Известие

Collapse
No announcement yet.

Не съм се отказала ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Eufi Покажи съобщение
    Не съм се отказала ...Някой ден да си купя Alfa

Затова тайно ви шпионирам ....

Как сте бандити и бандитки ?

Минавам да кажа здрасти
    Stopping by to say Hi Иначе няма нужда да е само тайно. Шпионирай ни явно. Живота може понякога да хапе, швепс винаги, но ние не

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
    ....... Може да направим движение с мотото: "За онеправданите, за красивите, за гледащите алфистки, за красивите, гледащи алфистки, за мен, за теб, пак за мен..."......
    Жалко, че го има написано и има от къде да го прочетеш иначе щях да те накарам да го повториш дословно и ако се беше справила можеше и да се замисля дали да не ти купя една брера Аааа....кой какво спомена за празните обещания срещу добри оферти
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Жалко, че го има написано и има от къде да го прочетеш иначе щях да те накарам да го повториш дословно и ако се беше справила можеше и да се замисля дали да не ти купя една брера Аааа....кой какво спомена за празните обещания срещу добри оферти

За Бога! Изпуснах шанса на живота си да карам Брера преди да е чукнала трийсетака..

Дете Лазурно, мога да ти напиша и повторя още много неща, но Брера - уви няма!
      sigpic
      Имам си количка,Жълта и добричка!
      Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
      - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

...Може след 30на годинки да си разхождаме Брерите заедно, то се видя, че никой няма да ни ги подари
        Абе вие красивите същества имате реалните шансове някой заможен чичко да ви изненада .... ами ние двуглавите индивиди... ще се молим след 10-15 години Брерите да са по 3 000лв

Comment

Здравей и от мен.И аз така си шпионирам , така че вече сме двама.

Comment

Хех, благодаря

Аааа и аз съм от тия "гледащите" алфисти. Може след 30на годинки да си разхождаме Брерите заедно, то се видя, че никой няма да ни ги подари сега (впрочем, що за липса на вкус у другите, а?) Може да направим движение с мотото: "За онеправданите, за красивите, за гледащите алфистки, за красивите, гледащи алфистки, за мен, за теб, пак за мен..." - главното действащо лице в кампанията може да е Гала
            Божееее колко смях!
            145, 1.6 I.E. Boxer
            Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
            Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от Eufi Покажи съобщение
              Не съм се отказала ...Някой ден да си купя Alfa

Затова тайно ви шпионирам ....

Как сте бандити и бандитки ?

Минавам да кажа здрасти
              Все някога ще успееш. Пробвай да обереш банка или в краен случай камиончето с пенсийте на някое село .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Мале, добро утро, кво става тука? Рано-рано сокове от прасковки, ожаднях? Та за чичковците дето купуват Брери, да ви кажа, че доста сок пият преди това
                И трябва да им се напомня често че забравят.
                Сокче, поздрави от Бургас
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Мале, добро утро, кво става тука? Рано-рано сокове от прасковки, ожаднях? Та за чичковците дето купуват Брери, да ви кажа, че доста сок пият преди това
                  И трябва да им се напомня често че забравят.
                  Сокче, поздрави от Бургас
                  Айде мерси от чичковци...аз пък да не съм се намерила на улицата...
                  code, поздрави от ужасна, мрачна, дъждовна, студена София
                  sigpic
                  Имам си количка,Жълта и добричка!
                  Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
                  - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                    Абе вие красивите същества имате реалните шансове някой заможен чичко да ви изненада .... ами ние двуглавите индивиди... ще се молим след 10-15 години Брерите да са по 3 000лв
                    Много си черноглед, а само на 19г.
                    Я се стегни и пусни един фиш още не си учил теория на вероятностите и може и да повярваш в шанса си
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                      Много си черноглед, а само на 19г.
                      Я се стегни и пусни един фиш още не си учил теория на вероятностите и може и да повярваш в шанса си
                      Аз съм я учил, но какво от това? С това изказване на AntiLuuP съм съгласен
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

брера, аз казвам неее, но виж едно ламбо малеее
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          брера, аз казвам неее, но виж едно ламбо малеее
                          Лелеле предател, нима би отказал една брера с 4 литров мотор от мазерати а ???

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                            Лелеле предател, нима би отказал една брера с 4 литров мотор от мазерати а ???
                            Аз честно да ти кажа съм навит и на 2.2 JTS

Comment

Абе момчета и девойки,нещо много се залетяхте из облаците,даже към Марс тръгнахте да пътувате ,я слизайте на земята и по точно в България.

Аз сега не мога да разбера,мечтата ви за някаква умряла Брера ли е? Че от тва чеп за зеле не става.

Виж сега друго си е да си мечтаеш за някой Голф 5-ца или 6-ца.

Опитвам се да си представя как би изглеждал Перник след 10-15 години (нищо лично с/у хората от там.Ама така е приказката) Месните газари с 10-ишно 15-ишно голф-че,с якия пернишки тунинг.
                              Типично made in bulgaristan...
                              sigpic
                              ex 147 JTD by Turbon
                              Giulietta multiair - the new passion

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                                Аз честно да ти кажа съм навит и на 2.2 JTS
                                Аз доколкото чух, май 2.2 и 1.9 JTS ще ги свалят от конвейра и на тяхно място ще се появи 1.8 T, с 200 и няколко кончета. Било някаква нова разработка.
                                sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
                                X