If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дайте предложение за хотел в Белоградчик, че трябва да се разгледат скалите, а от гугъл нещо не намирам хубави оферти, не че търсих много де, но си е друго и ако някой е ходил, да ти каже
На тия скали ходих миналата неделя,но да ти кажа видях само 1 хотел,който беше 4 звезди намиращ се точно на центъра (не му запомних името) и една механа малко преди гр.Белограчик,в която май дават стайчки за престой.
Като цяло града е доста малък има 1-2 по-големи улици и всичко останало е малки улички тип "стария Пловдив" .
От обиколката ми из града не видях да има хотели,но може да има някаде квартири (ако те устройват).
Незнам,аз на твое място нямаше да нощувам там,защото скалите можеш да ги разгледаш за има няма 1 час,града за 10 мин. максимум,и най-много да се седне да се пие по една количка в центъра на кафето им.Иначе като цяло си заслужава да се видят скалите много е красиво.
Пък ако намериш нещо интересно из нета може да го споделиш
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Сега се сетих,че преди Белограчик ( около 20 км) по пътя има един много хубав хан,в който може да се спи.Аз обядвах там преди да ида на скалите и останах много доволен от това което са направили хората.Точно като ранчо е.Много голям двор с тревица,чист въздух,спокойствие,много хубаво готвят в ресторанта (цените не са никак високи,поносими са).Абе идялно място за почивка.Хана се казва "Мадона".До колкото си спомням,когато питах сервитъора за цени на нощувката,мисля че ми каза 75 лв. за стая с 2 легла,а за единична май е 37 лв.
Успех!
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Мерси явно ще сте спи някъде другаде. Може да мина от там и после някъде другаде в северозападнала България където има нещо хубаво за разглеждане и евентуално спане там
не помня цените, а сигурно вече не са същите, но за тогава си беше евтинко, а други хотели изобщо не намерихме в самия град
тази къща е в самия център на 5 мин пеша от крепостта
ходихме и до пещера Магурата, която е наблизо
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Мерси явно ще сте спи някъде другаде. Може да мина от там и после някъде другаде в северозападнала България където има нещо хубаво за разглеждане и евентуално спане там
Даа, в Магурата е много красиво, задължително я посети. Също така можеш да скочиш до Видин, има какво да се види- Баба Вида, Кръстата казарма, Синагогата (руина но въпреки), парка.... Също така на около 30км има красива местност наречена Манастирите, където в местните скали са живяли някога монаси.
Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX
Гледам, че си от Видин, ако можеш някво хотелче да препоръчаш за една вечер около Видин, пък аз ще разгледам за 2дни всички тия неща дето си ги изброил
Колега, само да добавя, ако минаваш през Враца в никакъв случай не пропускай пещерата Леденика...изръшкали сме доста пещери и тази е от най-любимите ни.
Иначе за хотелите в Белоградчик и аз ги имах тези терзания преди 2-3 месеца, ама в крайна сметка се отказах да спя там поради липса на избор. Ханът който спомена колегата е доста добър избор, ако все пак държиш да спиш в околноста.
Приятна разходка, няма да останеш разочарован!!! Само моля те не се отбивай много много по странични пътища, че тогава ще придобиеш много реална представа, какво е северозападнала България
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Гледам, че си от Видин, ако можеш някво хотелче да препоръчаш за една вечер около Видин пък аз ще разгледам за 2дни всички тия неща дето си ги изброил
Зависи каква цена търсиш. Бих ти препоръчал х-л Анна Кристина, който се намира в градската градина, но там цените за стая са малко височки към 60-70лв мисля. Иначе може в Ровно да идеш, след ремонт е и мисля че са по евтини стаите. Не ти препоръчвам х-л Бонония, некачествено обслужване и мизерни стаи.
Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX
Comment