Известие

Collapse
No announcement yet.

Зверска дупка в Младост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зверска дупка в Младост

Внимавайте като карате по Ал.Малинов. Аз имах нещастието преди няколко вечери да мина по булеварда в посока околовръстното и точно на завоите между ХИТ и Бизнес парка попаднах на една зверска дупка и спуках предна лява гума. Умрях си на мъка - бях си ги купил за нова година, чисто нови Пирели Сноуконтрол.Местото е неосветено и вечер там е "касапница" - 5 мин след мен един Пасат го сполетя същата съдба. Един живущ в района ми каза, че има по над 10 жертви на вечер.

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=b815e ... =6&num=425

Дупката е на завоя - внимавайте, особено нощно време.
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99

много неприятна случка колега. Тези дупки там са много гадни, и горе по Околовръстното също Внимавайте и по пътя за Панчарево - там какви са се ображували-оная вечер с един приятел се закопахме в една такава.

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Re: Зверска дупка в Младост

Първоначално публикувано от Genata
      Внимавайте като карате по Ал.Малинов. Аз имах нещастието преди няколко вечери да мина по булеварда в посока околовръстното и точно на завоите между ХИТ и Бизнес парка попаднах на една зверска дупка и спуках предна лява гума. Умрях си на мъка - бях си ги купил за нова година, чисто нови Пирели Сноуконтрол.Местото е неосветено и вечер там е "касапница" - 5 мин след мен един Пасат го сполетя същата съдба. Един живущ в района ми каза, че има по над 10 жертви на вечер.

Викай КАТ следващият път да ти дадат протокол и застрахователят да ти плати щетата Все пак е по вина на пътя

п.с. М***а им да е*а на тия кретени Само пари смучат и нищо не правят Всичките са б***и барабар с Бате ви Бойко
      sigpic

Comment

Re: Зверска дупка в Младост

Първоначално публикувано от Dodo 155

Викай КАТ следващият път да ти дадат протокол и застрахователят да ти плати щетата Все пак е по вина на пътя

п.с. М***а им да е*а на тия кретени Само пари смучат и нищо не правят Всичките са б***и барабар с Бате ви Бойко
        А като викаш кат не обяснявай по телефона че е за дупка а кажи станало е тежко проишествие че иначе ще се отчакаш поне 2-3 часа

Comment

Да и КАТ ще му напишат АКТ за несъобразена скорост...
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            Взе ми го от устата......
            А застрахователите ще платят между 30 и 50 лв за гумата и то само ако не може да се вулканизира.....и тия пари отиват за акта.....и така...

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
            1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Верно ги чаках 2 часа и половина, макар че още по телефона се опитаха да ме отбият да си ходя. Като дойдоха си направиха устата да ми пишат акт, но аз не виждам как биха могли да докажат, че съм карал с превишена скорост. В карйна сметка не ми писаха, а застрахователите казаха, че ще я признаят на 85 %(136 лв), все пак гумата си беше нова - още с мустаците.
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99

Comment

Верно ги чаках 2 часа и половина, макар че още по телефона се опитаха да ме отбият да си ходя. Като дойдоха си направиха устата да ми пишат акт, но аз не виждам как биха могли да докажат, че съм карал с превишена скорост. В карйна сметка не ми писаха, а застрахователите казаха, че ще я признаят на 85 %(136 лв), все пак гумата си беше нова - още с мустаците.
                Да хубаво е че поне ще ти платът част. А иначе аз съм го изпробвал това със КАТ и затова трудно ще пишат акт защото несъобразена скорост може да се пише ако си излезнал от платното или си ударил някой а иначе караш по права улица и бам в дупка каква несъобразена скорост ми дайте да караме с 5 км та да виждаме ямите.

