Известие

Collapse
No announcement yet.

правен казус

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alra Покажи съобщение
    Община Оборище обхваща доста голям район. От М. Луиза до Театър София, и от Папрламента до Сливница. Но твоя си работа.

Не знаех ,честно. Значи говориш за общината зад театър софия до бензиностанцията ?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      Не знаех ,честно. Значи говориш за общината зад театър софия до бензиностанцията ?
      Там се намира данъчната служба и териториалното поделение на НАП само. Общината и кабинета на кметката е над Театър София + всички останали служби - ЕСГРАОН, Архитектурен отдел, деловодство и т. н.

Comment

Пиша ,защото съм адски нервен на един съсед ,който живеев ателието под нас ,но понеже работи в парламента се мисли за бог.
        Живея в блок ,който си има заден двор .Блока е под буквата Г два входа на нашата улица-Марин Дринов,два входа от към улица Васил Априлов.
        Купих си басейн-надуваем ,за да си го ползвам сега в горещините в задния двор. Във всеки един от четирите входа ,има заден изход за двора,но само в нашия вход въпросния човек е сложил в коридорчето водещо до двора ,врата и упорито отказва да отвори коридорчето.Да споделя ,че въпросното коридорче ,НЕ Е към ателиетата,(понеже те са две-от ляво ,от дясно и коридорчето ги дели),коридора е към входа,тоест трябва да е свободно достъпен за обитателите на входа.
        Дайте ми правен съвет ,към кого да се обърна ,за да дойдат и за го задължат да отвори коридора . Знам ,че последната инстанция е господари на ефира ,но преди това искам да напиша жалба ,само не знам до кого - общината ,съвета ,а бе дайте съвет ..
        Много моля ,само хора ,които са минали по този път ,или прависти да дават мненията си .
        Благодаря ви
        Здрасти братле.Трябва да знаеш че се захващаш с много ядове.Аз от 15г се ядосвам с 1 комшия който изобщо не се съобразява с часове за почивка и хигиена към съседи.Изхвърля си помията от животните на улицата,блъска,трака рано сутрин но ефект никакъв.Жалби в полиция ,община и др.но всички казват че съд е единственият начин.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
          Здрасти братле.Трябва да знаеш че се захващаш с много ядове.Аз от 15г се ядосвам с 1 комшия който изобщо не се съобразява с часове за почивка и хигиена към съседи.Изхвърля си помията от животните на улицата,блъска,трака рано сутрин но ефект никакъв.Жалби в полиция ,община и др.но всички казват че съд е единственият начин.
          е сега адвокатката ми каза ,направо жалба в прокуратурата да пуснем от блока

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

е сега адвокатката ми каза ,направо жалба в прокуратурата да пуснем от блока
            И щом е от онези значи ще е много трудно повярвай ми.

Comment

Колега не зная що се вкарваш във филми да си търсиш правата в съда и тн да харчиш пари заради некъв малумник.Вземаш си васейнчето и една бормашина трошиш патранника , ако тоя викне полиция чи разбиваш вратата показваш си натуралния акт от апартамента ,че живееш там и казваш че не ти дават ключ към вратата а искаш достъп към двора.Излизаш си с басеинчето вънка правиш си кефа в двора ,другия път като е заключил с нов пътронник ,почукваш му на вратата и му казваш да ти даде ключ или ще ползваш пак услугите на бормашината.
              Не вярвам да му се купуват всеки ден патронници на тоя.Ако няколко пъти ти откаже просто се съберете всички разбиите патронника откачете вратата и я прибирете вд някое мазе.Квокато роботи в апартамента си да не е 100кила я.
              Много ясно ,че адвоката ще те посъведва да водиш дела така си вадят хляба.Ти и всеки един от входа имате право на този изход колкото и на исхода на собствените ви апартаменти.
              Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
                Колега не зная що се вкарваш във филми да си търсиш правата в съда и тн да харчиш пари заради некъв малумник.Вземаш си васейнчето и една бормашина трошиш патранника , ако тоя викне полиция чи разбиваш вратата показваш си натуралния акт от апартамента ,че живееш там и казваш че не ти дават ключ към вратата а искаш достъп към двора.Излизаш си с басеинчето вънка правиш си кефа в двора ,другия път като е заключил с нов пътронник ,почукваш му на вратата и му казваш да ти даде ключ или ще ползваш пак услугите на бормашината.
                Не вярвам да му се купуват всеки ден патронници на тоя.Ако няколко пъти ти откаже просто се съберете всички разбиите патронника откачете вратата и я прибирете вд някое мазе.Квокато роботи в апартамента си да не е 100кила я.
                Много ясно ,че адвоката ще те посъведва да водиш дела така си вадят хляба.Ти и всеки един от входа имате право на този изход колкото и на исхода на собствените ви апартаменти.
                Дадох му днес покана да отвори вратата....Изглеждаше доста учуден ,че сме поели кампанията от входа и още повече ,че аз съм инициатора хех.... Каза ,че ще си събере парцалите от коридора и ще извади на всички по един ключ в рамките на една работна седмица :)

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ами така трябва , пък и нема на къде да бяга ,ако сте се събрали всички от входа.Но ако беше отказал да го направи , това което ти го предложих е решението вместо съдилища и тн.... То лятото ще мине и пак нема си направиш кефа с басейна.
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Дадох му днес покана да отвори вратата....Изглеждаше доста учуден ,че сме поели кампанията от входа и още повече ,че аз съм инициатора хех.... Каза ,че ще си събере парцалите от коридора и ще извади на всички по един ключ в рамките на една работна седмица :)
                    Ето ,че можелоооо
                    Преди време в нашият вход който е населен предимно от военни офицери имаше подобен казус но не се размина без намесата на общината .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Ето ,че можелоооо
                      Преди време в нашият вход който е населен предимно от военни офицери имаше подобен казус но не се размина без намесата на общината .

Още нищо не е станало .....до другия петък чакам ключ много лесно се нави ,при условие,че преди години не е пускал никой там.И това ми навява съмнения...ще видим .Ще пиша ,какво става

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Още нищо не е станало .....до другия петък чакам ключ много лесно се нави ,при условие,че преди години не е пускал никой там.И това ми навява съмнения...ще видим .Ще пиша ,какво става
                        Aми иска седмица - щото до изборите има толкова и да знае как да се орентира с новите , а и сега ако дигнеш шум може да му истине мястото
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          Aми иска седмица - щото до изборите има толкова и да знае как да се орентира с новите , а и сега ако дигнеш шум може да му истине мястото
                          Бе тоя не е някакъв важен тип ,кой го знае,деловодител ли е там ,библиотекар ли е ,чистач ли ..

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Бе тоя не е някакъв важен тип ,кой го знае,деловодител ли е там ,библиотекар ли е ,чистач ли ..
                            Абе ти от депутат го изкара чистач - не, че има голяма разлика.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Опитай с приказки,макар да знам че е трудно,щото ако стигнете до законът ще ви е много тежко след това,дори може и до продажба да се стигне.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                                Опитай с приказки,макар да знам че е трудно,щото ако стигнете до законът ще ви е много тежко след това,дори може и до продажба да се стигне.
                                Каква продажба ? Той коридор не мисля ,че може да закупи ,още повече когато е с изход от сградата.А аз апартамента в който съм роден и израснал , който е на мястото на старата къща на баща ми ,не виждам как ще продам ..а и нещо друго ,май тоя е ПОД наем долу ,ама не съм сигурен
                                Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 23:43.

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X