Известие

Collapse
No announcement yet.

Кухненски плот - от къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кухненски плот - от къде?

Здравейте,

някой има ли идея от къде в София може да се вземе кухненски плот, да се кантира и изреже дупка за умивалник?
    За мен е много важно от същото нясто от където се взима да ни направят и отвора за умивалника, а не да си търсим друг човек/фирка за тази работа.
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Практикер, Мр.Бриколаж... Там мисля че си правят всичкото, или обикновено дърводелските фирми си правят и монтажа... Ако не измислиш нещо като се видя с баща ми ще го попитам...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
      Практикер, Мр.Бриколаж... Там мисля че си правят всичкото, или обикновено дърводелските фирми си правят и монтажа... Ако не измислиш нещо като се видя с баща ми ще го попитам...
      Практикер до колко знам не предлагат такива плотове.
      Мр.Бриколаж предлагат, но казаха, че нямали инструмент за правенето на отвор за мивката
      sigpic

Comment

SALEX.
        http://www.salex.bg/

намира се на първа българска армив в Орландовци - посока военна рампа.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

От аптеката.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

има и още един вариант да си вземеш плота да си купиш едно зеге(прободен трион) за 20лв. и да си направиш отвора сам ем ще си свършиш работа ем ще си го имаш като инструмент
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
              има и още един вариант да си вземеш плота да си купиш едно зеге(прободен трион) за 20лв. и да си направиш отвора сам ем ще си свършиш работа ем ще си го имаш като инструмент
              Приятел явно ти Никога не си боравил и с 2 -та елемента за ,които споменаваш.
              Кухненския плот е доста трудно режещ /точно без да го поръбиш жестоко/се дебел туч, а зегето за 20 лв е просто страшен боклук ,който при малко повече зор изгаря. Да не споменав и ножчетата който ще са малки да се изреже плота.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                Приятел явно ти Никога не си боравил и с 2 -та елемента за ,които споменаваш.
                Кухненския плот е доста трудно режещ /точно без да го поръбиш жестоко/се дебел туч, а зегето за 20 лв е просто страшен боклук ,който при малко повече зор изгаря. Да не споменав и ножчетата който ще са малки да се изреже плота.
                напротив от личен опит говоря може да се назъбва но нали отгоре слагаш мивката и точно с тия от 20лв съм го рязъл...жалко,че го откраднаха беше полезно инструментче
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                  Практикер до колко знам не предлагат такива плотове.
                  Мр.Бриколаж предлагат, но казаха, че нямали инструмент за правенето на отвор за мивката
                  В практикер съм почти сигурен, че има такива плоотове, а за услугата рязане съм 100% сигурен.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    В практикер съм почти сигурен, че има такива плоотове, а за услугата рязане съм 100% сигурен.
                    Хм... утре отивам да питам.
                    Благодаря на всички за помощта !
                    sigpic

Comment

ам то щом в столицата не можете да намерите кво остава в прованса.

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                        Здравейте,

някой има ли идея от къде в София може да се вземе кухненски плот, да се кантира и изреже дупка за умивалник?
                        За мен е много важно от същото нясто от където се взима да ни направят и отвора за умивалника, а не да си търсим друг човек/фирка за тази работа.
                        Ако не се справиш сам или с помощта на Практикер ми звънни - работя във фирма за мебели 0888 50 10 23
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Working...
                        X