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                  1. Как ще докажат, че съм се движил с несъобразена скорост?
                  2. По закон нямам право да създавам предпоставка за ПТП - "видял съм дупката, но не мога да кривна защото имаше кола отсреща и нямаше как да натисна рязко спирачките, защото автомобилът зад мен не спазваше дистанция и щеше да ме удари"
                  3. Аз карам по улица и какво прави тази дупка там? Това не е поляна за да е нормално да има дупки
                  4. Акт за несъобразена скорост няма как да ми напишат, защото не съм ударил никого и нищо Аз искам от тях протокол, че на тази улица в този участък (където съм спукал гумата) има дупка, в която реално аз съм влязъл Бастуните ми трябват за да констатират неравноста на пътя, а не да ме разследват дали съм карал с 30 или 130

Както и да е, важното е че на колегата ще му признаят 85% от стойноста на гумата
                  @ Genata - смени си застрахователите, защото бастуните трябва на 100% да ти платят гума в гаранция (т.е. купена наскоро)
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                    Да хубаво е че поне ще ти платът част. А иначе аз съм го изпробвал това със КАТ и затова трудно ще пишат акт защото несъобразена скорост може да се пише ако си излезнал от платното или си ударил някой а иначе караш по права улица и бам в дупка каква несъобразена скорост ми дайте да караме с 5 км та да виждаме ямите.
                    Ти и да буташ колата пак можеш да влезеш в някоя дупка Те са толкова много, че ако избегнеш 5 влизаш обезателно в 6-тата
                    Полк. Стратиев наскоро изказа мнение защо стават катастрофи в БГ, но до сега не съм чул никоя кука да казва, че стават не малко катастрофи заради лошите пътища
                    sigpic

Comment

Той тоя участък там и продължението към Бизнес Парка е като тестов танков полигон за издръжливост на веригите......
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Абе факт е, че за такива инциденти пишат масово актове за несъобразена с пътните условия скорост......тва, че на вас ви се е разминавало е явно въпрос на късмет или просто сте по-оправни и нахакани.....на един приятел му писаха такъв акт, защото паркирайки настъпил капак на шахта, от тези кръглите, който не е бил добре поставен, вследствие на което капакът се повдига и му чупи картера....той вика КАТ и....акт. Обяснението било, че ако се е движел със съобразена скорост е щял да забележи, че капака не е поставен на място......той обяснил, че е захождал с маневра за паркиране т.е. с не повече от 5 км/ч, те му отговорили, че очевидно за конкретните условия тази скорост не е подходяща и така....после каза, че ще обжалва, ама не съм питал какво стана

1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Искам да ви напиша, примерно, как да оборите всеки един подобен акт за "несъобразена скорост", когато става въпрос за дупка
                          Внимателно го прочетете и го запомнете, сигурен съм, че ще ви е от полза
                          ПРИ ДВИЖЕНИЕ В ПРАВ УЧАСТЪК (В ЗАВОЙ) ПО ПОСОКА.........., СПАЗВАЙКИ ПОСОЧЕНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА, АВТОМОБИЛА ПОПАДНА В ДУПКА, НЕОБОЗНАЧЕНА И НЕОБЕЗОПАСЕНА, ПЪЛНА С ВОДА, РАЗПОЛОЖЕНА С ЦЯЛАТА СИ ПЛОЩ ВЪРХУ АКТИВНОТО ПЛАТНО ЗА ДВИЖЕНИЕ
                          ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ВСЯКАКВИ ОБОЗНАЧИТЕЛНИ ЗНАЦИ И ОБЕЗОПАСИТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ, И С ОГЛЕД НА НАРУШЕНАТА ВИДИМОСТ В РЕЗУЛТАТ НА НЕЗАВИСЕЩИ ОТ ВОДАЧА ФАКТОРИ (ВОДА), ПТП-то БЕ НЕИЗБЕЖНО И НЕПОВРАТИМО

Преди да сте скокнали да ме борите, искам да кажа, че това ми го каза катаджия, защото му дадох 20лв. в стаичката за протоколи в КАТ
                          Успех
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                            ............
                            Благодаря колега, ще го запомня /дано не ми е нужно/....а ако няма вода в ямата ко праим?

1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
                              Първоначално публикувано от Kuku
                              ............
                              Благодаря колега, ще го запомня /дано не ми е нужно/....а ако няма вода в ямата ко праим?
                              Ползваме само написаното с червените букви без водата
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X