Известие

Collapse
No announcement yet.

ИГРА :Що е то ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фокус е да,ма американска версия.
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Предницата го издава .... и леко замаскираната емблема Ford
      Attached Files
      Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
        Предницата го издава .... и леко замаскираната емблема Ford
        От снимката, която си постнал според мен детайлите които издават, че е Ford Focus Coupe (Американско изпълнение), са страничния профил на прозорците и особено извивката на задния страничен прозорец, както и като цяло страничния профил на автомобила. Естествено тези детайли нямат нищо общо с европейския Фокус, още повече че eвропейския Фокус няма изобщо версия Coupe. Така, че ако човек не е виждал поне веднъж какво американците наричат Ford Focus трудно би разпознал точно този автомобил като Ford Focus.

Според мен друг подобен автомобил, който много прилича на Focus-а от точно тази снимка е Scion tC.
        Last edited by niksonjr; d.m.y г., 21:11.
        Alfa Romeo GTV V6 3.0

Alfa Romeo 145 1.8 TS (Ex)
        Dream Alfas: Alfa SZ, Alfa GTV6

Comment

• Това го срещнах на пътя и не разбрах, какво е точно ....!
          Attached Files
          Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
            Това го срещнах на пътя и не разбрах, какво е точно ....!
            SsangYong Chairman с двигател на Мерцедес
            http://en.wikipedia.org/wiki/SsangYong_Chairman

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Китайски простотии
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Всъщност не е са много зле Санг Йонга Рекстъна моя го взех на бартер срещу едно ЦЛК-а от приятел. При него не е имал никакви проблеми а и на мен ми се струва корава машина. За предните рекстъни съм чувал кофти неща, но конкретно с ЦДИ мотора и Т-троника са здрави.
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi
                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Айде още една загадка от мен!
                  Attached Files
                  Alfa Romeo GTV V6 3.0

Comment

• Хайде, никой ли не знае какъв е този автомобил.
                    Големината на автомобила подсказва производителя от коя държава е.
                    Alfa Romeo GTV V6 3.0

Comment

• Американска е , но каква Стрелям на посоки - Шевролет Шевел
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Американски е да! Но не е Шавел! Формата е много специфична на автомобила. Особено в задната част след B-колоната! В инженерно отношение автомобила е много различен особено за американските стандарти.
                        Alfa Romeo GTV V6 3.0

Comment

• '66 Chevrolet Corvair 500

Много елегантна кола!

С 6 цилиндров Боксер разположен отзад! :

....the Corvair's powerplant was an aluminum, air-cooled 140 in³ (2.3 L) flat-6 engine. The first Chevrolet Corvair engine produced as little as 80 hp (60 kW). Later versions developed as much as 180 hp (134 kW)
                          Last edited by Speeder; d.m.y г., 10:15.
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Браво точно Corvair е!
                            Наистина елегантен автомобил! Освен това много различен в инженерно отношение:
                            задноразположен boxer двигател с въздушно охлаждане (също както и при Porsche и VW Beetle).
                            Някои от следващите модификации имат дори турбо.
                            Интересното е че на същата платформа са разработвани освен това елегентно купе, също така и седан, комби, кабриолет и дори микробус (също много подобен като конфигурация на VW Transporter).
                            Alfa Romeo GTV V6 3.0

Comment

• Първоначално публикувано от niksonjr Покажи съобщение
                              Хайде, никой ли не знае какъв е този автомобил.
                              Големината на автомобила подсказва производителя от коя държава е.
                              Бил съм много пъти в Япония и Корея и Там карат големи коли като в Щатите а не като в Европа. Това за малките японски коли е дивотия. Карат големи тойоти и мазди, бусове с окачване на джип, джипове и спортни нисани и мицубишита. Бълхоподобните боклуци ги изнасят за нас. За няколко години в Корея съм видял само ДЕСЕТИНА Тико и Матис.
                              ALFA 145 1.4 TS JUNIOR

Comment

• Първоначално публикувано от stiliyan66 Покажи съобщение
                                Бил съм много пъти в Япония и Корея и Там карат големи коли като в Щатите а не като в Европа. Това за малките японски коли е дивотия. Карат големи тойоти и мазди, бусове с окачване на джип, джипове и спортни нисани и мицубишита. Бълхоподобните боклуци ги изнасят за нас. За няколко години в Корея съм видял само ДЕСЕТИНА Тико и Матис.
                                Конкретно за жокера и за загадката, който дадох.
                                Големината на автомобила в комбинация с дизайна му издават много, че това е Американски автомобил, тъй който прилича много на Muscle или Pony Car. Не съм искал да се визира само върху големината на автомобила, а и върху дизайна най-вече.

Според мен американските автомобили (по-точно Coupe-та) от 60-те и 70-те имат много специфичен дизайн, който не е особено характерен за други марки производители от други държави различни от USA. Те и затова се водят muscle/pony cars.

А това какво обичат да карат хората в различните държави е субективно. Тук говорим за това кой производтел какви модели произвежда. В това отношение американските, европейските и японските автомобили се различават, понякога драстично особено в дизайна и размерите. Да не говорим, че в япония и америка това, което даден производител предлага като моделна гама се различава от това, което се внася в Европа примерно. Но това се определя от пазара.

Както и да е. стига сме спамили темата повече. Давайте друга загадка!
                                Alfa Romeo GTV V6 3.0

Comment

Working...
                                X