Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде мога да намеря продукти на Sonax в София?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде мога да намеря продукти на Sonax в София?

Здравейте!
    Интересуват ме по-конкретно SONAX Xxtreme Polish and Wax - progressive 3 и SONAX Xxtreme Wax - full protection 1
    Днес даже на 1 светофар имаше промоутърки на марката и ги питах, къде имат магазин, но те не знаеха и ми казаха, че се продават само по бензиностанциите.
    Това ми звучи доста неправдоподобно, та ако някой от вас знае от къде в София мога да си закупя тези продукти ще се радвам да сподели. Ако някой го смята за реклама, може и на ЛС.
    Благодаря предварително!

Първоначално публикувано от Conqueror Покажи съобщение
    Здравейте!
    Интересуват ме по-конкретно SONAX Xxtreme Polish and Wax - progressive 3 и SONAX Xxtreme Wax - full protection 1
    Днес даже на 1 светофар имаше промоутърки на марката и ги питах, къде имат магазин, но те не знаеха и ми казаха, че се продават само по бензиностанциите.
    Това ми звучи доста неправдоподобно, та ако някой от вас знае от къде в София мога да си закупя тези продукти ще се радвам да сподели. Ако някой го смята за реклама, може и на ЛС.
    Благодаря предварително!

Виж на OMV, там винаги има почти пълна гама на продукти СОНАКС.
    sigpic

Comment

в била съм виждал , не не съм сигурен за тия неща дето ти търсиш.
      Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
      Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Виждал съм в ОМВ и Метро аз
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

http://automaniasliven.hit.bg/sonax.html Ами тук май става и с поръчка онлайн

Comment

Ромпетрол бензиностанциите има такива добавки
            alfa 156 1.8ts

Comment

Благодаря ви, колеги!
              Закупих си нещата от Shell на цени 14.99 за пастата и 24.99 за ваксата.
              Пастата стига за 1 кола, а ваксата поне за 2. След цял ден миене и търкане, смея да твърдя, че ефектът си заслужава.

Comment

КОлега само да те попитам разни леки драскотинки запълват ли се и изчезват ли или само правят цвета на боята по ярък

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                  КОлега само да те попитам разни леки драскотинки запълват ли се и изчезват ли или само правят цвета на боята по ярък
                  Леките драскотини са в лака. Пастата е абразивна и отстранява тънък слой от лака, премахвайки драскотините. Същевременно боята става много гладка и лъскава. Общо взето това е.

Comment

Първоначално публикувано от Conqueror Покажи съобщение
                    Леките драскотини са в лака. Пастата е абразивна и отстранява тънък слой от лака, премахвайки драскотините. Същевременно боята става много гладка и лъскава. Общо взето това е.
                    И всичко това става без машинки и т.н. ....
                    Че предния ми капак е трагедия а и на тавана и левия калник няква котка се е попрестарала малко .....

Comment

Става и на ръка с малко повече търкане. С машинка е по-лесно и според мен ефектът е малко по-добър, но ако се поувлечеш можеш да свалиш лака.

Comment

Ехххх късно се включих.... складът им се намира срещу вкъщи и по цял ден ги гледам как бръмкат!
                        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                        sigpic

Comment

А къде се намира?
                          Alfa Romeo 156 TS 2.0

Comment

Working...
                          X