Всеки божи ден се убеждавам, че живеем сред нечовеци, потресен съм не пожелавам на никой да гледа по новините снимките на близки хора. Искам да си излея всичко, което ми е на душата, но думите не стигат . .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Заляха с киселина моя позната в Бургас!
Collapse
X
-
Колега съчувствам ти искрено за това което се е случило с твоята позната.....Днес през деня научих за това,направо е ужасно.......... Наистина е трудно човек да намери думи за това зверско и изродско дело.... Трудно е да се повярва как е възможно такива гадове да живеят сред нас...... живеем в един кошмар наяве ....дано не се случва на никой подобно нещо..... Потресен съм просто от това.Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
sigpic
Comment
-
Такива неща се случват защото управата ни е такава, ако започнат да ги вкарват масово в пандела много ще намалеят престъпленията ... през последната година колко убийсктва станаха за които знаем от новините и колко са станали за които не знаем .... А колко от виновниците ги опандизиха .... НИТО ЕДИН!!!!.....
Престъпници ще ми стават управници ... понеже платили 100 000лв гаранция ... и още куп подобни изцепки човек може само да се нервира .....
Може да не съм много навътре в политиката може и да не съм на 45, но това не означава че не виждам какво се случва около мен !!!!
Comment
-
за това ли става въпрос,http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2255051 нямам думи направо тези които са го направили да ги разтреляшhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Извергите и безнанаказаността ще бъдат толкова, колко ние, като общество им позволяваме.Ака обществото не търпи мутри, бандити, корупция, съдебна система в която престъпниците се вихрят безнаказано, то подобни престъпления ще бъдат сведени до минимумAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеТакива неща се случват защото управата ни е такава, ако започнат да ги вкарват масово в пандела много ще намалеят престъпленията ... през последната година колко убийсктва станаха за които знаем от новините и колко са станали за които не знаем .... А колко от виновниците ги опандизиха .... НИТО ЕДИН!!!!.....
Престъпници ще ми стават управници ... понеже платили 100 000лв гаранция ... и още куп подобни изцепки човек може само да се нервира .....
Може да не съм много навътре в политиката може и да не съм на 45, но това не означава че не виждам какво се случва около мен !!!!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
То не трябва да си човек,за да причиниш нещо подобно на човешко същество.Да му изсъхнат ръцете на този дето е залял жената с киселина и да го хванат,та да го пратят на най-големия и гнусен гей в затвора да му направи задните части като тунел,да може влак да мине от там!Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеПрав си, но виж, че дори да ги опандизят ония казват "аз ще ставам депутат" и веднага получават имунитет, а покрай него се отърват и всички останали защото при тези условия делото се прекратява!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА ние си пием бирата и коментираме по форуми и седенки...
Освен ако всички не сложим фурашките и не заменим алфите със бели астри и сини буркани ....
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеДруже това не е ли момичето на което направих карта ? Много неприятно............ нямам думи............
http://novinitepro.bg/novinite/krimi...-kiselina.htmlLast edited by code; d.m.y г., 23:23.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment