Известие

Collapse
No announcement yet.

Издирвам GOLF 3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Издирвам GOLF 3

Здравейте. Моля за помощ.
    На 2.07. през ноща докато съпругата ми работи (касиер бензиностанция ЕКО) в опита си да каже на клиента че сметката му не е платена той съвсем нарочно потегля и я блъска отхвърляки я настрани и отпрашва на някъде.
    Последиците от удара не са много тежки физически от колкото психически .
    Полицията е информирана !!!
    Издирвам WV GOLF 3 ТЪМЕН НА ЦВЯТ (черен или тъмно син) с регистрационна табела C 8471
    Номера е непълен и неточен .

Благодаря Ви
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Иво - 0895718702
    skype- ivailo_shaklev
    e-mail- ivailoshaklev@gmail.com
    Обороти му е майката...

Кофти случка.. Всякви откачалки има, добре че жената е добре. На таз бензиностанция камери няма ли? Трябва да го хванат копеленцето.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Дано съпругата ти да се възстанови по бързо, а колкото до Голфаджията данявам се да го хванете. В момента има бум на такива измами, слагат номер от друга кола или фалшив, зареждат от бензиностанции и газ... Ако са били вклюючени камерите и номера е реален ще го хванат.
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Ебаси народа се извъди, заради един резервоар да блъскат хора. намам думи направо
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Е как непълен номер.. Това като се въведе изкача собственик, адрес и т.н. Имаш почти целия номер- всички цифри... Аиде да не се праят на луди ченгетата. Ако по това немогат да го хванат за какво плащаме данъци - по добре да ги няма...
          А Иначе могат по снимка с половин номер да праят актове...
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

На камерата се виждат първите 2 цифри а другите са от свидетелите.
            Ако мернете някъде този "герой" , моля просто ми звъннете.
            Обороти му е майката...

Comment

Първоначално публикувано от ivoshaklev Покажи съобщение
              На камерата се виждат първите 2 цифри а другите са от свидетелите.
              Ако мернете някъде този "герой" , моля просто ми звъннете.
              Колега мен преди като ме търсиха за разпит там за едни простотии се водех нещо като заподозрян и казаха че са видяли колата ми на мястото на инцидента!След това са намерили колата само със символите PK10 така ми започва номера на колата!И по тези символи ми бяха намерили имена адрес и т.н така че се поразвикаи на куките да си размърдат задниците малко (мен са ме открили за 3 дни) дано го открият смотаняка!
              А забравих да питам на кое ЕКО е станал случая?
              Fiat Punto 1.2 75 ELX
              EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
              EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
              EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

когато се въведе непълен номер излиза една камара варианти и това за малките градове а за София просто не ми се говори колко гоуфове ще излязат . ако се знае целия номер с тоа е свършено ама така само с 2 цифри....
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                  когато се въведе непълен номер излиза една камара варианти и това за малките градове а за София просто не ми се говори колко гоуфове ще излязат . ако се знае целия номер с тоа е свършено ама така само с 2 цифри....
                  Е да де то ясно че като е С номера ще стане по-бавно но ще стане!Според мен не трябва полицията да подминава така случая!
                  Fiat Punto 1.2 75 ELX
                  EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                  EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                  EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Имах в предвид , че ще излязат 2357907 Гоуфа и ще се чудиш кой от сичките е
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Нали има цвят на колата и първите 2,3 букви и модел. нали ще излезнат 10 коли като се направи справка в кат . И все ще се намери виновника

Comment

Working...
                      X