Известие

Collapse
No announcement yet.

”Гражданската” ще стигне 300 евро

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ”Гражданската” ще стигне 300 евро

Гледах, гледах и такава тема не видях
    ”Гражданската” ще стигне 300 евро

Супер просто, страотно
    Най ме кефи това обаче
    По "Гражданската" цената върви нагоре, по "Каското" слиза надолу. Ще дойде момент, когато тази застраховка ще се предлага комбинирано, а застраховките ще се слеят, каза Петков.

Мамини гутуки един ден разбираш ли щяло да стане. Само дето по Авропата тия 300евро са именно за комбинирана застраховка.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

хората в един момент ще разберат че по добре да застрахова имот /апартамента който има/ отколкото една бангия за 5000лв

от едното губи 5000лв а от другото 60/100000евро при даден инцидент.

автомобили с оценки под 6000лв в един момент ще карат само на Г.О.
    изключвам ФВ,Ауди,Мерцедес и БМВ+някви джипки.

колкото е по дърта една бангия толкова по малко пари взима от "щета" по автокаско.
    минала ли е 12год....ядеш дървото с малко парици
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

мдам, крайно време е да се вдигнат тия такси и застраховки!
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Може и 500 ойро да я нарпавят
        ма хората ще спрат да плащат
        пазарът има две страни винаги

ПП може да се види и статистиката каква е печалбата на застрахователите от ГО за 2008 и да не се говорят тъпотии по медиите.

ППП Изобщо, прозират мераци на застрахователните компании.
        Last edited by търтей; d.m.y г., 14:05.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          ма хората ще спрат да плащат
          пазарът има две страни винаги

ЕС ни натиска за цената.
          като спрат да плащат пада % на сключени Г.О. и ЕС ни реже моментално зелената карта
          да не говориме че има З.К. който изобщо не отчитат сключени Г.О. в надзора не декларират и щети.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
            ЕС ни натиска за цената.
            като спрат да плащат пада % на сключени Г.О. и ЕС ни реже моментално зелената карта
            да не говориме че има З.К. който изобщо не отчитат сключени Г.О. в надзора не декларират и щети.
            Ама ЕС не са идиоти, не си мийте ръцете с тях.
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ЕС ни натиска за цената.
              EС има изискване към лимити за отговорност. Как това влияе на цената ще трябват да изчисляват нашите актюери. Но като гледам това изказване требе да ги изволнят сичките.

Не може при тези обстоятелства компании да носят отговорност за милиони, а да продават полици по 100-120 лв.",

Да не би за всяка полица от 120лв да носят отговорност за милиони? Общата е такава. По какъв процент от сключените ГО са изплатени обезщетения? Или искат да си покрият целия риск с вноски по ГО. Такива моменти като инвестиране във финансови инструменти ги забравяме за по лесно.
              Прикачам едно файлче къртъси оф търтей.
              Въпреки че липсва коректен ОПР се вижда, че компаниите са реализирали печалба за 2008, някои дори брутна след всякакви данъци такси и т.н.
              Проста сметка
              Получени премии(=брутен приход по ГО) - 383 843 604лв
              Изплатени обезщетения по ГО - 161 273 084лв
              Разлика грубо, че ме мързи да смятам 200 и кусур милион лв остават в компаниите.
              Живи да ги оплачеш. И тия 200 се стопяват нали? Егати разходите за персонал и обслужване, егати ЕС натиска, въобще егати.
              Всъщност няма смисъл да спорим за нещо дето няма да стане. Пуснах темичката защото статийката е интересна. Пък и мразя да ме правят на идиот.
              Attached Files
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Идеално

Първоначално публикувано от santo_traficante
                ....
                Да не говорим за застраховките "Живот"
                sigpic

Comment

Стига глупости, не, че аз не се занимавам със застраховане и е добре да се вдигат цените, но едно частно нещо както са компаниите искат по-големи печалби, така, че дали с ЕС или за доброто на България все ще си има причини и докато могат ще цедат повече пари, всичко да ни е наред, та ГО да е 300 евро, мислете за хората и гражданите на тази държава БЪЛГАРИТЕ, това ще донесе успех според мен.
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                    Стига глупости, не, че аз не се занимавам със застраховане и е добре да се вдигат цените, но едно частно нещо както са компаниите искат по-големи печалби, така, че дали с ЕС или за доброто на България все ще си има причини и докато могат ще цедат повече пари, всичко да ни е наред, та ГО да е 300 евро, мислете за хората и гражданите на тази държава БЪЛГАРИТЕ, това ще донесе успех според мен.
                    Колега извинявай какви успехи те гонят какви чудесии, средната заплата в БГ е има няма 400лв, са кво ще кажеш като няма при за застраховка да не си купува кола ама представи си че тази кола е неообходимост , а не газария ... Ок нека бъде 300Е застраховката но да е смесена каско маско и всички глупости и нека дигнат малко заплатите ... Един човек няма ли да се радва ако му увеличат заплатата 6 пъти щото тва се случва със застраховката ....
                    Дайте да бъдем реалисти !!! Ако получавам месечен Доход 3000Е не ми пречи да плащам застраховка 300Е , но при положение че заплатата на 70% от населението не надвишава 500лв за кво говорим ....

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      .....
                      то ако е лесно
                      няма да търсят купувач на дзи за трети път
                      тази статистика дето вадиш от КФН е това което пускат застрахователите към тях
                      а другото което не се обявява?
                      не всичко стига до КФН
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Ама ЕС не са идиоти, не си мийте ръцете с тях.
                        към края на годината пак ще си говориме

като не може да подържа някой автомобил да не си взима такъв.
                        а не щото бангиите са по 2к на пазара и да си купиме по 3 бараки
                        и после да виеме че не може да се плаща Г.О.

вчера един ми вика:
                        -кво ГО бе братче
                        аз неам пара за бензин та ГО ще си правя...
                        ще си карам така
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                          Дайте да бъдем реалисти !!! Ако получавам месечен Доход 3000Е не ми пречи да плащам застраховка 300Е , но при положение че заплатата на 70% от населението не надвишава 500лв за кво говорим ....
                          никъде и никога застрахователните компании не се съобразяват с заплатите на хората затова по цял свят застраховките са мега скъпи. честно, по-евтини от тези в БГ не съм виждал - е как после да нямам няколко коли жалко само че не мога да ги карам едновременно ))

Comment

вчера един ми вика:
                            -кво ГО бе братче
                            аз неам пара за бензин та ГО ще си правя...
                            ще си карам така
                            дано има повече такива и КАТ да си вършат работата същевременно!!!!

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                              дано има повече такива и КАТ да си вършат работата същевременно!!!!
                              Глупости
                              вече имям няколко птп в които едната от колите е без ГО или не си е плащал вноските.

а знаеш как става като те спрат куките в 70% от случките.....

те с цени до 200 кинта не си правят ГО а какво да кажем за 400лв примерно
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                              X