Известие

Collapse
No announcement yet.

КОЙ БЕШЕ?!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• КОЙ БЕШЕ?!

КОЙ ТАПАНАР МИ ИЗТРИ ТЕМАТА С КЛЕТВИТЕ?! КОЙ БЕШЕ ТОЯ ЦЕЛОМЪДРЕН ИНДИВИД,ОТДАЛ СЕ НА КРИТИКА КЪМ ОКОЛНИТЕ И С МИСЪЛ ,ОРИЕНТИРАНА ЕДИНСТВЕНО КЪМ ТРИЕНЕ НА МНЕНИЯ И СЪЩЕВРЕМЕННО КЪМ ПИСАНЕ НА НАЙ-СЛАБОУМНИТЕ МНЕНИЯ ВЪВ ФОРУМА,ЛИШЕНИ ОТ ГРАМ ТЕХНИЧЕСКА МИСЪЛ?!

П.П.-Сега,когато те посърбя газо,можеш да изтриеш и тая тема!!!
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Re: КОЙ БЕШЕ?!

Първоначално публикувано от virusalfa
    КОЙ ТАПАНАР МИ ИЗТРИ ТЕМАТА С КЛЕТВИТЕ?! КОЙ БЕШЕ ТОЯ ЦЕЛОМЪДРЕН ИНДИВИД,ОТДАЛ СЕ НА КРИТИКА КЪМ ОКОЛНИТЕ И С МИСЪЛ ,ОРИЕНТИРАНА ЕДИНСТВЕНО КЪМ ТРИЕНЕ НА МНЕНИЯ И СЪЩЕВРЕМЕННО КЪМ ПИСАНЕ НА НАЙ-СЛАБОУМНИТЕ МНЕНИЯ ВЪВ ФОРУМА,ЛИШЕНИ ОТ ГРАМ ТЕХНИЧЕСКА МИСЪЛ?!

МАКЕДОНСКА ТИКВА
    Fiat Punto 1.9 JTD
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak

МАКЕДОНСКА ТИКВА
      ТИ ЛИ СТОИШ В ДЪНОТО НА НЕШАТА,БЕ,ГАГАУЗ?!
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Не знам кой какво е трил и правил...ама гледайте аз да не почна да трия...че и без това от доста време не съм зачиствал форума.

Има някакви правила тука
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
          Не знам кой какво е трил и правил...ама гледайте аз да не почна да трия...че и без това от доста време не съм зачиствал форума.

Има някакви правила тука
          ДЕМОКРАЦИЯ!!!ДЕМОКРАЦИЯ!!!-НЕ МОЕ ЛИ ПОНЕ ЕДНАЖ ДА СИ КАЖА ТОВА ЩО МИ Е НА СЪРЦЕТО?!
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Вие ще се избиете бре...
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Аз не съм ти я трил макар че много ме сърбяха ръцете - казвам ти го като инфо. Знам че темата е пусната просто за да става весело / и за това не съм я пипал /, ама и ти трябва да слушкаш и да спазваш правилата. А и все пак според правилата на форумо - админи и модератори / опссс вирусе знам какво ще кажеш , внимавай че и ти си мародер/ могат да изтриват/заключват/модерират теми без да дължат обяснение на потребителите. Ако някой потребител сметне че към неговата тема /мнение/ отнесли неправилно - разбира се има право да се оплаче. Ама не в общи приказки. Аре стига сам писал че в къщи тъмно /пестя от ток/ и не мога си нацелвам буквичките по клавиатурата

А и ракииката ми свърши Няма да казвам кой е виновен - само ще го посоча. Подлият тип не дойде на Итал Фест, че трябваше да прибира 5 тона грозде, а за членовете на клуба нямаше и по 50 грама ракиика на аваната.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

шшш занков, шо стаа бе
                аааа, ама ше висиш 1ва смена на шууусето ми се чини до април, додето се стопли времето

нема да кълнеш ей момченце )))
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                  шшш занков, шо стаа бе
                  аааа, ама ше висиш 1ва смена на шууусето ми се чини до април, додето се стопли времето

нема да кълнеш ей момченце )))
                  Като админ аку убичъш,си изтрий мнението сам и без бой!!!
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak

МАКЕДОНСКА ТИКВА
                    ТИ ЛИ СТОИШ В ДЪНОТО НА НЕШАТА,БЕ,ГАГАУЗ?!

Темата си беше Фного убава . Още повече човеко се е потрудил да ги подбере клетвите, не е като само да ги земе наготово.

П.П. И се пишува ГагауЗИН!!!

Comment

Заключвам ви темата и довечера отива в коша
                      sigpic

Comment

Working...
                      X