Известие

Collapse
No announcement yet.

Регистрация в КАТ на МПС от ЕС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регистрация в КАТ на МПС от ЕС

Колеги, това сигурно е разисквано, ама ми писна да търся, а и постоянно нещо се мени, та може ли някой да ми обясни какво ми трябва за регистрация на МПС внос от Англия.
    Колата е на мое име в английския талон, тоест мисля, че не ми трябва договора или бъркам?
    Имам и английски технически преглед валиден до 2010г.
    Трябват ли преводи, митническа декларация и т.н?

И другото, никъде по документите не пише мощността на автомобила...мога ли да го изиграя в моя полза някакси тогава и изобщо какво ще се впише в документите?
    Last edited by Satanism; d.m.y г., 10:25.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Колеги, това сигурно е разисквано, ама ми писна да търся, а и постоянно нещо се мени, та може ли някой да ми обясни какво ми трябва за регистрация на МПС внос от Англия.
    Колата е на мое име в английския талон, тоест мисля, че не ми трябва договора или бъркам?
    Имам и английски технически преглед валиден до 2010г.
    Трябват ли преводи, митническа декларация и т.н?

И другото, никъде по документите не пише мощността на автомобила...мога ли да го изиграя в моя полза някакси тогава и изобщо какво ще се впише в документите?
    По номера на двигателя им излиза мощността в КАТ, а иначе нищо не ти трябва освен гражданска отговорност.

П.С. А бе хора- за тия 1000-2000 лв по- малко дето струват тия коли ще се изкривите с тоя десен волан.
    Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 13:09.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      По номера на двигателя им излиза мощността в КАТ, а иначе нищо не ти трябва освен гражданска отговорност.

П.С. А бе хора- за тия 1000-2000 лв по- малко дето струват тия коли ще се изкривите с тоя десен волан.
      Аз си заминавам за Англия, колега...с колата

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Аз защо чух, че са забранили или ще забраняват регистрациите на МПС с десен волан у нас? Има ли нещо вярно? Някой ми каза, че на негов познат са му отказали регистрация вече.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Не е вярно, преди месец два се обсъждаше такова предложение в парламента но отпадна.Англия е страна от ЕС, там няма забрана за коли с ляв волан и др.Така че не може да му отказват регистрация, ако е така да пише официално писмо до КАТ и прочее.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Не е вярно, преди месец два се обсъждаше такова предложение в парламента но отпадна.Англия е страна от ЕС, там няма забрана за коли с ляв волан и др.Така че не може да му отказват регистрация, ако е така да пише официално писмо до КАТ и прочее.
            А, то може и да са ме излъгали.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Определено има далавера в цялата работа там алфите сигорно са по 300 лири
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                Определено има далавера в цялата работа там алфите сигорно са по 300 лири
                Абе не е точно така както изглежда ...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                  Абе не е точно така както изглежда ...
                  Хаха...а как е я кажи?
                  Иначе онзи ден регистрирах моята...без проблеми

OEM & Ventura Garage

Comment

Хаха...а как е я кажи?
                    Иначе онзи ден регистрирах моята...без проблеми
                    Ами и в германия има алфи по 100-300Е що не си купуваме такива ?

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                      Ами и в германия има алфи по 100-300Е що не си купуваме такива ?
                      Колега...айде без журналистически приоми
                      Аз питах какво им е на колите в Англия по 300 паунда?

OEM & Ventura Garage

Comment

Колега...айде без журналистически приоми
                        Аз питах какво им е на колите в Англия по 300 паунда?
                        Aми на 145/6 всичко си е точно, но не мога да се съглсася със същото и за останалите ...

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                          Аз защо чух, че са забранили или ще забраняват регистрациите на МПС с десен волан у нас? Има ли нещо вярно? Някой ми каза, че на негов познат са му отказали регистрация вече.
                          Няма как да стане това! Ако някои британски гражданин реши да дойде в БГ с автомобилът си? Какво става не може да го управлява в нашата китна страна или ще тртябва путните власти да му дадът официално разрешение и става дълга и широка! Смешна работа
                          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                          sigpic

Comment

Working...
                          X