобили или ги правят но средно на всеки 20-30 години изкарват по един такъ. Примерно:
-Renault Alpine
-Matra Bagheera
-Matra Murena
Особено на Matra моделите са уникални според мен. Три седалки в един ред и двигател разположен неподсредстено зад тях. И също в Matra Bagheera е правен експеримент с U-образен двигател Супер добро!
Човече,Вентурито го бях отписал тотолно. Всека друга френска кола прехвъърлих,но Вентурито.... А за Матрите си много прав. Тази загадка ме свърши направо...
Според мен това е доброто на тази тема. А именно, че всеки може по интересен начин да научава за автомобили които са уникални и малко известни и доста от тях вече не са съществуващи. Вземете за пример De Tomaso, Marcos, TVR, Venturi, Matra, ... Понякога много съжалявам, че вече много рядко се правят такива автомобили.
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:48 ----------
Comment