Ключът е намерен на картинг писта Лаута Пловдив преди доста време,но никой не си го е потърсил.Вече е при мен и ако някой си го познае ще се радвам да му го върна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Намерен ключ за Алфа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАко е за 155 знам едно кораво момче дето кара такава.....Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеКлючът е от сгъваемите и изглежда оригинален.Не мога да преценя точно от кой модел е,но си мисля,че трябва да е от някоя по-нова Алфа.Ще гледам да го снимам тези дни,така по-лесно може някой да си го познае.
Дано се намери собственика ....
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеПо лесно да си го познае или да злоупотреби ....
Дано се намери собственика ....
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеКакъв е смисъла да злоупотребява?
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеМай си го познавам...а някой да ми е виждал Алфата?
Сигурно си има втори ключ, ако ли не вече си има нов чифт ключове...
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеКлючът е от сгъваемите и изглежда оригинален.Не мога да преценя точно от кой модел е,но си мисля,че трябва да е от някоя по-нова Алфа.Ще гледам да го снимам тези дни,така по-лесно може някой да си го познае.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Който претендира за собственост,да иде с колата направо
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениеКойто претендира за собственост,да иде с колата направоThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАко има втори ключ. Ако не да ходят заедно с момчето, което е намерило ключа до колата и лично да пробва да я отключи. Ако стане и му покажат талона на колата чак тогава да предава ключа в други ръце!
Замислям се, ако си изгубя единствения ключ - веднага бих предприела нещо, за да мога колкото се може по-бързо да разполагам с автомобила си....Всмисъл такъв, че така или иначе за въпросния човек този изгубен ключ е вече минало, дет' се вика: па, метни го некъде и т'ва е..sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеМоят ключ е загубен от предишният собственик, но преди повече от година и той не знае къде. Макар, че не ми се вярва да е това ключа все пак къде може да се пробва?Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
Comment