If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако трябва се почва протест бе,тия па бивши военни,полицаи се мислят за голема работа бре.и сега тоя ше земат даго оневинят боклука скапан,той несе лие клел като военен да пази родината а не да убива безнаказано
ако трябва се почва протест бе,тия па бивши военни,полицаи се мислят за голема работа бре.и сега тоя ше земат даго оневинят боклука скапан,той несе лие клел като военен да пази родината а не да убива безнаказано
що за урод ходи на море с боен, газов пистолет и 3 ротвайлера? и си цъка табла след като е убил човек. Тоя не трябва да го съдят изобщо, а да го оставят на близките на Гришо да се погрижат за него. Не мога да разбера тия бившите военни що не им прибират оръжията - непрекъснато има нещастия с техно участие. Какво още трябва да стане?
Прочетох темата във форума на пежо и съм потресен... Ако и това убийство остане без наказано незнам вече. Хващам си багажа и се махам от тази пародия на държава. Такава без законост само тук има. И случеят с момчето и момичето , които някаф си полицай ги блъска с камиона и накрая условна. Офф на къде отиваме еййй отиваме точно към дивият запад както е било 1 време в САЩ, като неможе закона/държавата да си свърши работата , накрая ще трябва ние да почнем и тогава става лошо.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
като ви чета постовете,ставате смешни колеги.единия щял да напуща държавата,другия незнам си кво.нито държавата ще напуснете,нито на протест ще отидете.всичко ще си мине и замине.и никъде не е казано че трябва да се изказваш.мълчанието понякога върши повече работа.самото посещение на темата е красноречива.и ако ще се прави протест,или нещо си което да помогне за справедливото продължение на нещата,някой да се свърже с пежо форума.темата да е най отпред,организация е нужна.не виждам такива изказвания,само "дъра бъра три чадъра".ай че се изкофтих адски...!
като ви чета постовете,ставате смешни колеги.единия щял да напуща държавата,другия незнам си кво.нито държавата ще напуснете,нито на протест ще отидете.всичко ще си мине и замине.и никъде не е казано че трябва да се изказваш.мълчанието понякога върши повече работа.самото посещение на темата е красноречива.и ако ще се прави протест,или нещо си което да помогне за справедливото продължение на нещата,някой да се свърже с пежо форума.темата да е най отпред,организация е нужна.не виждам такива изказвания,само "дъра бъра три чадъра".ай че се изкофтих адски...!
Ами прав си колега надали, ще я напусна утре ама вече имам 1 наум за мен това не е държава много отдавна обичам я, защото е красива и е моя родина, но като държава е нищо... нищо!!! Тайче ако имам възможност да се махна не виждам, защо да не го направя.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
не става така приятел,това е пораженческо мислене.трябва нещата вече да се променят.държавата не съм аз или ония другия зад компа,държавата си ти.трябва ти да се възприемеш че си държавата.това става като излезеш да гласуваш,като излезеш на протест,като излезеш от анономноста на интернет форумите,защото тук (в нета) съм се нагледал на герои.и на мен ми иде да крещя,и аз искам тоя бившия военен да го срещна,но не става така.законите са инструмента такива хора да се възпрат,такива трябва да имат страх от "темида".да не почвам да говоря на тема "...защо като е бивш все още има право да носи оръжие"?,"...от къде накъде някой си вестник или телевизия говорят и пишат непроверени и недоказани неща"?.изобщо темата е много широка,но не ме отчайвайте,млади мъже!борбата тепърва за почва.
То бивш или настоящ,това звучи малко като за алкохола"в бутилката мирно,а като излезе от нея....малеее".Няма бивши и настоящи,има хора които могат да си служат със собствените си физически и психически качества,и също толкова които са родени за да представляват поредния жител на тая малка вселена.
Бедна ви е фантазията колко ненормалници в нашата държава съвсем законно си имат оръжие. Всеки който някога е бил кадрови военен има, бившите полицаи също. Представа си нямам за какво им ги дават като всички знаем какви хора са. А за протеста вероятном ще стане като с онзи за цените на горивата
Интересно ми е дали някой ще се сети, че има и друга страна?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Може би има предвид информацията, че младежите са отишли до палатката с претенции, че това си било тяхното място, всяка година ходели там и да се разкарали дъртите с внуците и песовете, разбираш ли.
Ако си пенсионер и децата ти са ти поверили техните деца, имаш газов пистолет и работата отива на бой, какво правиш? Нали гледам и тука из форума секви бабаити слизат на пътя с пищови и щанги. Като са си намерили майстора едни такива...
Тва с уговорката, че просто ми попадна някакъв материал пред погледа в деня на случая. Винаги има две страни и нито аз, дето съм прочел за едната, нито хората тука, дето са прочели за другата, сме критерий кой е крив и кой прав.
Comment