Известие

Collapse
No announcement yet.

Заляха с киселина моя позната в Бургас!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Габи каза че го е видяла( нападателя) 2 пъти и е запомнила лицето му... Непременно 100 процента ще трябва да се хване този и аз предлаГАМ ЛИНЧ...
    Неискам да има риск, поколение на такъв след време да залее дъщеря ми..............
    Last edited by qpwo; d.m.y г., 19:31.
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
      Габи каза че го е видяла( нападателя) 2 пъти и е запомнила лицето му... Непременно 100 процента ще трябва да се хване този и аз предлаГАМ ЛИНЧ...
      Неискам да има риск, поколение на такъв след време да залее дъщеря ми..............
      Те ще го оправят в затвора, само да го хванат! След няколко години бутилката от Кока Кола ще влиза до половината без проблеми. Нежната част да ме извини, ако чете.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Те ще го оправят в затвора, само да го хванат! След няколко години бутилката от Кока Кола ще влиза до половината без проблеми. Нежната част да ме извини, ако чете.
        Бутилката до половината, но дано от страната на дъното...
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Колега..пропуснал си да споменеш,че бутилката ще е от 2.5 литра...
          Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива.

Comment

Working...
          X