Известие

Collapse
No announcement yet.

България отбелязва 38-години без Гунди и Котков

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

божкей

какви спорове за някакви хора дето ритат топка...
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщение
      fred, няма смисъл да се хващаш за една дума. Псевдозвезда не се отнасяше за Гунди и Котков. Иначе прославили България?! Някак не мога да си спомня как точно е станало това. Примерно един Наум Шаламанов (Наим Сюлеймануглу) е много по-надпред в прославянето. Да не говорим за българските волейболисти. Дори Цвети Пиронкова е много по-напред в графата "прославил България". Сега, разбира се "кюрда" Стоичков няма да го споменавам, защото ако спазваме някакви пропорции, трябва паметници във всеки град да му се вдигнат! А, че е са по-тачени от Левски и Ботев, вярвай ми, лично съм се убедил. Имам приятел, който всяко минаване по Хемус му е свързано с отклоняване през Витиня, за да поднесе цветя, а в същото време няма и идея защо на 2 юни по обяд се пускат сирени. И най-лошото : "не е един - много са". А пък да се обръща темата на спор ФК Левски - ЦСКА е просто тотална глупост. Въобще има ли смисъл човек да си губи времето с тотално смешните ни футболни отбори?!
      Разбирам какво искаш да кажеш, но все пак и да уточним нещо-Гунди е бил № 3 в трансферната листа на най желаните футболисти, около 68 година някъде, не съм много сигурен, на първо е бил Пеле, при това никога не е играл в чужбина, тогава това е било невъзможно.Класирания в десятката на Европа и т.н.Но допълнително е спечелил уважението на много свои колеги и цялто ни общество.
      Ти да не мислиш че след 10 години някой ще помни Пиронкова например, освен ако не спечели Уимбълдън, не че имам нещо против нея, но има хора, които се налагат в обществото.То и Стоичков ще се помни, ако че е пълен галош, като личност, но е факт.
      А това че хората и след 40 години го помнят е важно.тук не става дума буквално за футбол, а за една личност, наложила се в съзнанието на хората.
      А това кой на кого наси цветя е сложна тема, в крайна сметка за това вина няма Гундни .
      Last edited by fred; d.m.y г., 13:17.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Ето ви малко снимки
        Attached Files

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Моля стига сте спорили, Левски-ЦСКА, тук не говорим за това, а просто да възпоменем двама големи българи!

Ето кратък разказ за това какво се е случило!
          http://vbox7.com/play:278f4e91

И малко снимки от инцидента:

156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Поклон пред светлата ви памет!
            Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
            Създадена, за да впечатлява

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Това некъв голем успех, ще да е полуфинал. Звучи ми като бисексуален. Навремето с 3-4 мача се е стигало до полуфинал и какво от това?
              Като е било толкова лесно, що ЛеФски никога не стигнаха? Аз лично помня 2 от полуфиналите и съм бил на последният, ....
              Last edited by търтей; d.m.y г., 17:40.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Леле, това чорбарщината е много лоша болест...

п.п. Поклон пред паметта им!
                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                  Леле, това чорбарщината е много лоша болест...

п.п. Поклон пред паметта им!
                  Лоша, лоша, колко да е лоша? Сигурно не по-лоша от говеждата! Айде стига сте се навирали и досаждали!
                  Името на Васил Левски, когото цял един народ уважава и обича, е в устата на някакви лумпени, наред с майки, лели, балдъзи и други роднини от женски пол за било и не било!
                  Любимата марка на много хора също бива въвличана в някакви идиотски асоциации!
                  Уважавайте си който искате, но не ми навирайте аз кого да уважавам, това е!
                  п.п. Нямаше да пиша, но споменаването на "чорбар" ме провокира. Аз съм чорбар, колкото всеки от левски е говедо! Ни повече, ни по-малко!
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    Лоша, лоша, колко да е лоша? Сигурно не по-лоша от говеждата! Айде стига сте се навирали и досаждали!
                    Името на Васил Левски, когото цял един народ уважава и обича, е в устата на някакви лумпени, наред с майки, лели, балдъзи и други роднини от женски пол за било и не било!
                    Любимата марка на много хора също бива въвличана в някакви идиотски асоциации!
                    Уважавайте си който искате, но не ми навирайте аз кого да уважавам, това е!
                    п.п. Нямаше да пиша, но споменаването на "чорбар" ме провокира. Аз съм чорбар, колкото всеки от левски е говедо! Ни повече, ни по-малко!
                    Извинявай, но нека да съм говедо! По-добре, отколкото да се отнасям с неуважение към паметта на хора, които са дали не малко на футбола в България и то само защото са от отбора който аз не харесвам.... и това ако не е простотия, то какво е? Хора на по 30 години сте..........
                    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Извинявай, но нека да съм говедо! По-добре, отколкото да се отнасям с неуважение към паметта на хора, които са дали не малко на футбола в България и то само защото са от отбора който аз не харесвам.... и това ако не е простотия, то какво е? Хора на по 30 години сте..........
                      Ако капитанът от МВР Георги Аспарухов (мир на праха му) не беше загинал злощастно в тази катастрофа съм убеден, че днес никой нямаше да го брои за легенда. ЛеФски е имал и доста по-добри футболисти от него, но вие сте си езичници и обичате да си създавате идоли и да съчинявате легенди.
                      П.п. Колко трябва да си бил "репресиран" та да караш Алфа с регистрация СГ 9999 през далечната 1970 година
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Ако капитанът от МВР Георги Аспарухов (мир на праха му) не беше загинал злощастно в тази катастрофа съм убеден, че днес никой нямаше да го брои за легенда. ЛеФски е имал и доста по-добри футболисти от него, но вие сте си езичници и обичате да си създавате идоли и да съчинявате легенди.
                        П.п. Колко трябва да си бил "репресиран" та да караш Алфа с регистрация СГ 9999 през далечната 1970 година
                        Ако не е легендарно да вкараш първия гол за България на световно първенство, не знам...

Comment

Ти ли ще си ми съдник, а? Простотията ли ще ми мериш? Студентче с големи претенции май беше, до колкото си спомям, но претенции към другите повече, отколкото към себе си!
                          Къде видя неуважение към Гунди в думите ми? Неуважение към вас - може би, но каквото повикало - такова се обадило!
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                            Ако не е легендарно да вкараш първия гол за България на световно първенство, не знам...
                            Добре, че не вкара лафа за първият български гол на Уембли, че щях да те хвана неподготвен

Йогата е бил в пъти по-добър футболист от тарана тип "Любо Пенев", какъвто е бил Гунди, само че за разлика от него не е бил "образец на социалистическият спортист" и така и не стана член на Партията, пак за разлика от Г. Аспарухов и затова медиите го отбягваха, а накрая ПФК ЛеФски АД го остави да умре в мизерия прекарвайки времето си между тях и кръчмата до стадион Раковски. Само че вие не си познавате и собствените футболисти, а само повтаряте: Гунди, Наско (НСПП), 7:1, 7:2 - ей тва е цялата синя история - комплекс до комплекс.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Двама посредствени футболисти, направени извстни от сините медии заради смърта им.
                              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Моля някой модерадор да заключи темата, че тук стана...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X