Известие

Collapse
No announcement yet.

Майкъл Джексън е починал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Seishin Покажи съобщение
    Престанете с просташките изказвания! Не ви ли е срам?! Имайте поне малко уважение към мъртвите!
    Майкъл Джексън беше и ще бъде един велик човек! Един гений, който даде страшно много на света и остави безкрайна любов и почитание в сърцата на свойте фенове!

Какъвто и да е бил, няма значение! Човека от 5 годишна възраст пее! На 7 години е бил соло! Кой може да се похвали с толкова много песни в челните места на класациите?! Кой може да се похвали с 400 000 000 долара дарени за благотворителни цели?!

Джако от малък е страдал от различни заболявания... Ама няма значение! Човекът си отиде, а се готвеше за своето завръщане... Господ забавя но не забравя...

Поклон пред светлата му памет! Почивай в мир, Джако!
    Ооо....даааа..и това му дава пълното право да си чука малчугани...как не се сетих..sorry..
    Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива.

Comment

Първоначално публикувано от Bacard Покажи съобщение
      Ооо....даааа..и това му дава пълното право да си чука малчугани...как не се сетих..sorry..
      Айде да не бъдем коне с капаци и да не приемаме всичко 1към1. По едното дело Майкъл даде извънсъдебно 23 милиона за да го оставят на мира (най-голямата му грешка, след това се юрнаха всички), а по другото го оправдаха!! Като се вземе предвид и това, че Американците са мега-извратени, с мръсно подсъзнание твари и се съдят за щяло и нещяло . . . В днешно време добрите хора никой не ги възприема, много по-лесно е да ги омажеш с ла.на, някак си по приемливо е за нещастните ни мозъци!

Американците имат една поговорка - "Ако повториш на някой 100пъти, че е прасе, той почва да грухти". 100 пъти повторена лъжа става истина.
      Last edited by code; d.m.y г., 08:23.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Айде да не бъдем коне с капаци и да не приемаме всичко 1към1. По едното дело Майкъл даде извънсъдебно 23 милиона за да го оставят на мира (най-голямата му грешка, след това се юрнаха всички), а по другото го оправдаха!! Като се вземе предвид и това, че Американците са мега-извратени, с мръсно подсъзнание твари и се съдят за щяло и нещяло . . . В днешно време добрите хора никой не ги възприема, много по-лесно е да ги омажеш с ла.на, някак си по приемливо е за нещастните ни мозъци!

Американците имат една поговорка - "Ако повториш на някой 100пъти, че е прасе, той почва да грухти". 100 пъти повторена лъжа става истина.
        По добре нещастен мозък,отколкото болно–педофилски..поне така си мисля...
        Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива.

Comment

Нека... Продължавайте да съдите човека без да знаете нищо. Обосновавайте се изцяло на общата представа, която създават медиите по дадени въпроси! Майкъл Джексън е известен! Не, не! Много известен... и богат! Колко лесно би било да го обвиниш в нещо и да източиш някой и друг долар от него... Хем ще му съсипеш репутацията, хем ще се облагоденстваш... нали така?
          Никой незнае каква е истината и дали наистина е виновен! Аз не вярвам, но както и да е... всеки си има мнение по дадени въпроси, но поне го запазете за себе си тези дни... Какво огромно неуважение към починалите хора... каквито и да са!

Браво Алфисти, колеги...
          Alfa Romeo 156 1.8 TS 144HP 1998

Comment

Педофил,откачен,ексцентричен...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ джако беше най-добрия Поклон
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Аз пък се чудя дали е истина..... Той и Ту-пак е умрял нали?
              Иначе Майкъл си беше ненормален,просто страшен певец само нему разбирах танците.
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Нe знам какъв е бил в личния си живот, но според мен няма друг такъв човек на Света, който със смърта си да трогне долкова много хора ! Стотици милиони хора по Света скърбят за него - млади, стари, бели, черни ... Всички големи музикални телевизии и радиа въртят постоянно песните му, хората звънят и споделят скръбта си .... Нямам думи ! Ходя по улиците и слушам от коли и прозорци на къщи звучат песните му. Почина последният жив крал ! И тримата музикални крале вече не са между живите, но музиката им ще е винаги жива, поне докато има хора, който могат да чувстват и обичат !
                Не се чудете, че има негативни и неуместни изказвания - това хора за които музиката не означава нищо, безчувствени хора, негативни хора ! Не им обръщайте внимание, игнорирайте ги - те не могат да разберат скръбта ви и уважението ви към Краля !
                Почивай в мир, Джако ! Ти ще останеш завинаги жив в сърцата на хората !
                Last edited by JK; d.m.y г., 21:40.
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Лично мен ме кефеше повече като беше по шоколадов, клиповете му бяха трепач......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
                    Ни знам какъв е бил в личния си живот, но според мен няма друг такъв човек на Света, който със смърта си да трогне долкова много хора ! Стотици милиони хора по Света скърбят за него - млади, стари, бели, черни ... Всички големи музикални телевизии и радиа въртят постоянно песните му, хората званят и споделят скръбта си .... Нямам думи ! Почина последния жив крал ! И тримата музикални крале вече не са между живите, но музиката им ще е винаги жива, поне докато има хора, който могат да чувстват и обичат !
                    Не се чудете, че има негативни и неуместни изказвания - това хора за които музиката не означава нищо, безчувствени хора, негативни хора ! Не им обръщайте внимание, игнорирайте ги - те не могат да разберат скръбта ви и уважението ви към Краля !
                    Най-адекватният и точен коментар! Евала!
                    Мислех да напиша няколко думи, ама като видях каква помия се лее в темата ми се доповръща.

Comment

По принцип никога не съм бил фен на музиката на Michael Jackson, но винаги съм уважавал това, което прави и най-вече професионализма.
                      Дано да отиде на по-добро място - според мен той го заслужава, въпреки писанията в миналото по негов адрес.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

жалко че си отиде....Чаках с интерес завръщането му на сцената.Мир на праха му

Comment

Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
                          Нe знам какъв е бил в личния си живот, но според мен няма друг такъв човек на Света, който със смърта си да трогне долкова много хора ! Стотици милиони хора по Света скърбят за него - млади, стари, бели, черни ... Всички големи музикални телевизии и радиа въртят постоянно песните му, хората звънят и споделят скръбта си .... Нямам думи ! Ходя по улиците и слушам от коли и прозорци на къщи звучат песните му. Почина последният жив крал ! И тримата музикални крале вече не са между живите, но музиката им ще е винаги жива, поне докато има хора, който могат да чувстват и обичат !
                          Елвис Пресли,вокалът на МЕТАЛИКА,онзи от НИРВАНА май Крис Кубейн беше,ам нашия Нончо Воденичаров,да не би да е бил по-неизвестен за нас?

Comment

Амм да ония беше много известен Крис ли беше, или Кърт, и оня също дето беше вокала на Металика май Джеймс, а?! За Майкъл Джаксън знаеш ли кога някой ще каже "Морис ли беше, Морган ли . ." ?

пп Относно Елвис, мога да се съглася. Щеше да е яко да има дете от щерка му, какво по-яко от това дядо ти да е Елвис, а баща ти Майкъл Джаксън!!!?
                            Last edited by code; d.m.y г., 16:42.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Вокалиста на Металика???Колега.радва се на отлично здраве...

Comment

JK споменава трима крале... за мен това са Джако,Пресли и Меркюри
                                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                                sigpic

Comment

Working...
                                X