Известие

Collapse
No announcement yet.

Провинения на Алфи по улиците...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Провинения на Алфи по улиците...

Нека в тази тема отбелязваме всички неправилни маневри (изпреварвания, засичания, тръгвания, спирания и т.н.) на които сме ставали свидетели да правят други Алфи по улиците и по този начин шофьорите и собствениците им да си вземат поуки...
    Аз ще започна първи:

С8737ХХ - синя Алфа 145 1.6, колега според мен отварянето на врати може да бъде и по-културно, защото половината ти боя остана по моята врата (05.02.2006; 03:25; Най-клуб)
    www.facebook.com/workshox

И всички еееекстрии

Comment

Аз поука ммм да бях на 7 )
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Силно популярна тема се получи. Иначе мойта се провини преди месец и оттогава не съм я карал

Comment

Еми не е силна тъй като шофъорите на алфи са много уравновесени хора и карат много стриктно по правилата. Тъй че не можем да заловим такъв с провинения.

Comment

Re: Провинения на Алфи по улиците...

Първоначално публикувано от ShoxXx
            Нека в тази тема отбелязваме всички неправилни маневри (изпреварвания, засичания, тръгвания, спирания и т.н.) на които сме ставали свидетели да правят други Алфи по улиците и по този начин шофьорите и собствениците им да си вземат поуки...
            Аз ще започна първи:

С8737ХХ - синя Алфа 145 1.6, колега според мен отварянето на врати може да бъде и по-културно, защото половината ти боя остана по моята врата (05.02.2006; 03:25; Най-клуб)
            Маани па ти това Пежо оттука,бе,страх ме е като го вида да не направа и аз провинение!!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Аз не знам кой ще напише кога каква селяния е направил?
              Audi A6 & Alfa GTV

Comment

да де, те няма да си признаят, но ако някой види, алфа която прави просотии - да го топне тука и да го разкритикуваме остро
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ми за тебе да отвориме нов подфорум

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                    Ми за тебе да отвориме нов подфорум
                    ерм то и за ремонтите ми требе отделен
                    абе май да зема си отвора собствен подфорум "житие и страдание грешного valjo"

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                      да де, те няма да си признаят, но ако някой види, алфа която прави просотии - да го топне тука и да го разкритикуваме остро
                      Добре, не мислиш ли че това първо би била субективна оценка, второ като Y напише, че X е минал еди-къде си и еди-как си, то Х ще каже "ми тва стана, щото така и така" и се заформят едни безсмислени спорове и наприятни настроения... с две думи оаква се работата. Това е мойто мнение.
                      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                        Добре, не мислиш ли че това първо би била субективна оценка, второ като Y напише, че X е минал еди-къде си и еди-как си, то Х ще каже "ми тва стана, щото така и така" и се заформят едни безсмислени спорове и наприятни настроения... с две думи оаква се работата. Това е мойто мнение.
                        прав си
                        еми като видим че работата отива на скадал - темата в коша и така

Comment

прав си
                          ми аз като я гледам тая темичка си е баш за там
                          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                            прав си
                            ми аз като я гледам тая темичка си е баш за там
                            sigpic
                            === 75 1.8 T '86 ===
                            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Днес тръгвам за Свищов - от сега Ви казвам, че не мисля да спазвам ограниченията за скорост -времето е супер замо за път, а й ще возя две мацки (само в населени места ще спазвам ограничения)
                              Айде аз си признах предварително Признавайте и Вие
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X