Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво щастие ме полази днеска !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Днес ви видях на Г.М Димитров като бях на работа на мивката.Мнооого лоша кола,след около половин час мина и едно Мурсиелаго роудстър
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Късметлия, и аз искам не да ме повозят а направо да ми я прехвърлят този сладуранка, уникално красива кола, обожавам тази марка.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Късметлия, и аз искам не да ме повозят а направо да ми я прехвърлят този сладуранка, уникално красива кола, обожавам тази марка.
        Предполагам, че ако ги питаш - ще ти я прехвърлят.. Па кой знае...сигурно досега никой не ги е питал, може да си прецедент...

Аз се чудя, не с какъв акъл някой си дава колата, а с какъв акъл някой взима чужда такава, за каквато и да е манипулация..Нали ако я одраска, после ще се наложи да си дава апартамета
        sigpic
        Имам си количка,Жълта и добричка!
        Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
        - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

е пича само се е повозил, а такава кола е застрахована със сигорност, някой ден няма само да гледаме такива коли, ще караме
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
            Предполагам, че ако ги питаш - ще ти я прехвърлят.. Па кой знае...сигурно досега никой не ги е питал, може да си прецедент...

Аз се чудя, не с какъв акъл някой си дава колата, а с какъв акъл някой взима чужда такава, за каквато и да е манипулация..Нали ако я одраска, после ще се наложи да си дава апартамета

И аз това се чудя.. Те застрахователите ще платят, ама после нали се сещате от къде ще търсят парите. А остави другото ми може да те ударят не по твоя вина. Токава в най- добрия случай оставаш без работа.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              И аз това се чудя.. Те застрахователите ще платят, ама после нали се сещате от къде ще търсят парите. А остави другото ми може да те ударят не по твоя вина. Токава в най- добрия случай оставаш без работа.
              Еми те ще я платят например...но не е в това въпроса. Аз например да си дам мойто Пунто (дето съм го взела за скромната сума от 6000лв.) и да му се случи нещо не дай си Боже (независимо по чия вина), после и да ми го платят...аз си искам колата здрава и читава, не искам да я ремонтирам или да си търся друга -> от тая логика изхождам аз
              Да съм някой мутрафон да карам яката кола и да знам, че "някой си там от простосмъртните" ми я е ожулил - алелеее, егатти боя!
              sigpic
              Имам си количка,Жълта и добричка!
              Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
              - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Бе гледам че таблото му като на 156...
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

Е защо не избрахте някоя далечна мивка, та да се повозите повечко?
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Е защо не избрахте някоя далечна мивка, та да се повозите повечко?
                    Примерно някоя автомивка във Варна?

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                      Примерно някоя автомивка във Варна?
                      Примерно Ама то докато включиш втора и си там. Аз мога да им препоръчам на момчетата една много добра в Португалия

Comment

Момчето си му е работата това да подържа колите и да вози и охранява някакви си там хора ........ постоянно е с Q7-ци , X5-ци имат и някои бронирани лимузини .....Просто този път на него му се падна ламборджинито ..... А за мивките в Португалия ... ...... ламбото нямаше газова ))))) .... а на бензин ..... сами се сещате...... максимум до божурище да бяхме стигнали
                        Last edited by Orm; d.m.y г., 21:44.
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Момчето си му е работата това да подържа колите и да вози и охранява някакви си там хора ........ постоянно е с Q7-ци , X5-ци имат и някои бронирани лимузини .....Просто този път на него му се падна ламборджинито ..... А за мивките в Португалия ... ...... лабото нямаше газова ))))) .... а ная бензин ..... сами се сещате...... максимум до божурище да бяхме стигнали
                          Е пак е нещо и до Божурище
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е вие икономично ще се движите. 50.....така и така тоя дръглив кон не може повече

Comment

Не са кофти тея ламбота във варна има няколко, но най интересното е че едното от тях не е Ламбо а е реплика, но на драг е по бързо от стандартно ламбо(до 210 км/ч поне) Донора е Toyota Mr двигателя е много добре направен и ако не си карал и не знаеш как се държи ламбо на пътя неможеш да го познаеш.Салона и приборите са 1:1 ,а цената е 4 пъти по ниска. Иддеално е за, а пък караш кола изглеждаща като ламбо а подържаш Тойота
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Може някой ден да си позволим по едно такова ламбо - http://turbo.ru/style/562949956412336.shtml
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X