Известие

Collapse
No announcement yet.

Майкъл Джексън е починал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и са някой ще каже педофил, наркоман и педерас
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
      JK споменава трима крале... за мен това са Джако,Пресли и Меркюри
      Фреди също е един от хората дали много на света, но имах предвид Боб Марли, Елвис Пресли и Майкъл Джексън ! Лека им пръст !
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
        JK споменава трима крале... за мен това са Джако,Пресли и Меркюри
        И аз съм на същото мнение

Comment

Чета тука едни такива странни изказвания,чак им се чудя.Наистина ли има толкова елементарни хора или просто жадуват за малко слава и внимание с просташките си изказвания?!Човека беше легенда,издигнала се,доказала се като такава.Човек който създаде изкуство и света го оцени и заклейми като такова.За мен ще си остане като музикант на надеждата и мечтите.За по-добър свят,за по-добри хора.Аз съм сравнително малък (1985),може би съм бил на около 7-8 години когато гледах неговия клип на който тротоарните плочки светеха под него,помня клипа изцяло от анимация,в един лунапарк.....Помня първите дни с кабелна телевизия и далечната 1995 и единайсете "чужди" канала,"Earth song",помните ли я,страхотна песен?!И още толкова много,безкрайно много негови песни,които са в състояние да те накарат да се усмихнеш или натъжиш,песни свързани със спомени мой спомени,мой надежди...Израстнах с неговата музика,сега имам чувството че всички тези години си отидоха с него.

Тъжно е когато хората си отиват,тъжно е когато тези хора са велики.

http://www.youtube.com/watch?v=qQwFHoLMti8

Една песен която за мен олицетворява всичко което една песен трябва да притежава,клип,музика,текст....дух.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Просто велик! Почивай в мир!
            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
            sigpic

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=3etht...eature=related
              Last edited by митака-пловдив; d.m.y г., 00:11.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                Незнам защо изтри това, което беше написал, но беше хубаво

Heal the World- Michael Jackson сама по себе си според мен тази песен говори много.

There are people dying
                if you care enough
                for the living
                make a better place
                for you And for me
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
                  Просто велик! Почивай в мир!
                  Last edited by slav40; d.m.y г., 14:41.
                  Alfa156 Against All

Comment

"Междувременно едно макар и закъсняло признание разкри истината за първия скандал, опетнил името на Майкъл Джексън.

Направи го Джордън Чандлър, който през 1993 г. изнесе скандални подробности за сексуално посегателство от страна на певеца. Това никога не е ставало, заявява в свой блог в интернет Чандлър след неочакваната смърт на поп идола.

Почитателите на Джако така и не повярваха докрай на скандала, който се разрази през 1993 г. Тогава семейството на 13-годишния Джордън Чандлър обвини певеца в сексуален тормоз над момчето. Самото то изнесе пред психиатри, полицията и съда ужасни подробности, които опетниха името на звездата.
                    Всичко стана след турнето за прочутия албум "Dangerous".

Стресът за Майкъл Джексън беше толкова голям, че той се пристрасти към успокоителните. Измъкна се от ситуацията, като заплати 20 милиона долара на семейството на предполагаемата си жертва. Но скандалът остана да тегне над него до края на живота му.

Направих всичко заради баща ми, разкрива Чандлър след внезапната смърт на Джако, която потресе света. Той споделя, че не е искал да лъже, но баща му го е принудил да го направи, и добавя:

"Сега мога само да кажа: Майкъл, много съжалявам, ще можеш ли някога да ми простиш?"

http://www.standartnews.com/news/det...B0%D0%BA%D0%BE
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Няма да има друг като него, жалко наистина Но от друга страна Джако е безсмъртен, ще надживее с много и нас и поколенията след нас ! R.I.P !
                      Alfa Romeo 146, boxer

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                        "Междувременно едно .................................
                        Едно голямо благодаря от името на всички фенове на Джако в тоя форум, че потвърди окончателно това, което ние си знаем!
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                        X