Известие

Collapse
No announcement yet.

Докарване на автомобил от САЩ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Докарване на автомобил от САЩ

Може ли някой да ми каже,препоръча или просто да ми покаже инфо за някакъв начин за докарване на автомобил от САЩ.Единствения начин,който се сещам е контейнер на кораб.Ако може и някакви линкове да се види нагледно.
    Благодаря предварително.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
    Alfa Romeo 33

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ight=%D1%C0%D9

Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Абе гледах я тая тема ама освен спам,няма нищо конкретно.Има даже и калкулатор,ама чакам още отговор колко излиза на корабче.Освен да се свържа някак си със Сфинкс,защото ми трябват конкретни цени.Това ,че било около 1000 долара не ми върши работа.
      Иначе,мерси.
      Alfa Romeo 33

Comment

Кажи кво искаш да правиш точно.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ха, тъкмо скоро докарах една, скъсах си нервичките, честно! Ако не ти е супер изгодно и да ти е един вид любим автомобил, не го прави! Поне аз втори път трудно ще се навия! Сега, по ред и в цифри - за шипинг платих 3000 долара за голям контейнер, май 40 фута го водят, разделих го с един познат, щото и той вкарваше нещо. Пристигна на пристанище Варна, там отидоха 400 лв. за разни митнически документи, операции и дреболии, докато я изкарам от пристанището. После до Сф за обмитяване, Технотест и регистрация. В митницата дадох 3000 лв. за ДДС и акциз, после 960 лв в Технотест-а и нормалните суми после в КАТ. Дето се вика, платих си колата още веднъж, пък и разкарването беше голямо...Успех ти желая все пак ако си решил нещо!
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

имам познат /фирма/
            след като си купиш кола там

той я поема от мястото на купуването
            товари я на контейнер
            докарва до Варна
            оправя ти документи
            доставя до София
            без да се разкарваш и занимаваш
            доставена до София=плащаш целия гяволък/транспорт+услуги и т.н./
            тук само Технотест минаваш сам-но и там май може да помага.
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Според мен не си струва колега , да не говорим , че има вероятност да е крадена или нещо нередно и да не ти я пуснат от митницата и тогава вече си много прецакан. Ако искаш изгодно земи си 1 катастрофирала оправи и тенекиите и и се редвай.
              П.П или пък от Англия с десен волан. Но както си решиш според мен не си струва да си блъскаш главата толкова време.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Много зависи какво точно искаш да вкараш .
                Или съм в грешка ?
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Значи искам един Транс АМ да се телепортира от Чикаго до Варна,поне.Първия проблем е докарването,втория е застраховките,защото ще се кара с УСА номера засега.Колата е подарък така че не е крадена и т.н. Понеже майка ми не е шеф на банка май може да има време разделно.Имам готови цени вече за докарването.
                  Санто мерси,може и да се свържа с тебе за цените на твоя приятел.

Темата май се изчерпа.
                  Alfa Romeo 33

Comment

Working...
                  X