Батмобила беше в неделя на "Ретро парада" в Бургас, така и не разбрах какво е, на живо е като Холивудски макет.
Известие
Collapse
No announcement yet.
е те тва не сте го виждали!
Collapse
X
-
.
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеЕто я преди "Изнасилването"
сериозно ,не е това.имат прилики,но мисля че не.
"Понтиак ........."?
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеБатмобила беше в неделя на "Ретро парада" в Бургас, така и не разбрах какво е, на живо е като Холивудски макет.Щях да видя китоносеца на живо
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеБатмобила беше в неделя на "Ретро парада" в Бургас, така и не разбрах какво е, на живо е като Холивудски макет.sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Не знам защо, но на мен лично предницата ми се струва че е на Шевролет ... и то Корвет. Но наистина - престарали са се с дизайна, но наистина труда е нечовешки!
Comment
-
Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщениеТова не е ли Макуин светкавицата?sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
първия път като я видях на улицата, щях да се блъсна в един стълб от смях, толкова усилия, труд и пари да вложи в :
1. нещо толкова грозно , имал е възможност да я направи невероятно красива а е направил това
2. направил го е върху убит кон (ако това, че е 140 коня е вярно наистина)sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Хвърлил е маса труд, пяна и пластмаса човека, макар според нас резултата да е повече от плачевен, него явно си му харесва. Всеки е извратен по свой собствен начин... Като изключим ауспусите копирани от Зондата,другите неща са явно неговоа идея. И все пак колата предизвиква повече смях и съжаление отколкото възхищение. Очевидно е,че доста се е трудил...Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщениеТова не е ли Макуин светкавицата?
Тая кола верно са се постарали с нея ама е е***ти сталакмита, все едно се е развивала 100 години пещераAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment