Известие

Collapse
No announcement yet.

ужас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

.

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Интересно ми е дали някой ще се сети, че има и друга страна?
    всеки се е сетил че има и друга страна,ама да го гръмнеш от упор ...,че той е тръгнал с идеята да го трепе тоя човек.това не е за сплашване.и никъде не видях че тоя дърт урод се е борил за живота си или нещо такова.познавам пенсионери :военни,пожарникари и полицаи,ми те всичките се имат за ...шерифи.те са най-великите,знаят всичко,...!

Comment

И аз познавам много млади хора, които са пълна измет, какво следва?! Говорим си тук за частен случай, пак нещо сме чули, пак нещо сме разбрали и съдим. koolio е прав.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

.

"На 29.06.2009г. беше застрелан Григор Николов на 20 години... моят шурей - братчето на жена ми.

Бил е застрелян брутално от упор с един единствен изстрел на плажа на Иракли .... В СПОР ЗА МЯСТО ЗА ПАЛАТКА!!!!

Убиецът е 55-годишен бивш военен, пенсиониран. По време на убийството жената на пенсионера и двете му внучета са били в палатката им наблизо до мястото на екзекуцията.

Убиецът бил арестуван за 72 часа, впоследствие му е наложена постоянна мярка за неотклонение до приключване на делото.

В медиите се изписаха какви ли не глупости по адрес на нашия Гого и неговата компания - че били наркомани, пияници, скандалджии, хипари и какво ли още не.

Гледам и не вярвам на ушите си ...

Тия хора толкова ли са озверели, толкова ли са станали апатични, толкова ли са станали ограничени в мисленето си, че говорят и пишат толкова много несмислени неща?!

Иска ли някой да му покажа как плаче майката на Гришо? Иска ли някой да му покажа как вие сестрата на Гришо? Иска ли някой да му покажа снимка отпреди 2 седмици на Гришо, и снимка отпреди 3 дена на Гого?

СТРАШНО Е!!!!!!!

1. Изкараха Гришо и останалите наркомани - нима те са направили всичките експертизи по дознанието?!

2. Изкараха цялата компания на Гришо побойници - нима те са били там И ЗНАЯТ ТОЧНО КАК Е СТАНАЛО ВСИЧКО И КОЛКО ДУШИ СА БИЛИ ОТ КОМПАНИЯТА НА ГРИШО? ... И дали са били много от компанията на Гого с/у един бивш военен.... а дали пък не са били много от компанията на бившия военен с/у един Гришо?! ТАМ ЛИ БЯХА, ЧЕ СЕ ИЗКАЗВАТ ТОЛКОВА НЕПОДГОТВЕНИ?!

3. Масово плюят по адрес на софиянци и шопи... НИМА ТЕ МУ ИЗДАДОХТЕ ЛИЧНАТА КАРТА, ТА ЗНАЯТ СЪС СИГУРНОСТ ОТКЪДЕ Е МОМЧЕТО? Мога да им покажа колко софиянци има във фирмата, в която работя? И дали софиянци са преобладаващите? Ще ви разочаровам - те са малцинството.

4. Да застреляш човек от упор - това според вас нормално ли е?! Да отидеш на почивка на море с един боен, един газов, и 3 ротвайлера ... този човек на почивка ли е бил тръгнал, или с ясната идея да ползва оръжието?

5. Да застреляш хладнокръвно човек и да играеш табла с някои лица, докато дойде линейката?

6. Нещо миналото на този господин намирисва ... май и там човекът ще бере ядове, даже и от затвора.

7. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!"

кой крив кой прав това е положението.
        приковавам вниманието ти на точка 7.

Comment

Bass е изразил красноречиво това, което аз нямах време да напиша сутринта. По никой начин не оправдавам отнемането на човешки живот. Но е нелепо и незряло да съдим за даден казус само от писания във форуми, особено за такъв казус. А ако някой близък на убиеца беше пуснал първи информацията от негова гледан точка? Тогава щяхте да нападате жертвата и да я наричате кой знае как.
          Аз, бидейки с юридическо образование, искрено се надявам да бъдат установени всички факти около случая и съдът да вземе справедливо решение.
          И Бог да прости убитото момче, каквото и да е станало.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

.

ok бе колега,никога не съм взимал дадена страна.можеби съм създал такова впечатление,просто имам силно развито чувство за справедливост и по принцип адски ненавиждам скандалите.ако някъде дори се повиши тон това за мен означава че единия от спорещите е с нисък коефициент.същото е и по пътищата,но става много широка.надявам се колегата повдигнал въпроса по този случай(казус) да ни държи в течение с делото.

Comment

Аз пък не мога да разбера няколко неща:

1. Кво общо има държавата тук, че му е дала оръжие??? Изроди има във всяка държава, мегауникални селяндури също, идиоти с легално оръжие - също.

2. Не мога да разбера за кви принципи говорим - къде ше си сложиш палатката ... самият спор е тотално уникално дебилен и тъп. Ма човешкият инат и тъпотия граници немат. Тва се едно да ида с тениска СССР при някви скинове и да почна да ги убеждавам, че Хитлер е изрод и после като ме утрепят роднините ми да събират хора за протест срещу държавата че няма да ги осъди. Ми нашият съд никой не съди, г-н Стависки още си броди с колата по пътищата на света, мутрите крадат и се трепят, що очаквате да осъди някой, който и да е? Ако някой търси отмъщение - преценява си и действа!

Това не е нещастен случай, ами спор воден с мисъл от две страни. Как може като си отговорен човек, и знаеш че има толкова много хора които те обичат и държат на теб да си позволяваш да се забъркваш с малоумни идиоти??? Пък тоз наказанието ше си го получи рано или късно ... За съжаление не можем да върнем нещата назад ... И трябва да си извадим поука от това.
              Last edited by odisey; d.m.y г., 14:07.
              Виж Алфата ...

Comment

.

Comment

Working...
                X