If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като си изкарвах колата от наказателния паркинг до театър София демонстративно завих надясно в насрещното, за да излеза на Янко Сакъзов. С газ.
(Тва ми е първото съзнателно нарушение ever)
Днес тръгвам за Свищов - от сега Ви казвам, че не мисля да спазвам ограниченията за скорост -времето е супер замо за път, а й ще возя две мацки (само в населени места ще спазвам ограничения)
Айде аз си признах предварително Признавайте и Вие
Днес тръгвам за Свищов - от сега Ви казвам, че не мисля да спазвам ограниченията за скорост -времето е супер замо за път, а й ще возя две мацки (само в населени места ще спазвам ограничения)
Айде аз си признах предварително Признавайте и Вие
Е Васка и да не забравиш да ги доведеш утре да се позапознаем , а за провиненията днес след обяд ходих на кафе, малко се поувлякохме в разговори икато си погледнах часовника ми оставаха 5 мин до работното време - последва бясно каране в стил Джеймс Бонд /а бе кат 18 годишен голфаджия/ ама по-лошо, па и колата беше пълна с колеги и колежки , минах на една боя разстояние от едина Астра а щофьорът и изглеждаше направо същисан - горкият човечец изкарах му акъла. Съжалявам!
Утре пак ще кажат тия военните пак карат като луди, което си е почти истина!
P.S. Е признах си греха, значи остана на половина, утре ще си го призная пак и оставам на чисто
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
провинения на пътя много но мисля че наи красивото отбелязано със акт е за слаб контрол на ппс след приличен слаид на 75 от моя страна и щастлив катаджия на 50тина метра след сетофара
Comment