Известие

Collapse
No announcement yet.

Заляха с киселина моя позната в Бургас!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заляха с киселина моя позната в Бургас!

Всеки божи ден се убеждавам, че живеем сред нечовеци, потресен съм не пожелавам на никой да гледа по новините снимките на близки хора. Искам да си излея всичко, което ми е на душата, но думите не стигат . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Друже това не е ли момичето на което направих карта ? Много неприятно............ нямам думи............

Comment

Ужас! Това не са хора! Това са изверги! Искрено съчувствам на близките й и на теб!
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Колега съчувствам ти искрено за това което се е случило с твоята позната.....Днес през деня научих за това,направо е ужасно.......... Наистина е трудно човек да намери думи за това зверско и изродско дело.... Трудно е да се повярва как е възможно такива гадове да живеят сред нас...... живеем в един кошмар наяве ....дано не се случва на никой подобно нещо..... Потресен съм просто от това.
        Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
        Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
        Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
        sigpic

Comment

Дано се оправи женичката. Що за изверги има на този свят...
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Ебаси потресен съм,какво същество трябва да е,за да направи това на жена.Това е нямам думи.А между другото няма ли заподозрян,или пак всяко чудо за три дни.
            Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Такива неща се случват защото управата ни е такава, ако започнат да ги вкарват масово в пандела много ще намалеят престъпленията ... през последната година колко убийсктва станаха за които знаем от новините и колко са станали за които не знаем .... А колко от виновниците ги опандизиха .... НИТО ЕДИН!!!!.....
              Престъпници ще ми стават управници ... понеже платили 100 000лв гаранция ... и още куп подобни изцепки човек може само да се нервира .....
              Може да не съм много навътре в политиката може и да не съм на 45, но това не означава че не виждам какво се случва около мен !!!!

Comment

за това ли става въпрос,http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2255051 нямам думи направо тези които са го направили да ги разтреляш
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Извергите и безнанаказаността ще бъдат толкова, колко ние, като общество им позволяваме.Ака обществото не търпи мутри, бандити, корупция, съдебна система в която престъпниците се вихрят безнаказано, то подобни престъпления ще бъдат сведени до минимум
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                    Такива неща се случват защото управата ни е такава, ако започнат да ги вкарват масово в пандела много ще намалеят престъпленията ... през последната година колко убийсктва станаха за които знаем от новините и колко са станали за които не знаем .... А колко от виновниците ги опандизиха .... НИТО ЕДИН!!!!.....
                    Престъпници ще ми стават управници ... понеже платили 100 000лв гаранция ... и още куп подобни изцепки човек може само да се нервира .....
                    Може да не съм много навътре в политиката може и да не съм на 45, но това не означава че не виждам какво се случва около мен !!!!
                    Прав си, но виж, че дори да ги опандизят ония казват "аз ще ставам депутат" и веднага получават имунитет, а покрай него се отърват и всички останали защото при тези условия делото се прекратява!
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

То не трябва да си човек,за да причиниш нещо подобно на човешко същество.Да му изсъхнат ръцете на този дето е залял жената с киселина и да го хванат,та да го пратят на най-големия и гнусен гей в затвора да му направи задните части като тунел,да може влак да мине от там!
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Прав си, но виж, че дори да ги опандизят ония казват "аз ще ставам депутат" и веднага получават имунитет, а покрай него се отърват и всички останали защото при тези условия делото се прекратява!
                        А ние си пием бирата и коментираме по форуми и седенки...
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          А ние си пием бирата и коментираме по форуми и седенки...
                          Ок и кво можем да променим ... точно нищо ....
                          Освен ако всички не сложим фурашките и не заменим алфите със бели астри и сини буркани ....

Comment

Поредната извергщина която най-вероятно да остане безнаказана.И както каза fred "А ние си пием бирата и коментираме по форуми и седенки..." А едно момиче,ще остане обезобразено...

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Друже това не е ли момичето на което направих карта ? Много неприятно............ нямам думи............
                              Тя е Доко, още е тая карта в мене, щях да и я давам. Преди една седмица излизахме в морската на кафе с Габриела и децата . . До последно не вярвах, но ето:
                              http://novinitepro.bg/novinite/krimi...-kiselina.html
                              Last edited by code; d.m.y г., 23:23.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X