Известие

Collapse
No announcement yet.

Имали някой който да работи в банка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имали някой който да работи в банка?

Здравейте,интересувам се от процедура за теглене на кредит и имам няколко въпроса.Ще помоля да ми отговарят хора който са 100% сигурни в това което ще кажат
    Искам да изтегля 3000лв,какво ми е нужно?
    1.Колко трябва да е минималната ми заплата и на колко трябва да ме осигуряват.
    2.Трябва ли да имам поръчител,и ако да,на колко трябва да е осигурен той.
    3.Каква ще е лихвата примерно за 2години
    4.В коя банка ще е най-добре да отида.

Благодаря предварително за отговорите,може и на ЛС а даже и на гсм както ви е най-удобно 0876 09 58 22
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Kaто за начало трябва да имаш 21 годинки
    + тва сега е "криза" и с голяма мъка дават кредити

Comment

Ако досега си нямал кредитно досие(виждам че си на 20 години) много ама много трудно ще ти отпуснат. Един от служителите ми въпреки,че има има гарантиран договор за още 3 години, осигурявам го на реалната му заплата(по негово настояване) въртяха го 10 дена от банката, подлудиха ме и мен да ми звънят и пак го одрязаха за подобна сума. Накрая аз му ги дадох, поне знам че няма къде да избяга. Някой наскоро ми каза,че дори и в Техномаркетите и подобните вериги работещи с Джет Кредит и другите подобни не отпускали за да си купиш уреди разни. Пожелавам ти успех с тегленето и огледай хубаво банките. Препоръчвам ти да пробваш навсякъде и най вече ПроКредит, АсетБанк Райфайзен. Ако ти превеждат заплатите на карта още по добре, пробвай в банката където ти превеждат. Кризата тепърва започва.Дано се уредиш.
      Range Rover Vogue 4.4
      Rexton 270 cdi
      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        Kaто за начало трябва да имаш 21 годинки
        + тва сега е "криза" и с голяма мъка дават кредити
        Това за годинките го остави

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          Ако досега си нямал кредитно досие(виждам че си на 20 години) много ама много трудно ще ти отпуснат. Един от служителите ми въпреки,че има има гарантиран договор за още 3 години, осигурявам го на реалната му заплата(по негово настояване) въртяха го 10 дена от банката, подлудиха ме и мен да ми звънят и пак го одрязаха за подобна сума. Накрая аз му ги дадох, поне знам че няма къде да избяга. Някой наскоро ми каза,че дори и в Техномаркетите и подобните вериги работещи с Джет Кредит и другите подобни не отпускали за да си купиш уреди разни. Пожелавам ти успех с тегленето и огледай хубаво банките. Препоръчвам ти да пробваш навсякъде и най вече ПроКредит, АсетБанк Райфайзен. Ако ти превеждат заплатите на карта още по добре, пробвай в банката където ти превеждат. Кризата тепърва започва.Дано се уредиш.
          По принцип заема няма да го тегля аз,човекът който ще го тегли е доста по възрастен,просто събирам информация за да знам каде да ходим и какво да правим

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
            По принцип заема няма да го тегля аз,човекът който ще го тегли е доста по възрастен,просто събирам информация за да знам каде да ходим и какво да правим
            Аз ти казах,пращай човека и си ти.3 бона не са пари за размисъл ще ги получиш.

Comment

Има едно важно условие също-да е нямал просрочия в рамките на пет години, в противен случай трудно може да му се отпусне кредит сега.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

И междодругото останах с впечатлението че от банката не ти отпусат сумата която искаш а половината сума ... т.е. за 3000 трябва да искаш да направиш примерно 6-7000 ...
                Понеже майка ми искаше да прави 20 000, но и казаха че ще отпуснат 10 000 и се отказа

Comment

Такаа във всичко казано има по малко истина... За лихвата..зависи от коя банка ще теглиш...За заплатата колкото по-голяма толко по-добре... В момента много ти се препоръчва да имаш поръчител ако може с по-висок доход от твоя или равен...А това за кредитното досие за 5 год...не са само 5, а всички години през кой=ито мове да си вземал кредити...в момента всичко се гледа....
                  За банка..всеки си има предпочитания...Дори и аз, но бих предпоръчала да се тегли от изцяло българска банка...в сми без чуждо участие в управлението,защото там(с чувдо участие) по трудно се вземат кредити

Comment

http://www.credibul.bg/?act=credihome

е тея раздават лесно пари
                    само с/у Л.К.
                    даже доста от лизингите на Горубляне минават през тях.
                    но са главорези
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
                      Такаа във всичко казано има по малко истина... За лихвата..зависи от коя банка ще теглиш...За заплатата колкото по-голяма толко по-добре... В момента много ти се препоръчва да имаш поръчител ако може с по-висок доход от твоя или равен...А това за кредитното досие за 5 год...не са само 5, а всички години през кой=ито мове да си вземал кредити...в момента всичко се гледа....
                      За банка..всеки си има предпочитания...Дори и аз, но бих предпоръчала да се тегли от изцяло българска банка...в сми без чуждо участие в управлението,защото там(с чувдо участие) по трудно се вземат кредити
                      Български банки няма. Има банки в България, ма тва е много различно.

За да не е спам ще доуточня, че съучастието за което говори за Антилууп важи за ипотечни заеми и др. за големи суми. За 3 000лв никой няма да му иска съучастие. Дан съ плаши чиляка.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        Български банки няма. Има банки в България, ма тва е много различно.

За да не е спам ще доуточня, че съучастието за което говори за Антилууп важи за ипотечни заеми и др. за големи суми. За 3 000лв никой няма да му иска съучастие. Дан съ плаши чиляка.
                        За малкия ми трудов стаж и годините ми съм работила в банка и да ти кажа в момента ако наистина искаш да ти дадат кредит по добре да имаш поръчител или съкредитоискател
                        Last edited by Silvester9; d.m.y г., 10:21.

Comment

Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
                          За малкия ми трудов стаж и годините ми съм работила в банка и да ти кажа в момента ако наистина искаш да ти дадат кредит по добре да имаш поръчител или съкредитоискател
                          Съгласен, но за 3 000 може и сам да си ги вземе. Обаче стига вече че съвсем ще оспамим темичката
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Адаш, на въпросите които задаваш могат да ти отговорят само в банката от която ще теглиш/те кредит.
                            Тук може (и ще) да чуеш много версии, варианти, изисквания, условия и прочие, НО в банката може да ти кажат нещо съвсем различно
                            Обиколи, разпитай и ще прецениш/те сам/и!
                            Напук на кризата, аз ако влезна в Райфайзен или ПроКредит ще ми отпуснат кредит до 100'000лв. в рамките на 24 часа, а на друг няма да дадат и 1'000лв.
                            sigpic

Comment

отиваш при кредитен консултант, ние сме ползвали Кредитланд
                              на теб няма да ти струва нищо, те си взимат комисионна от банката
                              съответно ти обръщат нужното внимание, вадят ти оферти от всички банки, с които работят (а те са достатъчно много), оправят ти документите, накрая само отиваш до банката, която си си избрал, подписваш договора и си взимаш парите
                              е, после почваш да внасяш

от това по-лесен и безболезнен начин не знам, спестяваш обикаляне по всевъзможни банки и занимаване с куп служители, често паднали от марс
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                              X