Известие

Collapse
No announcement yet.

”Гражданската” ще стигне 300 евро

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
    то ако е лесно
    няма да търсят купувач на дзи за трети път
    тази статистика дето вадиш от КФН е това което пускат застрахователите към тях
    а другото което не се обявява?
    не всичко стига до КФН
    E аз никъде не казвам че е лесно. И актюерството е един от най сложните занаяти.
    Като не можеш да си въртиш бизнес ти търсят купувач така е. Ама айде да не спасяваме нерантабилни компании и "производства" като налагаме петорни увеличения.
    Не се обявяват и приходи и изплатени обезщетения. Там баланса постъпили суми/изплатени няма да е по-различен.

Как точно бангиите по 2 000 лева допринясят за нуждата от по-висока вноска? Къде ще се изплатят по-големи суми? При застрахователно събите с авто от 2 000 или с такова от 12 000?
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Глупости
      вече имям няколко птп в които едната от колите е без ГО или не си е плащал вноските.

а знаеш как става като те спрат куките в 70% от случките.....

те с цени до 200 кинта не си правят ГО а какво да кажем за 400лв примерно
      ми да им взимат книжките, всеки си носи отговорност като кара без ГО!
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

И са кво стана пак се правим на безгреши редовни данъкоплатци любящи родината и служещи и вярно до гроб ....

Comment

вчера един ми вика:
          -кво ГО бе братче
          аз неам пара за бензин та ГО ще си правя...
          ще си карам така
          Е ае сега се замисли дали този човек е виновен , че живее в една тотална окрадена държава и му дават 300 лева заплата и се чуди как да яде и да си плати тока обаче видиш ли му трябва и кола да иди на работа? Аде моля ви стига вече с тфа да се правите на най- големите данъкоплатци. То и аз си платих данъка на къщата ама що, защото е на по разумна цена, а на колата ми е хмм 307 лева. Хаха смешно нали еми хора с 20 год стаж и 3 вишета земат 350 лева. Здраве му кажи и да ще си платя данъка, кога , когато спечеля от тотото, глупави политици това мога да кажа , ае да видим Бат Бойко, какво ще направи дали ще промени нещо, защото и аз таз мойта алфичка не съм си я купил да се газаря ами както можеш да се сетиш нито е изтребител ама на за тез 155 кончета толкоз данък, няма смешно и това е глупава държава не се усетиха , че ако намалят данъците всеки ще си го плаща , или ако искат да си плащаме сегашните данъци да дигнат смешните заплати.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
            Е ае сега се замисли дали този човек е виновен , че живее в една тотална окрадена държава и му дават 300 лева заплата и се чуди как да яде и да си плати тока обаче видиш ли му трябва и кола да иди на работа?
            като взима 300лв ще идИ с автобуса на работа.

като не може да подържа кола закакво я има?
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
              Е .
              Kолеги моля не измествайте темата. Това че се взимат малки заплати никво опрвадание не е за неплащане на данък или ГО.
              Нагло е обаче да се вдигат петорно вноски по застраховка която явно е печеливша и със сегашните нива на вноските и то с оправданието за големи разходи по изплатени обезщетения. Смешно е просто.
              Застраховките в ЕС са по-високи но там няма понятие ГО. ГО и каско е едно. Тук се говори за изравняване на нашите и ЕС застраховки и може би, евентуално, едва ли не предлагане на комбинирана застраховка. Айди у лево.

Comment

като взима 300лв ще идИ с автобуса на работа.

като не може да подържа кола закакво я има?
                ХАХАХА..."за какво я има", в 21-ви век?!? Ами защото няма къде да си паркира коня примерно, а също така май беше забранено да се разкарваш с кон в града!
                Рекет е имало и пак ще има!
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Само не разбрах какъв е проблема?
                  Като я направят 300евро, то 40-50% от колите ще са без ГО, а ако застрахователите искат да събират парички ще трябва да има конкуренция - все пак сме пазарна икономика и тогава съм 99% сигурен, че ще има доста различни бонуси - като частично каско до определена сума, застраховка на имот или други глупости. В противен случай ще го закършат здраво с паричките.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    ХАХАХА..."за какво я има", в 21-ви век?!? Ами защото няма къде да си паркира коня примерно, а също така май беше забранено да се разкарваш с кон в града!
                    Аз също съм на мнение, че като взима 300 лв и не можа да си позволи ГО да продава колата и да се вози с градския.
                    Аз лично докато искарвам пари ще си карам колата
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

Тия неща се случват щото сме фце.
                      Който на където ни поведе ...
                      Ма ако дигнат го-то аз лично ще организирам 200 коли, които съвсем случайно ще се повредят на орлов мост
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Т'ва слага край на дискусията според мен. Обяснява толкова много...

Comment

Еми, аз отдавна съм казал, че не искам да имам собствена кола в България. И всеки ден все повече и повече се убеждавам, че не съм сбъркал.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            Ма ако дигнат го-то аз лично ще организирам 200 коли, които съвсем случайно ще се повредят на орлов мост

Както казват от Господари на Ефира: ОБЕЩАНО! Да видиме дали ще си спазиш обещанието ако го спазиш ги брой 201 коли с мен.
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              Колега извинявай какви успехи те гонят какви чудесии, средната заплата в БГ е има няма 400лв, са кво ще кажеш като няма при за застраховка да не си купува кола ама представи си че тази кола е неообходимост , а не газария ... Ок нека бъде 300Е застраховката но да е смесена каско маско и всички глупости и нека дигнат малко заплатите ... Един човек няма ли да се радва ако му увеличат заплатата 6 пъти щото тва се случва със застраховката ....
                              Дайте да бъдем реалисти !!! Ако получавам месечен Доход 3000Е не ми пречи да плащам застраховка 300Е , но при положение че заплатата на 70% от населението не надвишава 500лв за кво говорим ....
                              Абсолютно съм съгласен с теб!

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение

Bagera също е прав!
                              На мен поради такава причина ми взеха коня с каручката(не съм му лепял винетки), а си ми беше евтинкооо ама на комшията му миришело на фашкии, и на мен сутрин като си ръчка да запали газовото инжекционче на голфу ми мирише а ама си трая! То като гледам и зобта ще поскъпва, но споко нема се плашиш копиле
                              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                              sigpic

Comment

Казал съм го и преди и сега пак в САЩ преди 70-80 год. се е падало по 1 кола на всеки 5ти, което си е доста добре за тогава и хич не е била лукс. А ние сега тук в 21 век дай бате коли да нямаме щото видиш ли насичкоот отгоре , че си купуваме коли на 10 год. за по 6 хилки щото повече пара няма ама и сега неможем си платим и данъка ем няма можем. Олд фокс немисля , че измествам темата точно в нейният дух съм.И ае стига с това ако нямаш пари, защо си я купил , ами щом си я зел значи си имал пари де, ама тфа , че държавата ти се изсира отгоре е друг въпрос. Ем голема работа ще караме без данъци без Го без винетки и тфа е да на спрат рушвета и така май на там вървиме.
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Working...
                                X